Autor Subiect: Swift 2017  (Citit de 80746 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mariocb

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • braila
Re: Swift 2017
« Răspuns #270 : 19.Ian.2020, 06:16:22 p.m. »
Daca masina iti vine in 3 luni ai noroc si de "rabla".
[/quote]
Cand am facut comanda , in decembrie, informatiile erau ca "rabla" 2020 e out ! Acum , cică, va fi ! Vedem, conditiile si modul de aplicare pot fi diferite sau identice cu cele din anii trecuti. Sper  sa economisesc 1000 euro, dupa ce achizitionez tichetul ( cu cate 1500 lei am achizitionat 3, in ani diferiti !).
  • suzuki swift

Offline Benion

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
    • Braila
« Răspuns #271 : 04.Mai.2020, 05:27:25 p.m. »
Salutare!
Revin cu o rugaminte: cum vi se pare raspunsul primit de la reprezentanta Braila, in legatura cu pretul pentru prima revizie? Mie personal, mi se pare cam mare.

"Revizia masinii dumneavoastra consta in inlocuirea uleiului de motor ( Ecstar 0W16 - 4 litri ) , a filtrului de ulei , a filtrelor de aer si de polen ( daca se va constata la demontare ca este necesar acest lucru ) precum si efectuarea tuturor operatiunilor prevazute in planul de intretinere al producatorului Suzuki .
   Costul celor de mai sus se ridica la valoare de 887.52 RON cu TVA inclus. "
  • Swift 1.2 Passion

Offline bisti

« Răspuns #272 : 04.Mai.2020, 05:29:40 p.m. »
What? Piesele alea fac maxim 300 de lei. Cate ore de manopera baga la schimb ulei și filtre? 4 ore?

Sent from my MI 8

Offline Benion

• Newbie
  • *
    • Braila
« Răspuns #273 : 04.Mai.2020, 05:40:18 p.m. »
Uleiul este 70-80 lei/l, restul, nu stiu.
  • Swift 1.2 Passion

Offline Benion

• Newbie
  • *
    • Braila
« Răspuns #274 : 04.Mai.2020, 06:43:48 p.m. »
In cazul in care nu doresc revizie in Braila, ce optiuni am?
  • Swift 1.2 Passion

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #275 : 04.Mai.2020, 07:18:42 p.m. »

Offline Benion

• Newbie
  • *
    • Braila
« Răspuns #276 : 04.Mai.2020, 07:25:40 p.m. »
Rol Car Buzau. Le voi cere o oferta.
Multumesc!
  • Swift 1.2 Passion

Online FritzVonSpritz

« Răspuns #277 : 04.Mai.2020, 07:44:13 p.m. »
Salutare!
Revin cu o rugaminte: cum vi se pare raspunsul primit de la reprezentanta Braila, in legatura cu pretul pentru prima revizie? Mie personal, mi se pare cam mare.

"Revizia masinii dumneavoastra consta in inlocuirea uleiului de motor ( Ecstar 0W16 - 4 litri )

Tocmai am verificat in manual........la un schimb de ulei cu filtru trebuie pusi 3,1 litri.......Asta vis-a-vis de dilema pe care am avut-o cu colegul din Deva, nu retin numele lui de user, caruia la revizie i-au pus numai 3 litri si multi se intrebau cum de.....pt ca se pun 4 litri la schimb, toti colegii cantitatea asta o stiau
Acuma, @Benion care are Swift si colegul de la Deva care are Ignis, au acelasi motor, de 1,2 aspirat......deci cantitatea necesara e 3,1 litri
Ma intreb......Eu, care am tot Ignis si am facut revizia, oare am platit 4 litri, sau numai 3 ? .....ca nu retin si nici factura nu imi e la indemana, e undeva prin masina (cred). Daca mi s-au pus 4 litri pe factura, restul de 900 ml unde o fi, ca nu am primit niciun bidon cu rest, de la ei...... :-?
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline bisti

« Răspuns #278 : 04.Mai.2020, 09:44:03 p.m. »
Nimeni nu iti pune ulei din bidoane de 1 sau 4 litri. Se pune ulei de la butoaie de 200 sau 500 litri. Asadar, pe factura trebuia trecut exact cat ti-a fost pus in motor - 3 sau 3.1 litri (de obicei nu se scurge tot, mai ramane ulei in motor).

Ca un calcul scurt, pentru mine (Swift 2011 1.2 Benzina) - prima revizie costa :

1. Ulei 0w20 Ecstar - 4 litri - 140 lei
2. Filtru ulei MANN - 20 lei
3. Filtru aer MANN - 78 lei
4. Filtru polen MANN - 90 lei

TOTAL : 330 lei - cu consumabile peste medie.

Manopera e maxim 120 lei pe ora
Revizia e trecuta la 1 ora - asta presupune toate cele de mai sus.

Daca iti baga, pe bani, verificari care ar trebui sa fie GRATIS, ca esti in garantie, sunt MAGARI !
Verificarea luminilor, a lichidelor, a sistemului de franare (cam tot ce include un ITP) nu ar trebui sa coste MAI MULT ca la un ITP (adica maxim 120 lei). Daca esti in garantie, ar trebui sa fie GRATIS!

TOTAL : cu tot cu mizerii bagate in plus pe factura : 570 lei ! Sa zicem ca e fara TVA (desi este), ar fi undeva la 678 lei MAXIM!

Ei cer 887 ??? Pentru ce ? Ca au prins gaina cu oua de aur si trebuie sa stoarca bani ?

Cauta ORICE service autorizat RAR si fa revizia acolo, cu piesele tale. Suzuki nu au ce sa obiecteze atata timp ca serviceul e autorizat iar piesele sunt luate cu factura de la magazin autorizat.
Dupa ce ca sunt porci si nu fac niciun leu discount (ca vezi doamne, se inghesuie lumea sa le cumpere masinile), nici in garantie nu se opresc ?

Offline Benion

• Newbie
  • *
    • Braila
« Răspuns #279 : 04.Mai.2020, 09:52:31 p.m. »
"Daca iti baga, pe bani, verificari care ar trebui sa fie GRATIS, ca esti in garantie, sunt MAGARI !
Verificarea luminilor, a lichidelor, a sistemului de franare (cam tot ce include un ITP) nu ar trebui sa coste MAI MULT ca la un ITP (adica maxim 120 lei). Daca esti in garantie, ar trebui sa fie GRATIS!"

Exact acesta a fost argumentul cand am spus ca, la achizitia masinii, am fost informat ca prima revizie este in jur de 500 lei.
  • Swift 1.2 Passion