Autor Subiect: Miniconcediu Bucuresti  (Citit de 6792 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Miniconcediu Bucuresti
« Răspuns #20 : 03.Sep.2016, 10:28:52 a.m. »
Le-am trecut pe lista, sa vedem cum facem cu timpul.
Deocamdata avem o lista mare cu  2 City tururi (autocar + pietonal), Antipa, Ateneul, Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Herastrau, Palatul Cotroceni, Centrul vechi, Pietele Victoriei + Unirii + Revolutiei, Statia Politehnica, Strada Xenofon, Castelul Vlad Tepes, Soseaua Kiselleff si Calea Victoriei, Pasajul Macca Vilacrosse, Templul Coral, ceva Bar pe acoperiş + gradina ascunsa si daca ne iese o intalnire Suzuki de miercuri (la Polivalenta ?) + 1 zi la Therme (cand sosim, adica marti).
Mai adaugam atunci si muzeul CFR si Tehnic pe lista.
Ar fi interesant si ceva meci pe National Arena ... dar din pacate am vazut ca e doar duminica ...  cand suntem deja in drum catre casa.

Aveti idee daca parcul acvatic Divertiland mai e deschis/functional ? (ca nu am dat nici pe telefon si nici pe mail de ei ...)

Offline shpeedy

« Răspuns #21 : 03.Sep.2016, 11:53:30 a.m. »
Castelul Vlad Tepes din Parcul Carol nu prea e accesibil - de abia acum vreo doi ani am patruns si eu in el cu ocazia unei zile a portilor deschise (parca ziua pompierilor sau a armatei era) si a fost o aglomeratie de nedescris.

Nu am retinut cate zile aveti la dispozitie, dar aveti ceva obiective pe lista...

Referitor la Divertiland, imi pare a fi deschis la cat trafic am vazut in zona lui (Hornbach-Kika). Vad ca pe FB au activitate...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sfichiu

« Răspuns #22 : 03.Sep.2016, 12:00:34 p.m. »
Pe miercuri sunt si eu prin Bucuresti,o bere ar merge in gasca!!!....daca se aduna! :good: :cheers:
  • VITARA S ,Matiz

Online Leutz

« Răspuns #23 : 03.Sep.2016, 02:48:06 p.m. »
Si eu. Si eu !!

Miercuri e(ra) oricum ziua intalnirilor in Bucuresti  :good:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #24 : 03.Sep.2016, 10:18:03 p.m. »
Sa beti si pentru mine una.  :cheers:  Eu ajung in tara cu o saptamana mai tarziu dar nu cred ca trec mai la sud de Sibiu de data asta.  :(

Offline ASZ

« Răspuns #25 : 03.Sep.2016, 10:43:38 p.m. »
daca tot te bagi prin CJ ... poate dai un semn si iesim la o .. pizza :)

Aptopo: pare ca am fi de o bere/suc pe miercuri :)

Vom sta de marti pana duminica in Bucuresti, deci pare ca avem ceva timp de vizitat obiectivele din liste (sau mare parte din ele).
Ma gandeam sa las masina in parcarea hotelului si sa ne deplasam cu metrou/tramvai/troleu ... ca tot stam aproape de centru (Hotel Ambiance)
« Ultima Modificare: 03.Sep.2016, 10:46:08 p.m. de ASZ »

Offline enicky

« Răspuns #26 : 04.Sep.2016, 10:32:00 a.m. »
......Eu ajung in tara cu o saptamana mai tarziu dar nu cred ca trec mai la sud de Sibiu de data asta.  :(
         In ce perioada vii in tara, ca eu sapt. viitoare ajung prin Maramures?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #27 : 04.Sep.2016, 11:46:19 a.m. »
Noi ajungem abia pe 14 in jud. Timis, pe 15 mancam o ciorba si apoi pe 16 plecam spre intalnirea SCR. :)

Offline ASZ

« Răspuns #28 : 13.Sep.2016, 10:03:27 p.m. »
Concluzia juniorului (inmitiatorul acestui miniconcediu): orasul acesta chiar merita sa fie Capitala tarii. Alta e situatia cu multi dintre oamenii adunati de peste tot in el ... Apropo: avetoi grija ca se intorc cei mai mari hotii din tara (in parlament, desigur :) )

In cele 5 zile am reusit sa atingem obiectivele: Therme (1 zi), am vazut multe obiective cu City Tour  + Intalnire Suzuki (1 zi), Antipa + Palatul Primaverii + Muzeul Cotroceni + tur pietonal centru vechi (1 zi), Divertiland (1 zi), Kika + Ikea + Tiriac Collection + centrul vechi (1 zi), Strada Xenopol + Parcul Herastrau (si vaporas) + ceva obiective prin centru + National Arena + tur exterior Palatul Parlamentului . Daca adaug si Carul cu bere, Hanul lui Maniuc, Beraria H, Terasa Potcoava (mancare dementiala) + Dristor kebab + District 42 + ... am atins si ceva puncte gastronomice, iar costul excursiei a ajuns apropiat de un sejur la greci.  Insa am vazut multe lucruri frumoase, asa ca zic ca a meritat.
La intoarcere am putut admira si coloana Azuga -> Sinaia (ca norocul ca era pe sens invers), care cred ca se vede si de pe luna ... asta era un alt obiectiv, ca sa vedem cum pot oamenii sa ignore rutele alternative, ca sa stea cu orele in traficul acela infernal....

Putem considera excursia, ca o reusita, care se adauga acum la celelalte capitale vizitate.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #29 : 14.Sep.2016, 07:29:17 a.m. »
Felicitări pentru trasee, Atti, cred ca ati "scos" maximum în cele cinci zile din sejur!  Cat despre junior, pare un tip înțelept pentru vârsta lui și îi urez succes la școală. Sper sa ne mai întâlnim la Cluj sau la București.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ASZ