Autor Subiect: Echipare 1.3 GLX  (Citit de 7782 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline liviu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
Echipare 1.3 GLX
« : 15.Mai.2009, 04:07:55 p.m. »
m-a intrebat azi o cunostinta ce dotari are 1.3 glx-ul. am senzatia ca varianta 4x4 pe care o am eu e oricum usor diferita ca dotari fata de 1.3 GLX 4x2. stie cineva un site din romania care sa indice sigur echiparea corecta? caci din ce-am vazut pana acum (pe b&s, radacini si suzuki.ro) exista mici variatii

de asemenea, care e diferenta dintre glx si glx/se in afara de jantele de aliaj si de cauciucuri?
Swift 1.3 GLX 4x4

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Echipare 1.3 GLX
« Răspuns #1 : 15.Mai.2009, 09:41:09 p.m. »
Teoretic etalon ar tre sa fie Suzuki ROMANIA. Practic poti cere unui dealer o oferta pe mail si vezi exact dotarile ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Visatorul

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #2 : 15.Mai.2009, 09:51:37 p.m. »
Aici gasesti dotarile initiale de la GLX: http://www.suzuki-romania.ro/modele/swift/1.3-glx-92cp_9.html. Ulterior a aparut GLX Special Edition care are in plus jante de aluminiu si eleron.
Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline liviu

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #3 : 17.Mai.2009, 10:39:41 a.m. »
mersi pentru raspunsuri

poate cineva - eventual un proprietar - sa confirme ca GLX/SE are

- inchidere electrica geamuri spate
- volan piele
- comenzi auto pe volan
- faruri ceata

cam astea sunt echiparile care variaza de la site la site
Swift 1.3 GLX 4x4

Offline Visatorul

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #4 : 19.Mai.2009, 01:26:36 p.m. »
Iti pot spune cu certitudine ca GLX are din dotarile enumerate de tine doar comenzi radio pe volan.  Am GLX simplu, nu SE, insa din cate stiu SE nu are geamuri electrice pe spate (nici varianta GS nu are).
Nu stiu sigur de volanul din piele, insa comenzi radio pe volan si faruri de ceata (le-am omis in postul meu anterior) mai mult ca sigur are. Poate exista pe aici si un posesor de SE care iti poate confirma.
Daca nu, incearca sa dai un telefon la un dealer, pe site-uri pot aparea erori, insa daca suni sunt convins ca o sa primesti informatia corecta.
Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
« Răspuns #5 : 30.Mai.2009, 02:37:15 p.m. »
Iti pot spune cu certitudine ca GLX are din dotarile enumerate de tine doar comenzi radio pe volan.  Am GLX simplu, nu SE, insa din cate stiu SE nu are geamuri electrice pe spate (nici varianta GS nu are).
Nu stiu sigur de volanul din piele, insa comenzi radio pe volan si faruri de ceata (le-am omis in postul meu anterior) mai mult ca sigur are. Poate exista pe aici si un posesor de SE care iti poate confirma.
Daca nu, incearca sa dai un telefon la un dealer, pe site-uri pot aparea erori, insa daca suni sunt convins ca o sa primesti informatia corecta.

Eu am un GLX SE luat in oct2008. Nu am prins varianta cu eleron si far de ceata, nici macar jante din aluminiu. Singura diferenta dintre GLX si GLX SE (atunci cand am achizitionat eu SE-ul) era mp3 playerul pe care il avea in plus SE-ul. Nu stiu daca varianta actuala de SE vine cu mpe. Salutari
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline M@n

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #6 : 30.Iul.2009, 05:14:17 p.m. »
Salut!
Eu am GLX SE si are volan de piele, eleron, faruri ceata si jenti. Nu are MP3 si geamuri electrice spate.  :P

razak

• Vizitator
« Răspuns #7 : 30.Iul.2009, 05:42:46 p.m. »
geamuri electrice spate nu avem nici noi pe GS, la fel cum nici eleron nu pun pe GS ... doar e cel mai scump model :|

Offline liviu

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #8 : 31.Iul.2009, 07:03:43 a.m. »
am inteles... mersi de informatii. e clar ca masina trebuie vazuta intai

oricum, cunostinta mea e indecisa, date fiind ultimele reduceri de la alti fabricanti

p.s. interesant ca gs-ul nu are geamuri electrice pe spate. glx 4x4 are...
Swift 1.3 GLX 4x4

Offline Undercover

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #9 : 04.Sep.2009, 12:26:10 a.m. »
salut.

vreau sa achizitionez si eu un swift.
as vrea sa stiu daca sunt probleme majore cu care se confrunta acest model ca fiabilitate ,confort etc.cat de scumpa este (ma refer la piesele de schimb si revizii in garantie)?care ar fii motorul ideal pentru tipul acesta de caroserie?
ce parere aveti despre oferta care este acum pe http://www.suzuki-romania.ro/modele/swift/1.3-glx-92cp_9.html la 9000e cu tva inclus?
eu am vazut masina la praktiker si am ramas impresionat de forme..o mai vazusem si inainte dar nu am dat foarte mare importanta.

va multumesc!

P.S. -sper ca am postat unde trebuie ,daca nu rog un moderator sa stearga sau sa mute topicul unde ii este locul.