Autor Subiect: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?  (Citit de 32758 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online NicNic

Re: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?
« Răspuns #80 : 05.Nov.2012, 06:33:38 p.m. »
@NicNic. Te-ai gandit ca poate sunt mult mai intens circulate strazile fata de acum 15 ani ? :))

Da, este adevarat ca sunt mai multe masini iar strazile sunt mai intens circulate, dar proportia celor care semnalizeaza este mult mai mica in aceste vremuri.
Asta e parerea mea. Si sunt foarte convins de ea...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Daniel42

« Răspuns #81 : 05.Nov.2012, 08:21:57 p.m. »
Parerea mea este ca , proportia celor ce dau semnale este mai mica intradevar . Eu semnalizez in jur de 15 masini si apoi ai las si pe cei din spate sa continue . Chestia nu este un lucru rau , ba din contra contribuie la calmarea cel putin pe o portiune de drum , a spiritelor mai vitezomane peste masura . Dar totusi avind statie consider ca , este un accesoriu in masina destul de accesibil ca pret care asi merita toti banii , fara nici o gluma . Si apoi acest obiect nu poate fi interzis niciodata , comunicarea este libera .  :D Ar fi culmea sa poata fi restrictionata ca sa ne intoarcem la epoca de piatra .  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline bogdanb

« Răspuns #82 : 06.Nov.2012, 09:51:17 a.m. »
Toata chestia este sa nu patesti cum povestea cineva, caruia i-au spus "liber colega" tocmai politistii care l-au tras pe dreapta cativa kilometri mai incolo ...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Daniel42

« Răspuns #83 : 06.Nov.2012, 03:03:30 p.m. »
Aaaaaaaaaaaaa, pai nu trebuie sa fii atit de distrat incit, sa nu intrebi date de mai multe ori . Trebuie sa verifici ca, este posibil si ce ai spus tu "bogdanb " . Apoi iti dai seama daca iti raspunde acelasi dupa timbrul vocal si oricum daca esti in banda si asculti , o sa vezi ca informatiile sunt transmise de mai multi soferi . Slabe sanse sa nu depistezi tu radarul inaintea lor . Eu ca exemplu in concediu pe o portiune de 600 km nu am ratat niciunul datorita statiei si au fost vreo 8 MCV-uri , dintre care vreo trei erau chiar in mers si nu stateau fixe . Bafta . ;) :)

Offline suzukica

« Răspuns #84 : 06.Nov.2012, 06:02:22 p.m. »
@Daniel42, merita statia, de care ai, la ce bani? (daca pot spune asa)

Offline Daniel42

« Răspuns #85 : 13.Nov.2012, 11:35:15 a.m. »
Pai este o statie normala multiband , marca Team , cu o antena de 90 cm , care au fost ceva la pachet pe la 450 lei . Are o raza de actiune undeva pe la 15 kilometri . Si a mai costat calibrarea antenei vreo 30 lei . Deh....fiecare cu afacerea lui . :) Dar in comert sunt destul de multe statii si antene mai performante , care pot fi achizitionate la diferite preturi . Insa nu trebuie sa te arunci la jucarii de multe milioane deoarece toate fac acelasi lucru la puterea admisa de 4 w si numai antena sa fie mai calitativa si daca se poate mai lunga pentru o receptie si transmisie mai buna . Acum ce sa spun , eu nu sunt adeptul antenelor de 145 cm puse pe autoturisme deoarece strica aspectul . :D
« Ultima Modificare: 13.Nov.2012, 11:38:08 a.m. de Daniel42 »

Offline Spark

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #86 : 13.Ian.2013, 01:54:14 a.m. »
Eu dau flasuri la ceilalti participanti in trafic.
Swift 1.3 GLX `05
Swift 1.0 GLS `95

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #87 : 30.Oct.2020, 11:00:00 a.m. »
Mi se pare fair sa dau flash-uri, atata timp cat le primesc si eu. :)

Offline Bobi

« Răspuns #88 : 30.Oct.2020, 11:23:57 a.m. »
Nu dau.
De ce sa-i atentionez pe vitezomani? chiar ma bucur enorm cand vad tras pe dreapta cate unul care m-a depasit nebuneste, imi face ziua fericita.

The following users thanked this post: Flint Beastmood

Offline Flint Beastmood

« Răspuns #89 : 30.Oct.2020, 11:41:38 a.m. »
Nici eu nu dau. Merg legal în permanență, lucru pe care îl doresc și de la ceilalți. De asemenea mai doresc legi care sa permită radare ascunse, in orice loc vor ei, legi care sa admita filmările trimise de șoferi cu manevrele periculoase chiar daca nu s-a produs un accident și  :baston:  :baston:  :baston: implicați și fermi in aplicarea legii. Vrei adrenalina? Du-te la karting, nu pune in pericol oamenii civilizați!
  • Vitara 1.4/48V Allgrip