Autor Subiect: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)  (Citit de 114169 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mariusFM

Re: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)
« Răspuns #670 : 31.Mar.2022, 12:13:09 p.m. »
Eu am pachetul asta de care sunt multumit (daca nu e voie cu linkuri rog sa ma scuzati si voi modifica):
https://www.emag.ro/camera-auto-dvr-xiaomi-70mai-a500s-dash-cam-pro-plus-2-7k-1944p-ips-2-0-140-fov-adas-gps-night-vision-wi-fi-camera-spate-xiaomi-70mai-rc06-full-hd-la-30-fps-unghi-vizualizare-130-midrive-a500s-rc06/pd/DWCZJTMBM/

Partea buna e cu firul de alimentare care este destul de lung si l-am putut duce in paralel cu cel de la camera spate pana in portbagaj la priza.
« Ultima Modificare: 31.Mar.2022, 01:09:36 p.m. de gabineg »
  • S-Cross 1.4 Hybrid AllGrip, Passion, 6AT, Energetic RED (2022), ex. (2011) Sx4 1.6, 4x4, Alcantara, 5MT

Offline enicky

« Răspuns #671 : 31.Mar.2022, 01:23:55 p.m. »
  Am oscilat intre Xiaomi si Viofo, le-am studiat, putine sunt perfecte, trebuie sa faci/accepti un compromis, fie unghiul, fie modul de montare pe parbriz, fie rezolutia, cu touch screen/fara, trebuie sa renunti la una in favoarea celeilalte.
  Asa ca am ajus la MIO 786 si pe cealalta am vrut o rezolutie peste full hd, Mio798D. Pana la urma trebuie sa iei o camera ca sa poti distinge ceva pe fimare, de exemplu numarul unei masini, nu doar sa vezi niste umbre in miscare.
Am un video cu filmari de pe ambele, in dreapta jos scrie numele camerei, sa le vezi ce fac:

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: zambru

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #672 : 25.Aug.2022, 11:29:32 a.m. »
Un sfat pentru colegii care au camera montata in parbriz: dupa ce receptionati masina din service, verificati functionarea camerei de bord!
Un prieten mi-a spus ca a gasit camera cu jack-ul de alimentare deconectat. Intreband service-ul, a primit raspuns ca in interior filmatul este interzis si ca seful de service a deconectat personal camera. Dar a uitat s-o reconecteze la iesire, drept pentru care si-a prezentat... scuzele. :-?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanpiatra

« Răspuns #673 : 16.Sep.2022, 09:08:21 a.m. »
@bogdanpiatra - o mizerie chinezeasca ce a venit la pachet cu unitatea media. Nu am pretenții de la ea.
Filmeaza foarte bine pentru o mizerie chinezeasca
Am doua "mizerii" Mio, care filmeaza mai prost.

Daca poti o poza cu ea cand ai timp as fi recunoscator
  • nici una inca

Online bisti

« Răspuns #674 : 16.Sep.2022, 09:45:56 a.m. »
Asta este camera.

https://www.aliexpress.com/item/33032435778.html

Se leaga doar prin USB la unitatea mea media. Posibil sa mearga si cu alte "tablete" Android.
Are si un soft al ei, tot pe Android : https://apkpure.com/high-definition-camera/com.highdefinitioncamerahdcamara
Mai nou, softul permite si corelarea cu datele GPS din unitate, printr-un soft de navigatie (care, din pacate, e doar in chineza).

Cam asa arata unitatea (e doar o generatie mai veche, cu android9). In rest, are aceleasi specificatii.

https://www.aliexpress.com/item/4000144663313.html

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Online bisti

« Răspuns #676 : 16.Sep.2022, 11:38:50 a.m. »
Nu am testat pana acum. O sa incerc azi si iti spun.
Are mai multe optiuni, le-am dezactivat pe toate la inceput pentru ca incepuse sa imi piuie de parca era pom de craciun.

Online bisti

« Răspuns #677 : 16.Sep.2022, 12:12:45 p.m. »
Am pus aici un filmulet cu optiunile pe care le are. Multe nu le-am incercat pana acum, unele vad ca au ceva in plus (ADAS nu avea altceva inafara de ON/OFF acum 1 luna, inainte sa ii fac update la aplicatie, acum are si LaneDeparture si FrontCollision). Nici add-on-ul cu localizarea pe GPS in filmare, nici PictureInPicture oriunde pe display cu aplicatia activa in background).

Scuzati unele rateuri  :D :D

Online bisti

« Răspuns #678 : 16.Sep.2022, 07:10:57 p.m. »
@BrSx4 - functioneaza ADAS. Doar dupa 40kmph, insa m-a omorat cu Danger! Prea aproape de masina din fata; Danger! Ai iesit de pe banda.
Ce imi place? Are un AI destul de bun si rapid. Dupa calibrare stie sa isi refaca lățimea benzilor chiar si fara marcaje.
O sa mai urc niste filmulețe edificatoare. Doar sa le prelucrez inainte sa nu deranjez pudicii.

Offline enicky

« Răspuns #679 : 16.Sep.2022, 11:23:13 p.m. »
Dupa calibrare stie sa isi refaca lățimea benzilor chiar si fara marcaje.
O sa mai urc niste filmulețe edificatoare.
  Are cateva functii interesante, mai ales calibrarea, dar in rest, nu prea vad cu ce ajuta adas-ul asta, iar rezolutia, chiar daca spune full hd... dupa cum am vazut si-n filmuletele care le-ai sters si in asta de mai sus(daca e de pe camera ta), nu prea e de 1080. Hai ca nu sunt prea clare culorile nu-i bai, dar numerele le vezi doar pe cele de aproape si numai cu stop-cadru.
 Am comparat cu ale mele...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip