Autor Subiect: Echipare 1.3 GLX  (Citit de 7780 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bogdan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
  • Gen: Bărbat
Re: Echipare 1.3 GLX
« Răspuns #10 : 14.Sep.2009, 04:20:44 p.m. »
salut.

vreau sa achizitionez si eu un swift.
as vrea sa stiu daca sunt probleme majore cu care se confrunta acest model ca fiabilitate ,confort etc.cat de scumpa este (ma refer la piesele de schimb si revizii in garantie)?care ar fii motorul ideal pentru tipul acesta de caroserie?
ce parere aveti despre oferta care este acum pe http://www.suzuki-romania.ro/modele/swift/1.3-glx-92cp_9.html la 9000e cu tva inclus?
eu am vazut masina la praktiker si am ramas impresionat de forme..o mai vazusem si inainte dar nu am dat foarte mare importanta.

va multumesc!

P.S. -sper ca am postat unde trebuie ,daca nu rog un moderator sa stearga sau sa mute topicul unde ii este locul.

Salutare si bine ai venit pe forum.
Probleme majore nu sunt. Cam despre toate probleme gasesti aici pe forum. Fiabiliatea se incadreaza in fiabilitatea cunoscuta a masinilor japoneze (la revizie mecanicul imi spunea ca la 95% din suzuki schimba doar ce e prevazut in manual pentru revizii). Cert este ca e o masinuta cu personalitate care iti va aduce multe satisfactii. Cat despre oferta: pe varianta de echipare glx ai strictul necesar si cam atat. Daca vrei putin mai mult gs-ul il gasesti acum la 9750 http://www.suzuki-autonet.ro/  - vezi lista de preturi si mai e si un Special Edition la 10.400 http://www.suzuki.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=985&Itemid=94.
Swift 1.3 GLX Black Edition

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #11 : 10.Nov.2009, 08:19:22 a.m. »
am prins eu varianta cu eleron.
Volan piele
Jante 15" din aliaj cu gume continental bestiale
Oglinzi electrice.. incalizte
Faruri de ceata

Dar nu are geamuri electrice spate..

Offline ATA

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #12 : 10.Nov.2009, 08:26:14 p.m. »
Si eu la fel Alex  :D , same car , another driver  :P. A fost tare promotia la vremea respectiva. eu am luat- cu programul Rabla  :)
'09 Suzuki Swift 1.3 16v GLX SE 92hp

жалюзи вертикальные

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #13 : 11.Nov.2009, 07:04:27 a.m. »
E drept ca a fost cea mai tare oferta.. Mp3-ul mai lipsea. Ca ma scoate din sarite sa folosesc audio.. si se mai si infierbanta ca dracu.. Oferta includea ceva de genul 1000 de euro discount si 1000 de euro in accesorii [eleron, jante.. etc] :)

Offline M@n

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #14 : 11.Nov.2009, 10:05:01 a.m. »
Intradevar un mic dezavantaj este ca nu are mp3 dar in rest e ok la dotari si accesorii

Offline smiles

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
  • Suza Swift GLX
« Răspuns #15 : 18.Ian.2010, 11:00:44 a.m. »
 :)salutare

Eu am un SS GS..iar la dotari suplimentare a fost un MP3
am lecturat dotarile standard si am inteles ca la Mp3 sunt 6 difuzoare?
Apoi le-am numarat ca la primarie! :pardon: Doua in usile fata+doua in usile spate!Lipsesc doua!
Unde sa le localizez? :D
Simplu,Eco

Offline miocrl

« Răspuns #16 : 18.Ian.2010, 11:09:28 a.m. »
se poate sa ai in locul unde e diful mare de bas si unul mic de inalte unul peste altul

razak

• Vizitator
« Răspuns #17 : 18.Ian.2010, 11:26:19 a.m. »
nu, celelalte 2 sunt de fapt tweetere si sunt fix langa oglinda :)

Offline miocrl

« Răspuns #18 : 18.Ian.2010, 11:32:13 a.m. »
pai cred ca si tweeterele sunt difuzoare la baza, asa ca ia-le la numarat si pe alea.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #19 : 18.Ian.2010, 06:21:47 p.m. »
Astia cand scriu dotarile masinii trec tweeterele ca 2 difuzoare,separate de cele din usi. Mie mi se pare gresit,pt ca tweeterele de la oglinzi impreuna cu mid-basii din usi formeaza un sistem (in cazul nostru pe 2 cai).Nu poti sa ai tweeter fara midbass sau invers.
Difuzoarele poti fi coaxiale (ai mid-bass si tweeter pe aceeasi membrana,acelasi difuzor),sistem cu 2 cai (cum avem pe swift) si sistem pe 3 cai(adica un difuzor scoade bass,unul medii si altul inalte).
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI