Autor Subiect: Accidente cu Suzuki  (Citit de 5505 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Accidente cu Suzuki
« Răspuns #30 : 17.Mar.2021, 01:57:38 p.m. »
Ca sa nu apara neintelegeri, acesta e raspuns la mesajul lui  @cad :

« Răspuns #25 : Azi la 10:55:53 a.m. »

Hmmm, raspunsul asta eu nu l-am primit, doar pe cel prin care ti-ai dat acordul sa-l postez. Nu-i bai, bine ca s-a rezolvat.
« Ultima Modificare: 17.Mar.2021, 02:12:42 p.m. de toma »

Offline Ruhestand

« Răspuns #31 : 17.Mar.2021, 02:11:34 p.m. »
@cad era vorba de raspuns pe forum nu in mesaj...si am facut legatura pentru ca pana am raspuns eu au mai aparut 2 mesaje...si voiam sa stie lumea la ce clip fac referire :)

@enicky banuiesc ca am setata distanta mai mare..chiar nu mai tin minte cum am lasat-o :P ...oricum, in cazul de fata oriunde as fi franat, Loganul tot ma lovea...si daca as fi fost mai aproape de BMW poate-mi faceam de treaba si cu fata....
  • Suzuki Vitara S

Offline enicky

« Răspuns #32 : 17.Mar.2021, 04:54:59 p.m. »
@enicky banuiesc ca am setata distanta mai mare..chiar nu mai tin minte cum am lasat-o :P ...oricum, in cazul de fata oriunde as fi franat, Loganul tot ma lovea...si daca as fi fost mai aproape de BMW poate-mi faceam de treaba si cu fata....
  E f. importanta aceasta distanta, near e clar pentru oras, unde avem distante scurte intre auto si viteze mici si far ptr. autostrada, unde viteza de rulare este mare deci si spatiul de franare este mare, pe de-o parte, pe de alta parte, este posibil, daca n-ar fi intrat avertizarea(sau ar fi intrat mai tarziu) si ai fi avut o franare lenta pana la auto din fata, fata de care, la momentul impactului cu Loganul ai avut aprox.10m, soferul din spate sa fi avut timp suficient de franare si impactul sa nu existe.
E clar ca odata cu avertizarea a intrat si franarea de urgenta, care nu e tocmai lenta(o spun din experienta!), fapt care l-a surprins pe cel din spate si coroborat cu faptul ca n-a pastrat o distanta suficienta, a generat impactul.
  Asa ca regleaza "jucaria". :)

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #33 : 17.Mar.2021, 05:05:54 p.m. »
daca eu iti zic ca el se uita in jos si nu era atent la drum...cum tragi tu concluzia ca el avea timp sa franeze? se aude scart si poc...la cum era pe jos n-ar fi oprit la timp nici daca eram cu 15 metri mai in fata
+ daca ar fi fost 10m intre mine si BMW inseamna ca ar fi trebuit sa mai aiba loc 2 masini intre noi...chiar ti se pare ca acolo e spatiu de 2 masini?
  • Suzuki Vitara S

The following users thanked this post: dthem

Offline enicky

« Răspuns #34 : 18.Mar.2021, 01:51:39 a.m. »
     @Ruhestand am mentionat inca de la inceput ca esti absolut nevinovat, oricum de lovitura din spate este vinovat conform legii cel din spate, ptr. ca n-a pastrat distanta, doar am vrut sa mentionez ca poate, exista o "portita" sa se evite impactul.  :pardon:
Din proprie experienta stiu cat de neplacut este sa umbli prin service si sa ramai si fara masina pe timpul reparatiei.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #35 : 18.Mar.2021, 11:14:07 a.m. »
@enicky nici n-am sugerat ca m-ai considera pe mine vinovat :) ce incercam eu sa punctez este ca, prins in dinamica fazei, am perceput altfel lucrurile fata de cum se vad pe imagini. impresia mea este ca si daca nu se baga BMW-ul in fata, tot m-ar fi lovit. de ce? pentru ca ne se uita la drum si avand in vedere cum a alunecat la franare si care erau conditiile de drum...
tu zici "poate exista o portita"...un nebun care vede comentariul ala o sa-l duca mai departe spre "puteai evita dar n-ai fost atent sau n-ai vrut"...
incerc sa elimin iluziile conform carora "se putea evita" pentru ca nu sunt nebun sa fiu implicat intrun accident daca se poate sa nu :) si pentru ca sunt multi care au impresia ca le stiu pe toate. la accidentul celalalt de ex, m-am trezit cu oameni care mi-au reprosat ca am franat prea tarziu...de parca eu la volan puteam sa apas frana exact in momentul in care pe imagini apare primul colt al masinii pe care am lovit-o...
pana la urma, toate accidentele auto se pot evita daca nu pleci de acasa  :D
  • Suzuki Vitara S

The following users thanked this post: enicky

Offline ...

« Răspuns #36 : 18.Mar.2021, 11:17:33 a.m. »
Nu si daca intra unul in masina ta parcata... :D