Autor Subiect: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?  (Citit de 32755 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?
« Răspuns #40 : 16.Mai.2009, 11:51:02 a.m. »
Interesant este ca in poll-ul nostru dau flashuri cand e radar 96.9% dintre cei chestionati. In practica insa...  :(

inteleg ca tu ai muscat-o cu radarul pentru ca nu ti-a dat nimeni flashuri?

Offline Sony

« Răspuns #41 : 16.Mai.2009, 11:55:09 a.m. »
De cand am permis am muscat doar doua radare, ambele cu 6-7 km/h in plus fata de limita sanctionabila. Unul era pitit bine, iar cel de al doilea era la ora 3 a.m. pe un bulevard larg cu trei benzi de sens, incat nu avea cine sa-l vada si sa ma atentioneze. Insa am constatat in practica o frecventa de flashuri de cca 60% pentru fiecare radar. Bineinteles ca e o aproximare.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline hugbear

« Răspuns #42 : 16.Mai.2009, 09:51:34 p.m. »
despre rutiera undercover... chiar ca  =)) dar n-ar tine prea mult pt ca s-ar prinde romanu' de manevra :)
Evident ca s-ar prinde, da' cum faci diferenta in trafic intre un flash "la plesneala" si unul "bazat"? Neamtu' zice "better safe than sorry", asa ca reduci viteza in ambele cazuri. Pe urma injuri sau nu, in functie de situatie... Apropo, cand primesti un flash reduci viteza pana vezi radaru' iar daca radaru' nu exista, ai toate sansele sa mergi cale buna in limite, deci preventia e cu atat mai eficienta... :)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #43 : 17.Mai.2009, 12:25:09 a.m. »
Am citit tot felul de pareri pro si contra, mai pe subiect mai pe langa.
Eu votez un DA categoric semnalizarii tuturor evenimentelor si in special a radarelor din mai multe motive, dar mai ales pentru ca mi se pare imoral ca 90% din radarele Politiei sunt puse in boscheti, pe linii drepte cu 3 benzi pe sens, la 3 a.m. sau in pante cu vizibilitate de 5km; In plus, politia romana actioneaza doar in 1% din cazuri pentru a preveni, in schimb in 99% ies la vanatoare de greseli.
Deci, cred ca ar trebui nici sa nu punem problema moralitatii, si sa ajutam cat se poate pe ceilalti sa nu pice in plasa politiei.

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline ionutz

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 316
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift 1.3 GLX "B 85 Z K H"
« Răspuns #44 : 18.Mai.2009, 10:02:28 a.m. »
dau
Suzuki Swift 1.3 GLX    - Under Construction ...
Dacia Golan 1.4 MPi  -- a.k.a. "Winnie The Pooh "

Offline hugbear

« Răspuns #45 : 18.Mai.2009, 06:03:26 p.m. »
politia romana actioneaza doar in 1% din cazuri pentru a preveni, in schimb in 99% ies la vanatoare de greseli.
............. ar trebui nici sa nu punem problema moralitatii
De acord! Argumentatiile erau STRICT pentru cei inclinati sa cada prada mustrarilor de constiinta...  ;)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #46 : 16.Iul.2009, 11:28:07 a.m. »
desigur ca dau...ajutam "colegii" la nevoie nu?
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline cobra20

« Răspuns #47 : 16.Iul.2009, 01:02:38 p.m. »
dau si eu mai ales ca si pe mine ma avertizeaza ceilalti
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
« Răspuns #48 : 16.Iul.2009, 05:56:45 p.m. »
Eu nu dau pentru ca nu le vad. :zzz:
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #49 : 16.Iul.2009, 06:21:22 p.m. »
Si eu dau ... dar trebuie sa recunosc ca in ultimul timp tot mai putini colegi de trafic mai dau cate un flash...fac saptamanal drumul Timisoara-Resita si de fiecare data sunt 2 radare pozitionate diferit...de ex, saptamana trecuta daca nu aveam detector o muscam...si pe sens opus venea coloana serioasa ticule...nici unul nu a flashuit...asta este...

O sa dau si in continuare ca asa e frumos...

Suzuki SX4 1,5 SE