Autor Subiect: Bateria sau o alta problema ?  (Citit de 12963 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
Re: Bateria sau o alta problema ?
« Răspuns #30 : 18.Mai.2009, 08:51:38 p.m. »
Au dat`o ca nu sunt ei de vina exact ca si cu ambreiajul atunci si pana la urma tot pe garantie l`am facut , probabil daca ii amenint putin cu OPC-ul isi revin  :fluier:
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #31 : 19.Mai.2009, 10:06:41 a.m. »
Asa ar trebui sa faci daca sunt tarani!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Laurentiu

« Răspuns #32 : 19.Mai.2009, 02:36:56 p.m. »
Am fost la service cu ea , problema e bateria dupa cum au spus ei , imi trebuie alta ( din banii mei ).
Mergi la serviceul reprezentantei si pune-i sa-ti masoare incarcarea. Daca masina este in garantie si incarcarea este buna (pina in 14.4V) le ceri o dovada de constatare. Cu ea poti rezolva ulterior problema inlocuirii bateriei.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #33 : 19.Mai.2009, 08:26:59 p.m. »
Am citit cele prezentate mai sus si am verificat si eu bateria, (de cateva zile ziceam sa ma uit si sa vad ce baterie am la masina),... a mea este VARTA si este de 60 Ah si 370A, deci cred ca este o baterie buna, ...

Ce marca si cati Ah are bateria la masinile voastre?...

Offline miocrl

« Răspuns #34 : 19.Iul.2009, 10:35:29 p.m. »
intrebare intrebatoare
acu am baterie de 37Ah, daca imi iau mai puternica nu o sa am neconcordante cu sistemul de incarcare?

@moderatori
cred ca putem unifica topicurile astea 2:
http://www.suzuki-club.ro/forum/probleme-tehnice-sx4/acumulator-sx4/

Offline Laurentiu

« Răspuns #35 : 07.Aug.2009, 12:54:42 a.m. »

...am baterie de 37Ah, daca imi iau mai puternica nu o sa am neconcordante cu sistemul de incarcare?
Sub nici o forma. Instalatia electrica isi va trage cit curent are nevoie. Releul regulator va debita un curent normal pt cit a fost proiectat.
Daca ai fi pus o baterie cu capacitate mai mica ar fi fost o problema dar asa ..........
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline miocrl

« Răspuns #36 : 15.Aug.2009, 09:42:16 a.m. »
greeeu vin raspunsurile astea tehnice.

am fost la magazinul de baterii din zona. raspunsul a fost la fel ca nu e nici o problema,
la intrebarea ca daca am de 37 de ca sa imi iau una noua de 55 - 60? a fost ca cele ce vin pe masina noua suntmai mici.. si au si garantie de 6 luni doar. cele de 55-60 sunt dimensiunile standard pt masina x motorul x si fiind mai mari au garantia mai mare.

Offline unde

« Răspuns #37 : 18.Aug.2009, 03:26:56 p.m. »
Am fost la service cu ea , problema e bateria dupa cum au spus ei , imi trebuie alta ( din banii mei ).

Vezi ca la bateria masinii de regula se da o alta garantie (mai mica) fata de restul masinii, cu conditia ca sistemul de incarcare (alternator + releu) sa functioneze corect. De regula termenul asta e 2 ani. Daca masina ta e mai veche de atit (socotind de la data primei inmatriculari) atunci trebuie sa iti cumperi baterie pe banii tai, altfel e o treaba care tine de garantie.
 Iti recomand cea mai mare baterie care incape in locasul respectiv. Sistemul de incarcare nu este afectat.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Laurentiu

« Răspuns #38 : 05.Ian.2011, 02:01:18 p.m. »
  • Suzuki SX4

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #39 : 09.Ian.2011, 05:25:48 p.m. »
cele ce vin pe masina noua suntmai mici.. si au si garantie de 6 luni doar. cele de 55-60 sunt dimensiunile standard pt masina x motorul x si fiind mai mari au garantia mai mare.

Asta ar insemna ca bateriile de telefoane (ca nu mai mentionez de ceas) n-au nici o garantie  :-))  sau de cateva secunde !  Prea tare explicatia asta
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.