Autor Subiect: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?  (Citit de 32753 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

Re: Am o curiozitate....Dati flash-uri cand sunt radare?
« Răspuns #20 : 13.Mai.2009, 10:11:40 p.m. »
Am dat dar nu mai dau nimic.Ce dreaq,doar e criza!  :-O

Offline Laurentiu

« Răspuns #21 : 13.Mai.2009, 10:20:58 p.m. »
1. Am dat dar
2. nu mai dau...
1. Scopul (scoaterea banilor din buzunar) scuza mijloacele (flashurile);
2. La "primirea" flashurilor, iei putin piciorul de pe acceleratie si-ti arunci ochii pe vitezometru ? :)
Ajuta si vei fi ajutat. Prin educatia pe care o ai (vorbesc doar pt circulatia pe drumurile publice), poti educa si pe restul participantilor - rezultatele nu se vad imediat ci vor veni mai tirziu.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Nicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #22 : 13.Mai.2009, 10:47:26 p.m. »
Ajuta si vei fi ajutat. Prin educatia pe care o ai (vorbesc doar pt circulatia pe drumurile publice), poti educa si pe restul participantilor - rezultatele nu se vad imediat ci vor veni mai tirziu.
E bine ca esti atat de optimist. Eu, ca unul ce are mai multi ani de conducere decat au multi de pe acest forum varsta, iti spun ca politetea e mult mai redusa acum decat in urma cu cativa ani, practic aproape inexistenta. Poate peste sute de ani se vor vedea rezultatele, dar nu mai devreme.
Deocamdata mergem in jos, nu in sus.
Suzuki Swift 1.3 GS, 5 usi

Offline hugbear

« Răspuns #23 : 13.Mai.2009, 11:21:27 p.m. »
Dau cu placere!

mai degraba nu e moral...
Scopul introducerii unei limitari a vitezei este prevenirea accidentelor. Pentru a se asigura respectarea limitarii, cei ce depasesc limita sunt pedepsiti. Pentru a putea fi pedepsiti depasirea vitezei trebuie dovedita, iar pentru asta iti trebuie un aparat de masura omologat (radar).
DACA dai flash, atentionezi participantii la trafic despre existenta radarului => reducerea vitezei sub limita legala => prevenirea accidentelor, deci scopul prezentei radarului este atins fara "cheltuieli suplimentare" din partea soferilor!

P.S. Daca "rutiera" ar circula cu masini nemarcate si ar da flashuri "la plesneala" s-ar circula "sub limita" mult mai mult  =))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline body

« Răspuns #24 : 14.Mai.2009, 08:12:49 a.m. »
Dau flashuri ! :good:
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #25 : 14.Mai.2009, 01:18:12 p.m. »
@hugbear super tare logica cu scopul radarelor  ;) e interesant sa privesti lucrurile asa
cat despre rutiera undercover... chiar ca  =))
dar n-ar tine prea mult pt ca s-ar prinde romanu' de manevra :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #26 : 14.Mai.2009, 03:15:29 p.m. »
E bine ca esti atat de optimist. Eu, ca unul ce are mai multi ani de conducere decat au multi de pe acest forum varsta, iti spun ca politetea e mult mai redusa acum decat in urma cu cativa ani...
Esti extrem de pesimist ;). Din 1978 de cind circul pe sosele, am putut observa o oarecare crestere a civilizatiei in ale circulatiei. Cu toate ca sintem batrini, mai invatam si noi cite ceva (ma refer la lucrurile bune si la cei care stiu sa faca diferenta dintre bine si rau) de la cei tineri. Dar, cum padure fara uscaturi NU gasesti, intr-o oarecare masura ai si tu dreptate.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline M_TM

« Răspuns #27 : 14.Mai.2009, 09:52:10 p.m. »
Eu cred ca pesimist in cazul asta (si nu numai)insaemna bine informat.Nu stiu ce intelegi@laurentiu prin cresterea civilizatiei in trafic,ca eu nu o vad ,si am aproape la fel de multi ani de sofat.Dupa '90 multe frustrari au rabufnit in trafic.Probabil ca ,raportat la nr.de masini e cel mult constant nivelul de "necivilizatie "in trafic,desi eu cred ca soferi mai inecivilizati ca la noi doar in Turcia si fosta Yugoslavie mai poti vedea.Tari  cu nivel de coruptie comparabil cu al nostru  >:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #28 : 14.Mai.2009, 10:50:43 p.m. »
1. Nu stiu ce intelegi@laurentiu prin cresterea civilizatiei in trafic
2. ... soferi mai inecivilizati ca la noi doar in Turcia si fosta Yugoslavie mai poti vedea.Tari  cu nivel de coruptie comparabil cu al nostru  >:)
1. Sa-ti dau citeva exemple: semnalizarea cu flash pt a lasa sa pe cineva sa intre in coloana; multumirea transmisa prin aprinderea avariilor de citeva ori; anuntarea radarelor prin flashuri sau raspunderea imediat prin statia radio atunci cind ceri anumite "info-trafic" pe canal 22. Este adevarat, sint putine exemple dar totusi este un pas inainte.

2. Hai sa n-o dam pe politica :). Stim ce e politica - o c***a cu doua fete. Nu politica te educa sa ai bunul simt. Bunul simt il capeti "din fasa" in cei 7 ani de-acasa.

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #29 : 14.Mai.2009, 10:59:43 p.m. »
Eu dau flash-uri pentru ca tot amaratii care merg cu 64km/h acolo unde e limita 50 isi iau amenzi...restul dau spaga...sau nu sunt opriti.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/