Autor Subiect: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?  (Citit de 32759 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline asterisc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
  • Gen: Bărbat
Re: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?
« Răspuns #60 : 09.Aug.2009, 08:46:58 p.m. »
Intotdeauna dau flashuri! Rare sunt cazurile cand absolut nici o masina nu ma avertizeaza.

O ala metoda folosita abuziv de  :baston: este acoperirea radarului cu ceva folie (ca de ciocolata) pentru ecranare.
Reality is for those who cannot face Science Fiction!

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #61 : 14.Aug.2009, 05:55:55 p.m. »
laurentiu are dreptate...de multe ori am vazut cum radaru era indreptat spre geamul lateral al masinii si cand te vedea imediat il intrepta....
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline miocrl

« Răspuns #62 : 06.Mai.2010, 07:35:54 a.m. »
azi m-a flashuit unul.. si era radar :D

Offline adrian_r5

« Răspuns #63 : 06.Mai.2010, 12:30:45 p.m. »
Deci ... vinerea trecuta cind m-am intors de la Braila ... evident ca au fost destule radare pe traseu ... unii m-au avertizat cu flash-ul ... la fel am facut si eu .... da' cel mai tare a fost un nenea in Orastie aproape de iesirea spre Deva ... era in fata mea intr-un Jeep Cherokee alb si voia sa faca stinga ... a oprit semnalizind stinga, am oprit si eu si-l vad ca gesticula ceva cu mina cam intreptul oglinzii interioare ... parca arata ceva in fata ... se mai uita si putin spre mine ... iar gesticula (chiar ii zic colegei din masina ca ala saracu vorbeste singur ...) ... apoi ma gindesc ca vrea sa-mi spuna ca e ceva in fata ... reuseste sa faca stinga ... eu merg mai departe si la vreo 300 m era un MCV cu radar ... aveam undeva pe la 60 km / h ... sper ca am scapat si n-am avut ghinion ca Peugeot-ul negru cu nr. de HD care era oprit linga MCV.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #64 : 06.Mai.2010, 01:02:45 p.m. »
Tot timpul dau flash-uri cand vad radare pentru ca mi se pare de bun simt sa previn oamenii care poate nu sunt atenti.Pana acum nu am luat decat un singur radar (din prostia mea, recunosc) dar mi se pare foarte ok , ca si colegi participanti la trafic, sa ne anuntam de eventualele "pericole" de pe sosele. Nu mica e satisfactia cand si din sens invers mi se dau flash-uri cand exista nino-nino...  :good:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Daniel42

« Răspuns #65 : 09.Mai.2010, 01:24:44 p.m. »
Si eu atentionez pe cei ce vin in fata daca vad ceva suspect . Mi se pare un lucru bun si din punct de vedere preventiv pe portiunea de drum unde se poate , deoarece toti reduc viteza pina se intilnesc cu problema si nici apoi nu se grabesc prea mult . Abia dupa ce s-au departat binisor poate o mai calca . Si asa se mai calmeaza bezmeticii . Recent am venit din Maramures unde am fost in concediu la rude si pe drum am vazut vreo 4-5 accidente destul de grave , mai ales pe portiunea dupa Orastie spre nord la ducere  si la intoarcere unul . Drumul a fost destul de greu pentru ca a plouat si erau destule camioane .
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline fireburn

« Răspuns #66 : 02.Sep.2010, 10:06:51 a.m. »
Dau si eu cu becu.
Am dat si pe autostrada; nu stiu cat efect a avut.

Offline LTD

« Răspuns #67 : 02.Sep.2010, 10:18:23 a.m. »
dau cu becu ca la balamuc... pina imi zice sotia sa-i mai las si pe altii sa dea cu becu... atunci, mai dau de 2 ori si gata... :D
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline Radu_cj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
« Răspuns #68 : 02.Sep.2010, 02:02:51 p.m. »
Vad ca majoritatea Suzukistilor anunta radarele ceea ce e foarte bine.  :clap:
Si eu dau flash-uri intodeauna si in plus, cand apuc, le si multumesc (mana ridicata) celor care dau flash.
Suzuki Splash 1.2 GS - Lagoon Turquoise

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #69 : 02.Sep.2010, 02:29:19 p.m. »
Si eu dau, dar cu un amendament: daca este o sosea destul de circulata dau flash-uri pana la max 2 km de radar....personal nu-mi place cand sunt avertizat cu 3 localitati inainte, s-a intamplat sa ma plictisesc de mers incet si am luat-o  :baston: