Autor Subiect: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?  (Citit de 32762 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Re: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?
« Răspuns #70 : 02.Sep.2010, 07:17:57 p.m. »
Astazi nu-mi mai simt degetul cate flasuri am dat :-S si nici nu mai vad din cauza cate am primit.

gigelm5m3 : stiu cum e sa fi avertizat cu 3 localitati inainte si cand ajungi acolo cu un mers incet, politia s-a si dus
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline cristi98

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #71 : 11.Nov.2010, 12:26:15 a.m. »
Intotdeauna.

Offline bogogica

« Răspuns #72 : 12.Nov.2010, 06:45:07 p.m. »
Si eu dau, dau si multumesc. Ma abtin sa dau atunci cand am pe altcineva in fata pentru a nu crea impresia sa ii dau chiar lui. Atunci mi se pare normal ca el sa fie cel ce da din becuri.

Offline tdd70

• Full Member
  • Mesaje postate: 217
« Răspuns #73 : 14.Iul.2011, 11:58:03 p.m. »
Dau.
Bucuresti, 43 ani, Jimny stock-2002, 1328cmc, 82CP, M13A, ABS, AC,

Offline gabyral

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #74 : 29.Nov.2011, 11:48:18 a.m. »
Dau...am dat si unei dube in spatele careia venea masina politiei...au zambit...ca nu s-au complicat sa treaca peste dubla prin coloana ca sa ma opreasca...adevaru' e ca ma cam strangea camasa dupa cateva sute de metri
"Atunci cand te preocupi de "binele" si "raul" tovarasilor tai, deschizi rautatii o poarta spre inima ta."(Arta Pacii – Morihei Ueshiba)

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
« Răspuns #75 : 29.Nov.2011, 12:00:00 p.m. »
Dau
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline RaZwY

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
« Răspuns #76 : 29.Nov.2011, 10:37:54 p.m. »
Dau flash-uri chiar daca uni nu stiu aprecia chestia asta ma refer la persoanele astea care se dau in barci ( sa nu vb prostii ) si umbla numa cu "Mertzane" , "Bemweuri" si nici macar nu multumesc sau la randul lor sa dea flash'uri participantiilor la trafic pentru ai anunta urmeaza un radar, in fine e o paranteza cam mare dar dau flash'uri ca sa revin la subiect :))

Numa bine.

Offline fireburn

« Răspuns #77 : 05.Nov.2012, 05:12:58 p.m. »
Eu nu dau la masinile de lux.

Online NicNic

« Răspuns #78 : 05.Nov.2012, 05:51:49 p.m. »
Dau flash-uri.

Doar sa am cui.
Iar daca merg in coloana si sunt altii in fata mea care anunta acelasi lucru, ma opresc (fac economie de curent la baterie). :D

De fapt, cea mai mare nelamurire a mea este pana cand sa dau semnale? 1 km? 5 km? 10 minute? Imi e greu sa apreciez.
De obicei devin insistent cand vad ca sunt multi soferi opriti de radar. Atunci imi spun ca au o chichita politistii, de care se profita.

O constatare personala, dar care cred ca e foarte reala: in prezent sunt mult mai putini soferi care semnalizeaza prezenta radarului sau a politistilor.
In trecut (acum mai mult de 15 ani) parca solidaritatea soferilor era mai mare....
Acum pare ca fiecare e numai pentru el sau poate crede ca asa are el mai multe sanse sa scape...?

P.S.: Nu am folosit niciodata un aparat antiradar..., m-am bazat mereu pe o semnalizare corespunzatoare a conditiilor de trafic ...  ;)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Online cristidav

« Răspuns #79 : 05.Nov.2012, 06:10:29 p.m. »
Dau.

Circa 5-10 masini, in functie si de distanta.

@NicNic. Te-ai gandit ca poate sunt mult mai intens circulate strazile fata de acum 15 ani ? :))
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )