Autor Subiect: Filtru Polen Carbon Activ New Vitara  (Citit de 40065 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline chriss

Re: Filtru Polen Carbon Activ New Vitara
« Răspuns #200 : 24.Mai.2018, 09:26:40 p.m. »
@wolf , filtrele astea o sa ne tina cel putin 1 an. Felicitari!
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline enicky

« Răspuns #201 : 24.Mai.2018, 09:50:16 p.m. »
Sunt curios dacă se poate să dai cu parfum de habitaclu pe filtrul de polen.
     Ca atunci cand ai transpirat rau si dai cu parfum ! :D
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Meltdown

Offline wolfin

« Răspuns #202 : 24.Mai.2018, 10:05:46 p.m. »
Am dat eu cu parfum auto spray...pe filtru (cand am afumat ambreajul) tine o saptamana....ocean breaze

@chriss intr un an juma am schimbat trei filtre. Nu le tin mai mult de 6..7 luni. Chiar daca par "urate"...vroiam sa folosesc alt cuvant incorect politic....sunt ff eficiente. Acea coala de carbune absoarbe bine. Filtru in sine...e doar spalat cu carbune.

Inainte intra miros de tigara la semafor de la vecinu...acu pauza...canale..sau tdi uri
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Meltdown

« Răspuns #203 : 24.Mai.2018, 11:56:02 p.m. »
Din universul BMW retinusem ca exista niste clips-uri ce se prind de gurile de ventilatie si au diferite arome...

Avem și noi pe la magazine așa ceva.
Vreo 12 lei setul de 4 dar țin foarte puțin.

@wolfin și cum a reacționat filtrul la spray?
Apropo, cum ai reușit să bagi 2 chestii in gaura filtrului?
Am schimbat azi filtrul cu unul Mann și a întrat mai greu că avea invers laturile.

Nu mă văd băgând 2 chestii acolo
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline chriss

« Răspuns #204 : 25.Mai.2018, 12:44:46 a.m. »
@wolf- ai observat ca trage foarte bine? Nu este nici o diferenta fata de filtrul original,din contra, simt un aer foarte fresh.
@ Meltdown,sa-ti raspund eu: Apropo, cum ai reușit să bagi 2 chestii in gaura filtrului? , poti sa cumperi un filtru de 25mm sau chiar de 30 cum am eu, coala de carbon activ are aprox 1cm dar se strange la 0 cand apesi peste filtru.Intra usor, cel putin asa a intrat la mine.
Pe viitor poate ca renunt la filtru si procedez ca mai jos:

• suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

The following users thanked this post: wolfin, kellogs

Offline wolfin

« Răspuns #205 : 25.Mai.2018, 07:05:27 a.m. »
Din universul BMW retinusem ca exista niste clips-uri ce se prind de gurile de ventilatie si au diferite arome...

Am schimbat azi filtrul cu unul Mann și a întrat mai greu că avea invers laturile.

Cu o coala a 4. Mai intai bagi coala si apoi duofiltru. Fniid a4 ...duofiltru nu se mai agata in buza. Apoi dupa introducere...tragi coala a4.

Nu este nici o diferenta..trage identic...fluxul e la fel
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline bgd

« Răspuns #206 : 25.Mai.2018, 09:02:26 a.m. »

Exista niste clipsuri asemanatoare de la Yankee Candle, sunt ceva mai priperate la pret dar tin sa zicem cam 2 saptamani fiecare. Erau vreo 3 sau 4 in pachet si costul era undeva la 20 de lei, deci sa spunem ca mirosul ar persista undeva la 2 luni pe pachet. Magazinul este pe Dorobanti, fata in fata cu liceul Caragiale, dar au si magazin online.

Tot de la ei imi luasem si un tip de odorizant cu lichid, tot pentru gura de ventilatie. A persistat cam o luna, doar ca la inceput chiar si cu nivelul pe minim mi s-a parut ca e mult prea puternic.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 Benzina AllGrip (2018)

Offline Ash

« Răspuns #207 : 19.Aug.2018, 09:36:37 p.m. »

care e procedura corecta de instalare pentru filtru mann...cu foita(buretele) sus sau jos?
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline Meltdown

« Răspuns #208 : 20.Aug.2018, 02:08:09 a.m. »
Nu a venit cu instrucțiuni? Săgeți?
Fă-ne o poză te rog.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline razordan88

Re: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara
« Răspuns #209 : 14.Nov.2018, 12:30:10 p.m. »
Ieri am schimbat filtrul de polen. Cel din fabrica se imbacsise si mirosea urat cand decuplam AC si se abureau geamurile intr-o veselie (presupun ca mai mult facea recirculare fara aport de aer proaspat datorita filtrului infundat). Presupun ca e de o calitate cam slaba din vreme ce a tinut doar 8 luni.
Am luat un filtru cu carbune activ de la Mahle Knecht Lak 345 la 116 Ron. Pe cutie zice ca este pentru subaru, dar se potriveste perfect (atentie la sageata, directia fluxului de aer este in jos, filtrul din fabrica indica directia de montaj si e cu sageata in sus) multumesc lui @yeti ca a elucidat acest lucru in postarea sa.
Sa vad acum cum se comporta la un drum mai lung si cat o sa tina (din primele teste pare sa-si faca treaba).
  • Vitara S Allgrip AT