Autor Subiect: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)  (Citit de 114175 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)
« Răspuns #620 : 02.Dec.2019, 07:26:57 p.m. »
A119s, conectata la bricheta sau panou de sigurante? IRMEX, este practic, Radacini in Braila. Radacini, in Buc., mi-au dat un raspuns negativ. Nu monteaza si pierd garantia pe partea electrica unde se face montajul.

Modul cel mai elegant este sa alimentezi din baterie (tablou de sigurante al masinii).
Alimentarea din bricheta masinii este solutia mai rapida si facila.

Daca un service iti spune ca se pierde garantia facand un astfel de montaj ( :) nu am inteles bine la care din montaje te referi), intreaba si la alt service de reprezentanta.
Ar fi straniu sa nu iti poti monta o camera la bricheta, de exemplu ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Catalln

« Răspuns #621 : 02.Dec.2019, 07:45:46 p.m. »
Dacă montarea se face prin modificări ale instalației, e normal sa se piardă.
Daca se face folosind acei conectori cu siguranțe direct în tabloul de siguranțe, care se pot oricând demonta și nu sunt urme de modificări, nu ai cum sa pierzi garanția.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Online bisti

« Răspuns #622 : 02.Dec.2019, 08:09:52 p.m. »
Nu ai ce modificări sa faci la instalația electrică. Nu sta nimeni sa taie fire ca sa pună camera. Totul de leagă la panoul de siguranțe. Iar asta nu e modificare atâta timp cât nu faci improvizații.
Cei de la reprezentată uita că ei montează alarme, senzori de parcare sau camere marșarier alterând instalația electrică a mașinii. Dar, nu mai bine întorc spatele clienților? Ce le trebuie lor bătaie de cap. Se rezuma doar la revizii și ciupeli.

Sent from my MI 8

The following users thanked this post: gabineg

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #623 : 02.Dec.2019, 08:13:00 p.m. »
Am intrebat in 2 locuri, Autonet si Radacini. Raspunsul a fost identic, daca se constata un defect in urma montajului, pierd garantia la blocul de sigurante. Discutia se referea la montajul in blocul de sigurante, nu a fost nicio secunda vorba de bricheta! Maine comand camera si o conectez la blocul de sigurante. Reviziile, oricum nu mai vreau sa le fac la dealer-ul din Bucuresti, de unde am cumparat masina. Merg cu ea la revizie, cu camera montata. Tot vroiam sa fac prima revizie la unguri, in Debrecen,sunt curios ce raspuns primesc cand voi intreba cum afecteaza montajul camerei garantia!
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline Catalln

« Răspuns #624 : 02.Dec.2019, 08:36:34 p.m. »
De 3 ani am montat camera legata la panoul de siguranțe și nu a comentat nimeni.
Mai nou am legat direct pe baterie un dispozitiv pt supraveghere baterie (de la Lidl) și nu la fel nu a comentat.
Vorba colegului le este lene, sunt comozi etc.
Cum am mai spus într-un topic, cauta orice motiv cât de aberant posibil doar ca să îți spună ca nu este acoperit de garanție.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #625 : 04.Dec.2019, 08:40:42 a.m. »

Ceva pareri?

Online bisti

« Răspuns #626 : 04.Dec.2019, 08:55:40 p.m. »
Ai abandonat A129?

Edit: ah, te referi la parking mode cu baterie externa. Problema e iarna, la temperaturi sub 0. O sa se strice bateria in maxim 1 săptămână. Nu este făcută pentru extreme.

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #627 : 04.Dec.2019, 10:10:46 p.m. »
Am comandat azi A129 duo..., alimentator mod parcare si filtru cpl. Vineri e posibil sa ajunga si saptamana viitoare merg sa o montez.

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #628 : 05.Dec.2019, 06:20:57 p.m. »
https://viofo-a129-duo-dash-cam-review.blogspot.com/
la contra, printre altele, spune: Front camera causes Keyless entry issues
a avut cineva cu camera si keyless, vreo problema de genul asta?  :-O

Online bisti

« Răspuns #629 : 06.Dec.2019, 09:31:50 a.m. »
E deja a treia oara cand scriu textul asta. Sper sa nu scap ceva ...

Am montat, in sfarsit, sistemul AV venit din noiembrie.

Tableta Android + DVR FullHD + camera marsarier + Tuner DAB + modem WiFi = 1000 lei aproximativ cu tot cu transport si taxe.

Poze atasate in galeria de pe postimg, ca aici pe forum intampin probleme chiar daca redimensionez.

https://postimg.cc/gallery/15cvzn2h6/

p.s. ignorati praful :D