Autor Subiect: Topic de sezon - Eurovision  (Citit de 10612 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Topic de sezon - Eurovision
« Răspuns #60 : 22.Apr.2016, 05:00:25 p.m. »
Si ce daca a fost exclusa, abia nu mai prapadeste niste bani aiurea. Oricum Eurovision este un festival de cacao !  :good:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline ariciul

« Răspuns #61 : 22.Apr.2016, 05:14:11 p.m. »
Da si nu prea. Odata cu asta se pierd si drepturile de transmisie pentru Euro si Jocurile olimpice. Pe tvr putea sa vada toata lumea.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Leutz

« Răspuns #62 : 05.Mai.2017, 04:01:57 p.m. »
De ieri  :D mi-am pus o atena satelit si prind TVRi pe un satelit Australian cu posturi gratuite (Optus D2)  :prty:

... ocazie cu care, am vazut cantecul Romaniei pentru Eurovision-ul de anul asta. Luat cu grijile, chiar uitasem de Eurovision.

Una peste alta, mi-a placut cantecul. Si linia melodica si videoclipul si atitudinea celor doi. Initial n-am stiut despre ce e vorba si am crezut ca e ora de muzica sau ceva de genul ... si o fi vre-un cantec pop in voga pe vreundeva prin lume. Chestia e ca m-a atras instant catre televizor; suna chiar bine.
Abia dup-aia am realizat ce si cum si m-am pus sa ma informez. Am remarcat ca prestatia din finala selectiei din Romania a fost chiar buna. Pacat ca n-au pastrat 'coregrafia' aia simpla si onesta. M-am uitat si la repetitiile oficiale din campusul Eurovision-ului si coregrafia actuala mi se pare in pic prea stridenta. E mai mult show, dar per total are mai putin "vino-ncoa".

Oricum, sa speram ca fac o figura buna. Eu unul sunt mandru ca ne prezentam cu asa ceva. Se pare ca si parerile criticilor sunt bune.

Si dat fiind ca Australia e acum concurent oficial, pot si eu sa votez, cu Romania evident. Pana acum am strans 3 ortaci care vor vota cantecul nostru. Sper sa mai conving si altii pana saptamana viitoare  :D.

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #63 : 05.Mai.2017, 04:04:24 p.m. »
Se pare ca s-a accidentat la mana concurentul nostru la prima repetitie, din cauza coregrafiei. Oricum, le urez bafta alor nostri si sa atraga cat mai multe voturi.  >:D<
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ariciul

« Răspuns #64 : 05.Mai.2017, 04:34:52 p.m. »
Mie mi-a placut Ilinca inca de la Vocea Romaniei! Daca ar fi fost in echipa lui Chiriluta cum ii zicea ea , cred ca ar fi scos-o castigatoare!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Leutz

« Răspuns #65 : 05.Mai.2017, 04:44:18 p.m. »
Intre timp am facut in tur de forta prin curtea celorlalti concurenti si fata de alti ani sunt chiar multe cantece placute ... atat auzului cat si vederii  :)

Portugalia are un cantec frumos, cu interpretare sincera si naturala. L-as pune la categoria cea mai buna interpretare masculina.
La fel si Rusia, cantec simplu si placut. Posibil sa fie cea mai frumoasa voce si interpretare feminina din concurs.
Si Franta imi place ... insa ma tem ca nu e datorita auzului cat mai ales  :D vederii. Oricum, combinate m-au afectat sufficient.
Sudeia are un cantec de X-factor, care cred ca o sa faca ceva victime printre domnisoare ... evident tot datorita 'vederii'  :D

Daca eram acasa si nu putea vota Romania, m-as fi hotarat greu intre Portugalia si Rusia. Probabil Rusia.

Later edit:
WTF? Acum am vazut despre concurenta Rusiei. In ce lume cretina traim. Ce pacat de cantec; si de concurenta   :(

Offline toma

« Răspuns #66 : 05.Mai.2017, 05:17:06 p.m. »
Mie cel mai mult imi plac semifinalele concursului. Acolo vezi cele mai traznite interpretari/puneri in scena. De obicei ma stric de ras.

Si castagatorii mei favoriti all-time  :yeah:

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #67 : 14.Mai.2017, 02:23:02 p.m. »
Si am iesit pe locul 7, un loc remarcabil fata de cele ocupate in UE la categoriile economice, de nivel de trai, sanatate sau de educatie. Bravo concurentilor nostri!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #68 : 14.Mai.2017, 02:51:02 p.m. »
   In loc merituos pt. noi, intr-adevar ! Am mai remarcat si reprezentanta Elvetiei, tot o romanca, care a avut si o melodie si o prezenta deosebita, dar n-a fost suficient apreciata.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Leutz

« Răspuns #69 : 14.Mai.2017, 03:39:26 p.m. »
Pana la urma cea mai bine reprezentata tara a fost Australia  :-)), mai putin in concurs si mai mult ... dupa.
Televiziunile locale s-au grabit sa anunte ca individul nu era de fapt australian, dar nu s-au grabit si sa spuna cine si ce era. Sunt curios daca stirile din Europa spun la fel.

Altfel, prestatia Romaniei a fost absolut onorabila, la fel ca si locul ocupat.
Ma bucur insa nespus pentru Portuglia. Foarte bun cantecul, atat de bun incat chiar ma mir cum a castigat. Eurovision-ul nu e chiar renumit ca pune accent pe interpretare si ... calitatea muzicii in general.