Autor Subiect: Auto DVD Player for Suzuki S-Cross 2014-2015 GPS navigation Radio Stereo Bluetoo  (Citit de 3072 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Aurelian Vizitiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Galati
Salutare,
Ma intereseaza sa achizitionez un sistem Auto DVD Player for Suzuki S-Cross 2014-2015 GPS navigation Radio Stereo Bluetooth TV - after market din RO.
De unde si ...pareri de la cei care au deja un astfel de sistem .
  • S Cross

Offline sirsefu

Există mai multe variante. Da un search pe forum si vezi ca găsești ce ne-am mai instalat. Am pus si eu in câteva locuri ce am pus eu pe s-cross -ul meu

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

Offline Genesis

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Berlin
Da, există mai multe astfel de sisteme, eu v-ar recomanda seicane S30954 care funcționează bine pentru 2014 2015 Suzuki S-Cross, sper că ajută. Noroc.
  • Suzuki 2008

Online gigel

Bună ziua
  O să scriu aici, ca să nu mai deschid alt topic.
  Încă de la cumpărare, mi-am propus să cumpăr o unitate multimedia dedicata, pentru S Cross -ul meu varianta Start, care nu a avut nici un fel de radio cd, sau altceva.
  Am tot amânat, găsind tot felul de pretexte, gen garanție, etc.
   De curând am cumpărat de pe Aliexpress o unitate Android 6.0, quad core, 2Gb ram, cu modem 4G și camera marșarier.
   Am montat-o singur.Totul a fost plug &play. Mai mult a durat până m-am hotărât unde pun antena gps și antenele wi-fi.Camera marșarier nu am montat-o deocamdată, deoarece, este mai mult de desfăcut și nu am avut timp.Senzorii de parcare montați de dealer i-şi fac foarte bine treaba.Probabil o să cumpăr și o cameră de supraveghere a traficului și o să le instalez simultan.
   Nu am avut prea mult timp să o butonez, dar m-am conectat cu telefonul prin bluetooth și a importat imediat agenda.Deocamdată nu am instalat nimic suplimentar.
Pun și o poză.Sper să meargă.Foarte mulțumit de upgrade-ul estetic.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Felicitări, Gigel si sa ti arate drumurile cu exactitate. Poate pui un link pentru colegii interesați.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

Sau macar pretul total platit.

Arata foarte bine. Felicitari! Sunt interesat si eu, in regim destul de pasiv, dar sunt.

Online gigel

Mulțumesc.
   Postez de pe telefon și nu am găsit cum aş putea copia link-ul.A costat 311,5$ +taxe.In total in 1300+459=1759ron.
   Dacă aș fi avut radio cd, probabil nu aș fi cumpărat.

Offline ...

Nu a costat putin, dar sper sa isi faca treaba cu brio. E Seicane?

Adevarul e ca inca ma "satisface" unitatea SH originala pe care am pus-o in toamna si, cum este si normal, scade si apetitul de accesorizare pe masura ce imbatranesc alaturi de masina...

Online gigel

Așa este cad.Atunci ai fost mai rapid decât mine.Citisem anunțul și stam pe gânduri dacă să-l iau sau nu.Banii i-am avut tot timpul, dar nu mă hotăram.
  Oricum ele fac aproximativ același lucru.O să râdeți, dar criteriul meu de alegere a fost mai mult de estetică.Cat mai multe butoane fizice și să nu fie masca lucioasă.Plus 2 Gb  ram.Marca se cheamă Otojeta.
   Referitor la apetitul de accesorizare, eu am oglinzile cu degivrare cumpărate din iulie 2016 si nu le-am montat.Plus antena shark, pe care o să o montez dacă sunt mulțumit de probele de recepție in oras și in afară.

Offline ...

Eu unul nu rad. Estetica a fost si la mine ceea ce m-a determinat sa o iau atunci rapid, pentru ca in afara de aspect, nu face altceva in masina mea.
Cu oglinzile si antena nu-i bai, le montezi peste 10 ani, inainte sa vinzi masina :)