Autor Subiect: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)  (Citit de 114178 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)
« Răspuns #630 : 06.Dec.2019, 05:32:59 p.m. »
https://viofo-a129-duo-dash-cam-review.blogspot.com/
la contra, printre altele, spune: Front camera causes Keyless entry issues
a avut cineva cu camera si keyless, vreo problema de genul asta?  :-O

La A119s nu am facut nimic din recomandari, mai ales partile cu SDcardul. Deocamdata dupa 18 luni nu am probleme. Cardul e varf de gama, parca Toshiba, la 132 Gb. Nici o problema cu kleyless. Sa fie A129 mai nereusita?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: Broated

Offline enicky

« Răspuns #631 : 09.Dec.2019, 10:16:39 a.m. »
Am montat, in sfarsit, sistemul AV venit din noiembrie.

p.s. ignorati praful :D
  N-am reusit ! :D Pret bun, arata bine, rezolutie ok, sa-l porti sanatos !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lucian BLK

« Răspuns #632 : 08.Iun.2020, 01:27:13 p.m. »
Datorita unui eveniment, in parcare, cu autor necunoscut, ma gandesc la instalarea unei camere de bord. Deocamdata ma gandesc la Viofo A119 v3 GPS. Imi puteti spune care ar fi sigurantele la care se monteaza acei adaptori? Sigurantele am inteles ca sunt mini LP, nu?
  • SX4 S-Cross 1.4 AT Allgripp / Renault Megane 2 hatch

Offline Lucian BLK

« Răspuns #633 : 17.Iun.2020, 09:01:21 a.m. »
Postez si aici, probabil ca mai sunt interesati.

Am luat Viofo A119 v3. Deocamdata am montat-o provizoriu, pana dupa reparatie, la bricheta, pe urma o sa fie alimentata de la sigurante. Vreau s-o leg la claxon si bricheta. Claxonul este HORN, nu-mi dau seama care este bricheta ...  :-? Sau alta solutie?

Offline bisti

« Răspuns #634 : 17.Iun.2020, 09:19:25 a.m. »
Pe siguranta de ACC - accesorii. Dar vad ca ai 3 ACC. Foarte probabil sa fie pe ACC, siguranta de 15A.

The following users thanked this post: Lucian BLK

Offline Catalln

« Răspuns #635 : 17.Iun.2020, 07:49:42 p.m. »
Postez si aici, probabil ca mai sunt interesati.

Am luat Viofo A119 v3. Deocamdata am montat-o provizoriu, pana dupa reparatie, la bricheta, pe urma o sa fie alimentata de la sigurante. Vreau s-o leg la claxon si bricheta. Claxonul este HORN, nu-mi dau seama care este bricheta ...  :-? Sau alta solutie?
Eu am legat în panoul de siguranțe la "dom" 10A este pentru becurile de pe cupola, e alimentata în permanent.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Lucian BLK

« Răspuns #636 : 17.Iun.2020, 08:40:10 p.m. »
Am un alimentator cu 3 fire (HK3 de la Viofo), masa, alimentare permanenta si alimentare doar la contact. Asadar un fir merge la masa, unu' la siguranta claxonului (sau DOM) si mai e unul pentru o siguranta alimentata doar la contact. Probabil ACC, ACC2 sau ACC3. Trebuie sa fac niste masuratori.

Offline badmania98

« Răspuns #637 : 15.Iul.2020, 07:17:32 p.m. »
Cătinel cătinel am instalat și eu azi Viofo A129 Pro Duo. Imagini de la instalarea camerei din spate găsiți în jurnalul meu:
https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=10262.msg304517#msg304517
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline badmania98

« Răspuns #638 : 16.Iul.2020, 08:41:35 p.m. »
Aici găsiți exemplu de filmare ziua făcută cu camerele mai sus menționate:
https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=10262.msg304582#msg304582
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

The following users thanked this post: perfidus

Offline aavii

« Răspuns #639 : 29.Iul.2020, 02:09:11 p.m. »
Un mic hint:
Indiferent de modelul de camera ales, exista doua variante (tipuri) de alimentare (bineinteles si camerele trebuie sa stie asta)
1. Camere care se alimenteaza doar in timpul mersului  - Acestea se alimenteaza in general de la bricheta sau, recomand eu, o ramificatie a firelor brichetei cu o mufa mama de bricheta undeva sub bord ca sa nu avem tiganii in masina gen cabluri vizibile. Varianta asta este non distructiva pentru accesoriile camerei si se poate schimba camera oricand foarte usor (de altfel varianta utila si petru un detector de radar pentru cei interesati)
2. Camere care sunt alimentate permanent - Aici treaba e putin mai dificila teoretic dar nu si practic. Asa cum am descoperit recent la altii, cea mai eleganta solutie este sa se faca o ramificare din alimentarea unitatii multimedia. In unitatea multimedia aveti si plus permanent ( cablul galben de obicei ) si o alimentare de accessorii (cablul rosu de obicei). Aveti siguranta dedicata pentru unitatea multimedia deci nu trebuie sa va faceti prea mari griji si aveti si siguranta deidcata pe plusul de la camera.
O mica recomandare aici! Orice model de camera ati prefera, orientati-va catre ceva ce are monitorizarea voltajului bateriei (Garmin are modulul pe cablu, NextBase il are direct in camera, la fel si iRoad, etc..)

Sper sa fie de folos cuiva postul asta :)
  • Suzuki Vitara S grade

The following users thanked this post: badmania98