Autor Subiect: Ce mijloc de transport preferați pentru vacanta de vara?  (Citit de 3185 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14697
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Inspirat de un articol citit azi și de faptul ca suntem în plin sezon al vacantelor,  inițiez acest topic pentru a vedea cât de atasati suntem de mașinuțele noastre, dar și cât acceptam sa conducem pe distante mari, respectand confortul nostru si al familiei, dar și oportunitățile locale de mobilitate.

Eu votez Suzuki din dotare și avionul, sau în ultima instanță in masina cu rude sau prieteni.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Cosmin09

Re: Ce mijloc de transport preferați pentru vacanta de vara?
« Răspuns #1 : 02.Aug.2016, 04:15:37 p.m. »
Eu votez Suzuki din dotare, trenul ....(orice alt mijloc de transport)....si pe ultima pozitie ar fi avionul, daca e singurul mijloc cu care pot ajunge si daca chiar trebuie sa ajung.

In principiu, aleg masina personala pt orice distanta (pana acum nu am condus pe distante mai mari ca cea pana in Grecia  :D).
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: gabineg

Offline ariciul

« Răspuns #2 : 02.Aug.2016, 04:40:24 p.m. »
Masina din dotare in tara si in tarile vecine Moldova, Bulgaria, Ungaria etc si avion pt distante mai mari.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Lerua07

« Răspuns #3 : 02.Aug.2016, 05:34:41 p.m. »
In tara, pe distante de pana in 400 km, prefer masina. In rest (daca nu sunt in vacanta) prefer avionul sau trenul.
In strainatate prefer avionul - mai cu seama cand sunt in vacanta !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 02.Aug.2016, 05:37:46 p.m. »
 Acum realizez ca am uitat autocarul: Am fost pana la Londra și retur. Nu recomand. :pardon:
Am mai fost întro excursie cu avionul în Italia de nord, cu preluare cu autocar local de la Bergamo , cu vizitare Milano, Venetia,  Padova,  Verona, Florenta,  Pisa, Vatican și Roma. Recomand!  :good:
« Ultima Modificare: 02.Aug.2016, 05:48:28 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro

Offline enicky

« Răspuns #5 : 02.Aug.2016, 08:31:17 p.m. »
     Cel mai mult am fost cu masina pana in Belgia. Daca acest drum il faci lejer in trei zile, as spune ca este o experienta, ai ce vedea,chiar daca mergi numai pe autostrazi.
     Dar acelasi drum l-am facut si cu avionul : este o alta "experienta", in sensul ca o calatorie de 3 zile se rezuma la ...3 ore de zbor. Zic experienta in ghilimele in situatia in care ar fi primul zbor.
     In general, la plecarea intr-o calatorie, eu cred ca e bine sa ai in vedere mai multe aspecte in alegerea traseului, nu numai "cel mai scurt si cel mai liber".  Te poti gandi sa imbini unul din criteriile de mai sus si cu un traseu cu peisaje frumoase, sau un traseu impadurit (in defavoarea unuia din camp deschis), sau un traseu prin zone deluroase , chiar daca e mai lung, in defavoarea unuia  mai drept ce taie sate si orase. Ganditi-va numai la drumul spre Mare cat de plictisitor si obositor este(numai prin campuri pline de un soare orbitor), dar e cel mai economic.
     Cu Vitara n-am fost decat pana in Grecia.
     Deci si drumul poate fi parte interesanta a unei calatorii sau excursii !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline boga81

« Răspuns #6 : 02.Aug.2016, 09:31:59 p.m. »
Masina, sau avion + masina inchiriata. La city break, doar avion, ca nu se merita masina.
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline sfichiu

« Răspuns #7 : 02.Aug.2016, 10:01:50 p.m. »
Orce distanta o parcurg cu sx-ul din dotare,numa ca luna asta am fost in Thassos cu un Tuareg .M-am cuplat cu o ruda si-am ales masina lui ca deh e mai voluminoasa!
  • VITARA S ,Matiz

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 03.Aug.2016, 09:12:50 p.m. »
Daca timpul o permite, nu incape nici o indoiala... Suzuki din dotare iese castigator, indiferent de distanta... :good:

Cel mai lung concediu cu SX4 a fost cel din poza urmatoare.  :D

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 03.Aug.2016, 09:20:59 p.m. »
Da, prietene, ce vremuri! M-am uitat pe poza cu întâlnirea din poienita și mă întrebam care-i mașina ta: a doua sau a patra din stânga de pe ultimul rand. Dacă țin minte bine, culoarea asta aI avut-o tu,  @Khaos și @adrian_r5. :-/
  • SX4 by Giugiaro