Autor Subiect: Nr. km la achizitie  (Citit de 7297 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Relisis

Re: Nr. km la achizitie
« Răspuns #10 : 30.Iul.2016, 04:15:27 p.m. »
7 km..
  • Suzuki Vitara 1.6 benzina allgrip passion

Offline Cosmin09

« Răspuns #11 : 30.Iul.2016, 08:02:38 p.m. »
La mine au fost 13 km.

La masina anterioara, cumparata in 2008 imi arata ... 1 km :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #12 : 30.Iul.2016, 11:03:52 p.m. »
8 km. Banuiesc ca din port mi-au adus-o pe roti...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #13 : 31.Iul.2016, 11:21:55 a.m. »
Eu am luat Teriosul din show  room cu 23 km si Jimny a venit din Roterdam(port) cu 30 de km dar cu roata de rezerva in masina pe bancheta si capace de plastic peste jante.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline Lerua07

« Răspuns #14 : 31.Iul.2016, 03:46:33 p.m. »
7 km !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline marcone

« Răspuns #15 : 31.Iul.2016, 10:45:46 p.m. »
4 si la mine, probabil atat dureaza testele pe linia de productie.

Offline ASZ

« Răspuns #16 : 01.Aug.2016, 09:50:08 a.m. »
Nu e numai drumul prin uzina ci si cel facut de dealer la preluarea masinii, pana o duce la spalatoria agreata, pt. degresare. Si poate mai trece cu ea si pe la vreun vecin, sa moara ala de ciuda ... cate masini are :)

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #17 : 01.Aug.2016, 11:12:11 a.m. »
Spalatoria aia, ca o fi chiar numai o galeata si o carpa, trebuie sa fie in curtea showroom-ului, la punctul de pregatire pentru vanzare.
Teoretic, dealer-ul nu prea are cum sa plece cu masina "pe roti" din curtea sa, deoarece nu este asigurata RCA si  :baston:. Este insa posibil atunci cand cumparatorul i-a facut asigurarea inainte de a prelua masina si deler-ul este in posesia documentului (copie).

In cazul meu, masina a avut 23km cand am primit-o. Ea a fost in showroom Radacini Otopeni, iar eu am cerut sa-mi fie livrata in service-ul Radacini Vitan. Daca socotim distanta Otopeni-Vitan 19 km (pe google maps) +  4 km kilometrajul de predare cel mai mic postat pe aici de voi, s-ar confirma ca masina a fost transferata pe roti. Insa nu-mi aduc aminte daca eu le-am inmanat vreo copie de asigurare - stiu doar ca era valida incepand cu o zi inainte de preluarea masinii.
« Ultima Modificare: 01.Aug.2016, 11:30:56 a.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline aleksanders

« Răspuns #18 : 01.Aug.2016, 12:26:09 p.m. »
autonetul parcheaza masinile in curtea service-ului si atata vreme cat au servicii de vopsitorie.... au si spalatoria lor...
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #19 : 01.Aug.2016, 02:08:17 p.m. »
           Eu cred ca in primul rand deplasarile unei masini noi in afara incintei fabricii/dealer-ului sunt f.putin probabile ! Si asta din cauza lipsei nr. si a asigurarii. Km respectivi cred ca sunt facuti in curtea-prcarea fabricii. Ar mai fi posibil ca la un numar de masini sa mai faca un test prin curte(putin probabil), sau pur si simplu una a fost parcata in capatul cel mai indepartat al curtii/depozitului fata de locul de incarcare(si are km. mai multi) iar alta mai in fata si are km. mai putini. Si deci nu s-ar face niciun test cu ele.
          Iar vanzatorul are de obicei in curtea  lui absolut tot ce e necesar pt. pregatirea de vanzare a masinilor, evitand "plimbarea" inutila si riscanta a acestora cu platforma sau pe roti. Distanta parcursa de masini in incinta dealer-ului este probabil de maxim cateva sute de metri. Asa cred eu, de aici si afirmatia mea ca mi-as dori ca o masina noua sa aiba un test de macar o suta de km(vezi cazul @newah), nu numai 4-6 km facuti cu a2a si a3a in care n-ai timp sa observi nici daca ai un surub nestrans !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip