Asta ar insemna ca bateriile de telefoane (ca nu mai mentionez de ceas) n-au nici o garantie sau de cateva secunde ! Prea tare explicatia asta
s-ar putea sa nu aiba nenea dreptate, dar considerind ca bateria aia de 37 e micuta pt motorul x poate chiar avea nenea dreptate.. deci sa nu ne asteptam sa ne tina mult.
a mea are 3 ani jumate, mi-a fost putin frica la temperaturile de -10 care au fost in Tm iarna asta, dar vad ca am scapat si o sa o mai duc pana la toamna cu ea.. deci 4 ani.
daca ai un aparat foto mare si solid. mergi la magazin, cumperi baterii de 800mah, le pui in aparat, si pe seara mergi inapoi la ei si le ceri sa le schimbe ca nu te-au tinut. poti s aspui tu asta ca eu nu o sa te bage in seama, si probabil o sa iti spuna ca trebuia sa iti cumperi baterii de alt amperaj ca sa te tina mai mult.
oricum ar trebui sa fim fericiti. la C4 de exemplu bateria nu da semne de slabiciune in timp, cnd curentul sau tensiunea a scazut sub un anumit prag te lasa in drum direct. e mai multa electronica in C4.