0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@rexkrokidauAm vazut mai multe postari ale tale cu niste imagini ce par a fi pagini de manual de service. Ele faceau referire la alte modele Suzuki, dar n-ai vreo indicatie unde s-ar gasi ceva asemanator pentru Vitara? Mi-e teama ca daca nu se gaseste ceva curand, acesti impatimiti ai cheii dinamometrice o sa-si cumpere fiecare cate una. Si asta nu pentru uz personal, ci ca sa-i stranga de oo la cuplu pe mecanicii care le lucreaza la masini fara sa respecte indicatiile de manual. )
Sunt anumite lucruri care necesita strnagerea cu cheia dinamometrica asa ca nu e panica daca nu e folosita.
Prietene esti la "furat". Nivelul tau si perceptia de a intelege importanta cuplului de strangere denota ignoranta si nestiinta. Daca ai ceva de-a face cu latura tehnica - esti praf. Pas. Daca ai fi lucrat o zi in proiectare de orice - chiloti de tabla sau camera de ardere turboreactor, ai fi vazut ca si surubul de la chiloti are cuplu de strangere. Nu te lasa imbecilul ala de-l butonezi altfel.@rexkrokidau - Scuze, imi asum carnita, de altfel , am o camera frigorifica. Primesc marfa.
Nu stiu cata lume are cunostintele necesare utilizarii unei chei dinamometrice dar utilizarea ei chiar nu este necesare si nici nu trebuie sa fie necesara oricand.