Autor Subiect: AC  (Citit de 6559 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline 4x4 Off road

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Focsani
AC
« : 04.Sep.2016, 11:52:43 a.m. »

Dețin un Suzuki jimny din 2004, iar acesta nu dispune de AC.astazi am scos din bord bucata de plastic care e in locul butonului de AC si am văzut ca acesta are 2 fire in satele lui. Știe cineva ce rol au aceste fire? Puteti observa in aceste poze despre ce e vorba http://m.imgur.com/Ao2orXK,69ttW93
  • Suzuki Jimny

Offline enicky

Re: AC
« Răspuns #1 : 04.Sep.2016, 12:35:28 p.m. »
Daca o luam prin similitudine, la vitara eu am gasit cablaj tras la oglinzile fara degivrare si la capacul care acopera gaura pt.  ceas. Deci eu cred ca au o instalatie electrica unica dar masinile au echipari diferite. Acelasi lucru poate fi si la Jimny : cele 2 fire sunt probabil pt. AC.
« Ultima Modificare: 04.Sep.2016, 12:38:40 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #2 : 04.Sep.2016, 01:25:12 p.m. »
In mod cert cablajul electric este comun ptr un model indiferent de echipare. De aceea la echiparile mai modeste exista fire si mufe libere. Chestia asta este intalnita la toti producatorii !  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Catalln

« Răspuns #3 : 04.Sep.2016, 01:30:41 p.m. »
@Lerua07 nu toti producatorii procedeaza la fel. Sincer Suzuki este primul de care aud asta.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Lerua07

« Răspuns #4 : 04.Sep.2016, 01:54:52 p.m. »
@catalin daca zici tu asa o fi. Eu am avut trei masini (Fiat, Renault si Audi) cu nivel de echipare mediu si la toate existau fire si mufe libere ptr echiparile superioare !  :dknw:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline 4x4 Off road

• Newbie
  • *
    • Focsani
« Răspuns #5 : 04.Sep.2016, 02:34:39 p.m. »
Mulțumesc pentru răspunsuri! Poate sa îmi dea cineva poza cu compresorul de ac montat pe masina sau radiatorul de ac sa vad dacă il am si eu montat pe masina? Mulțumesc!!!
  • Suzuki Jimny

Offline enicky

« Răspuns #6 : 05.Sep.2016, 12:02:04 a.m. »
Paii daca ai un capac si in spatele lui firele cu mufa(probabil), e clar ca nu are AC, altfel ar fi avut butonul nefunctional.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline 4x4 Off road

• Newbie
  • *
    • Focsani
« Răspuns #7 : 05.Sep.2016, 09:51:10 p.m. »
Pai si ce rol au acele fire din spate?
  • Suzuki Jimny

Offline enicky

« Răspuns #8 : 05.Sep.2016, 10:00:14 p.m. »
Daca o luam prin similitudine, la vitara eu am gasit cablaj tras la oglinzile fara degivrare si la capacul care acopera gaura pt.  ceas. Deci eu cred ca au o instalatie electrica unica : cele 2 fire sunt probabil pt. AC.
             La masina se poate pune AC, dar nu e pus, exista doar instalatia electrica. :dknw:

Offline Laurentiu

« Răspuns #9 : 06.Sep.2016, 11:06:30 a.m. »
...am scos din bord bucata de plastic care e in locul butonului de AC si am văzut ca acesta are 2 fire in satele lui. Știe cineva ce rol au aceste fire?
Esti sigur ca butonul este pt AC si nu pt recircularea aerului? Intreb pt ca deasupra butonului (mufei) este semnul caracteristic recircularii.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!