Autor Subiect: Topic de sezon - Eurovision  (Citit de 10619 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Topic de sezon - Eurovision
« Răspuns #10 : 17.Mai.2009, 02:42:12 p.m. »
Nu trebuie sa mai participam ,niciodata. X-(
Go Terios!!!:)

Offline coq

« Răspuns #11 : 17.Mai.2009, 04:14:20 p.m. »
Subscriu... nu stiu ce credeti voi dar Norvegia probabil trebuia sa castige din varimotive. Mie personal (si chiar nu sunt nationalist),
piesa noastra mi s-a parut mult mai buna si nu numai a noastra, erau altele mai bune decat piesa Norvegiei.
Bine... recunosc ca nu am stat sa ma uit, ce am mai prins asa...
In fine cum spuneam Eurovisionul si-a pierdut  latura artistica de mult ramanand doar o chestie de fatada iar dedesubt doar interese.
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #12 : 18.Mai.2009, 10:14:48 a.m. »
Mie nu mi-a placut piesa Norvegiei... dar se pare ca Europa a avut alta parere. Eu ma intreb la fiecare editie a Eurovision-ului: cum de atat de multa lume voteaza tot timpul aceeasi piesa? (cel care termina pe locul 1 primeste cate 12 puncte pe banda rulanta!) In ultima vreme castigatorul a fost tot timpul la mare distanta de locul 2 :-j Iar in cazul de fata, locul 2 si locul 3 impreuna abia avea mai multe puncte ca locul 1...

Am fost foarte surprinsa si dezamagita de locul pe care ne-am clasat noi. Mi s-a parut ca aveam o piesa chiar buna si este adevarat ca m-am asteptat la mult mai mult (nici chiar sa castigam... dar sa fim acolo, mai sus). Daca in ultimii 2 ani am participat cu piese slabute, anul asta zic ca eu ca am fi avut o sansa. Dar interesele ne-au dat peste ochi si ne-au trimis la locul nostru.

La un moment dat constatam cu stupoare ca noi eram pe ultimul loc iar pe penultimul era Moldova - o alta piesa care mie mi-a placut tare mult!

In alta ordine de idei, am si eu o curiozitate, poate reuseste cineva sa ma lamureasca: pe ce planeta Israelul face parte din Europa?? Ca vad ca ei tot participa la competitii europene, precum Eurovision, UEFA, EURO...
De alte tari precum Armenia sau Azerbaijan nici nu mai zic :P (apropos, melodia Azerbaijianului chiar mi-a placut :D)
« Ultima Modificare: 18.Mai.2009, 10:24:04 a.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline body

« Răspuns #13 : 18.Mai.2009, 11:50:25 a.m. »
Mie mi-a placut islandeza , atat cum a cantat cat si cum arata  tipa . PS Foarte misto fundalul la piesa islndezei .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline edy70

« Răspuns #14 : 18.Mai.2009, 12:41:30 p.m. »

In alta ordine de idei, am si eu o curiozitate, poate reuseste cineva sa ma lamureasca: pe ce planeta Israelul face parte din Europa?? Ca vad ca ei tot participa la competitii europene, precum Eurovision, UEFA, EURO...
De alte tari precum Armenia sau Azerbaijan nici nu mai zic :P (apropos, melodia Azerbaijianului chiar mi-a placut :D)

Ori Israelul nu ar participa la nici un concurs ori competitie sportiva in zona lor geografica ( pe motiv de boicot politic), ori tarile "vecine si prietene" ptr. aceleasi motive.  Politica ........ .
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #15 : 18.Mai.2009, 12:48:20 p.m. »
Din pacate, am avut dreptate. S-a demonstrat din nou ca Eurovision nu mai este o competitie muzicala.
Pe de alta parte, Israel participa la competii ca si o tara europeana, pentru ca altfel nu ar putea concura nicaieri (eventual America) cum bine a spus si edy20.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 18.Mai.2009, 02:19:54 p.m. »
Impresia mea este un pic diferita...

M-am uitat la tv doar in seara concursului, la ultimile 8 piese. Dintre toate, Norvegia mi-a placut cel mai mult (mult peste Romania) si chiar am spus ca ar merita sa castige. Intr-adevar, componenta geo-politica a votului este foarte importanta, dar totusi, punctajul invingatorilor a fost mult prea categoric ca sa mai lase loc de comentarii...
Revenind la piesa noastra, trebuie spus ca interpretei nu i se poate reprosa nimic. Reprosuri pot fi facute compozitiei, dar mai ales coregrafiei (ce draq cauta porcaria aia de tron acolo, nu am inteles). De asemenea, cei care au organizat preselectia nationala, ar cam trebui sa lase locul altora.
Din punctul meu de vedere, singurele piese care ne-au reprezentat cu adevarat la Eurovision au fost cele cantate de Dida Dragan si de Dan Bitman (nu mai tin minte anii).
« Ultima Modificare: 18.Mai.2009, 02:23:06 p.m. de discovery »
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #17 : 18.Mai.2009, 02:26:09 p.m. »
Nu urmaresc de foarte multa vreme Eurovision, dar din ultimii ani mie mi-au placut Sistem & Luminita Anghel, care de altfel au si luat locul 3. Au avut si melodie, au avut si show...

Piesa Norvegiei pe mine nu m-a dat pe spate... cel putin la refren parca nu mai avea nici o melodicitate. Are totusi un avantaj si anume ca e "catchy", adica prinde la public. Desi nu mi-a placut, m-am trezit la un moment dat ca o fredonam :"> Probabil daca o mai ascult de cateva ori, o sa ajung sa-mi placa :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #18 : 18.Mai.2009, 04:18:24 p.m. »
Oricum , concursul , sa transformat in Europorcaria, si nu vom putea face nimic , in niciun an.Atata timp cat exista interese si se voteaza in grupuri, iar pe noi , nu ne voteaza nimeni din jur (doar Moldova).De ce sa cheltuim bani?
Go Terios!!!:)

Offline body

« Răspuns #19 : 19.Mai.2009, 11:13:08 a.m. »
Ati vazut ca piesa care a castigat seamana izbitor cu o piesa mai veche a unui rus - gasiti pe youtube vitas_opera #2.
PS Am uitat sa zic , mi-a placut si gagica din Azeraijan.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara