Autor Subiect: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?  (Citit de 32760 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Flint Beastmood

Re: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?
« Răspuns #90 : 30.Oct.2020, 11:47:36 a.m. »
In alta ordine de idei, recitind primele postări din aceasta rubrică... ar trebui sa începem să dăm flash-uri absolut aleator, cu scopul de a sabota solidaritatea in vitezomanie și salvarea de veață, veață ...
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

Offline dthem

« Răspuns #91 : 30.Oct.2020, 11:51:26 a.m. »
Eu dau mereu flash-uri, plus că stau cu waze pe carplay in permanență. Aproape niciodată nu respect viteza legală în afara localității. Exemplu: pe drumul București-Buzău ai limită 80 pe aproape tot drumul, absurd.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #92 : 30.Oct.2020, 12:11:26 p.m. »
Uneori dau flash-uri, alteori nu, nu depinde de ceva, ci e total aleator, dar in principiu dau flash
Circul cu Waze si de obicei ma anunta unde este cate un echipaj......chiar si asa, atentionat fiind am muscat-o in Martie, pe langa Caransebes, mergeam 4 masini in coloana, (eu ultimul) si ne-au oprit pe primul si pe ultimul, mergeam  toti cu aceeasi viteza de aprox 65 in localitate  :dknw:
Primind avertizarea de la Waze m-am tot uitat si in stanga si in dreapta si nu am vazut nimic. Agentii mi-au spus ca am fost detectat cu pistolul radar (probabil era ascuns pe dupa ceva copaci, prin ceva boscheti) :baston:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Vecchio

« Răspuns #93 : 30.Oct.2020, 03:14:38 p.m. »
Am dat, până când am avut o discuție cu un amic de la criminalistică care mi-a povestit de multe acțiuni ale lor de prindere a unor criminali și care le-au fost zădărnicite de indivizi care au fleșat că sunt caralii pe drum. Tristețea omului m-a lecuit.
De regulă, circul în limitele legale că am văzut prea multe pe șosele (nu numai drumurile patriei)!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: Flint Beastmood

Offline ntire2000

« Răspuns #94 : 30.Oct.2020, 03:52:49 p.m. »
Ai si tu dreptate, poate asa ajuti un criminal.
Pe de alta parte când aia stau ascunsi ca niste cwrve prin boscheti mi se pare de fair-play sa-i avertizez pe altii, deci la mine e cam aleator.
Dar flash-uiesc întotdeauna gagicile, cine stie ce urgente au saracele.  ;-)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #95 : 30.Oct.2020, 03:58:35 p.m. »
Unde ai vazut tu curbe in boscheti, ca sunt mereu la vedere, inclusiv cu pi...tpalac intr-un copac.

Tin minte acum vreo 20 de ani, la inceput de cariera soferistica, ca am tras o frana puternica vazand de la distanta masina de politie intr-un sat din jud. Sibiu, eu avand in jur de 60 la ora. De fapt, era o bucata de tabla vopsita, ruginita pe partea cealalta :). Fara flash-uri din sensul opus, ca nu era cazul. Nici macar in satul urmator, unde era un politist de tabla...

Offline ntire2000

« Răspuns #96 : 30.Oct.2020, 06:50:40 p.m. »
M-am întors într-un an din concediu din BG, 900 de km n-am vazut umbra de cascheta pâna la intrare în Bistrita unde stateau ascunsi dupa pompele de benzina dintr-un peco.
Normal ca m-au oprit (4,30 dimineata) si i-am întrebat de ce n-au somn ca eu acolo ma grabesc - sa ajung în pat ca sunt rupt.
M-au lasat în pace ca si-au dat seama ca-s penibili la ora aia.

PS: partea proasta e ca la ora aia nici n-avea cine sa-mi dea flash-uri.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #97 : 30.Oct.2020, 06:59:51 p.m. »
M-am întors într-un an din concediu din BG, 900 de km n-am vazut umbra de cascheta pâna la intrare în Bistrita unde stateau ascunsi dupa pompele de benzina dintr-un peco.
Normal ca m-au oprit (4,30 dimineata) si i-am întrebat de ce n-au somn ca eu acolo ma grabesc - sa ajung în pat ca sunt rupt.
M-au lasat în pace ca si-au dat seama ca-s penibili la ora aia.

PS: partea proasta e ca la ora aia nici n-avea cine sa-mi dea flash-uri.

Poate ti-au dat flashuri, sa stingi faza lunga, dar nu le-ai sesizat, ca erai rupt de obosit  (:| :dknw:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

« Răspuns #98 : 30.Oct.2020, 09:53:24 p.m. »
No .... aveam viteza, cred ca daca se ambitionau un pic îmi demonstrau ca am peste 90.... da' le-a fost mila de mine.
Am întâlnit si politisti omenosi (parca s-au scârbit si ei de mizeria pe care o îndura din partea sistemului), anul asta am patit la fel când mergeam în concediu; m-au oprit la 2,30 noaptea prin Bucuresti, tot asa, cu vreo 85 la ora.
La fel n-avea cine sa dea flash-uri, în schimb eram vreo 5 opriti lânga o bunaciune de politista cu laser care ne lua de departe.
Am scapat toti cu avertisment.

Acuma daca stau sa ma gândesc mai profund .... cred ca dau flash-uri altora în functie de cât de pervers se ascund aia care stau cu radarul.
Daca stau la vedere n-am nici o problema, îsi fac meseria si rolul de preventie.
Insa nu suport când vad ca se ascund "la pescuit" de fazani si îndeplinit norma de amenzi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #99 : 30.Oct.2020, 10:44:13 p.m. »
Mi se pare fair sa dau flash-uri,
  Ce mort ai dezgropat, nici nu stiam ca exista topicul asta !

Politistul de tabla, panoul cu Atentie Radar, cred c-au fost bune si inca sunt(unde mai exista).
  Este adevarat ca o amenda il tempereaza pe vitezoman, dar cu o floare nu se face primavara !
   Dincolo de satisfatia ca un vitezoman a fost amendat, dar 10(zece) au scapat, mai bine zece flash-uri, care au determinat circulatia a zece vehicule cu viteza legala, dar, atentie, poate ca acest flash a salvat una sau mai multe vieti ce puteau fi pierdute din cauza unui accident produs de viteza excesiva! Si tu, cu flash-ul tau, ai salvat niste oameni nevinovati !
    Apropo, de ce ne e teama de politistii ascunsi?! Daca noi circulam regulamentar?!Zic si eu...
 Daca nu te oprea "bunaciunea" la 85, poate ajungeai la suta, pe o artera cu "cedeaza" si crezi ca te mai opreai?!
   Faptul ca ar sta ascunsi, sigur va determina subconstintul meu sa-mi dicteze sa reduc viteza in zone unde vad ca ar putea sa fie un echipaj/radar !!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip