Autor Subiect: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)  (Citit de 114176 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Sefer Jesirah

Re: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)
« Răspuns #610 : 02.Dec.2019, 02:39:36 p.m. »
Ma intereseaza in mod deosebit, modul parcare, de asta trebuie legata la panoul de sigurante. Mi-a explicat nenea care monteaza si face asta de o gramada de ani. Cei de la Viofo, il au pe site la montaj.
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline aavii

• Suzuki Vitara S grade

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #612 : 02.Dec.2019, 02:52:19 p.m. »
Atentie, au fost cazuri in care camera a consumat toata bateria. Am instalata camera fata A119S de 18luni, merge fara probleme non stop. Dar la instalare, facuta la IRMEX Braila, am fost atentionat ca au avut probleme cu alte masini care din cauza modulului de parcare au ramas fara baterie.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Sefer Jesirah

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #614 : 02.Dec.2019, 02:55:51 p.m. »
A119s, conectata la bricheta sau panou de sigurante? IRMEX, este practic, Radacini in Braila. Radacini, in Buc., mi-au dat un raspuns negativ. Nu monteaza si pierd garantia pe partea electrica unde se face montajul.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #615 : 02.Dec.2019, 02:58:52 p.m. »
Alimentatorul ala mi l-am cumparat si eu. Se monteaza in suportul de sigurante printr-un conector special care contine o siguranta, cel prezentat mai sus de colegul @aavii. Numai ca eu le-am cerut sa-l moteze dupa contact.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #616 : 02.Dec.2019, 03:03:13 p.m. »
A119s, conectata la bricheta sau panou de sigurante? IRMEX, este practic, Radacini in Braila. Radacini, in Buc., mi-au dat un raspuns negativ. Nu monteaza si pierd garantia pe partea electrica unde se face montajul.

Camera este legata la panoul de sigurante cu cablul original tras pe sub plafon. Posibil sa fi decis dupa aceea sa nu mai faca din cauza problemelor cu bateria. Nu stiu acum, dar atunci nu am pierdut nici o garantie si nici in Suedia unde fac serviceul la reprezentanta nu am avut nici un comentariu.

Offline aavii

« Răspuns #617 : 02.Dec.2019, 03:33:50 p.m. »
Doar asa pentru lamurire: Care ar fi diferenta intre un asemenea montaj si un incarcator bagat in soclul de bricheta al masinii??
Conform service-urilor daca alimentezi ceva de la bricheta masinii se pierde garantia... chiar si la cauciucuri :)
  • Suzuki Vitara S grade

Online bisti

« Răspuns #618 : 02.Dec.2019, 03:58:58 p.m. »
Garantia e fix pix.
Cauta niste baieti priceputi care sa iti faca montajul 100% profi si lasa garantia la Suzuki.
Cand am cerut sa imi verifice daca exista update pentru ECU, mi-au luat 90 de lei pentru "constatare electrica" si mi-au zis ca nu e update mai nou decat ce am eu pe masina.

Se pricep sa ia bani, dar sa faca ceva pentru client, zero.

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #619 : 02.Dec.2019, 04:08:53 p.m. »
Apoi...deja ma apuca groaza. Va dati seama ce preturi vor avea cand masinile vor fi electrice? Ca n-or sa mai aiba ce sa le faca...o sa stie softul masini mai multe ca ei...

Cum dracu sa pierzi garantia ca ai bagat ceva in priza bricheta? Sunt o groaza de gadgeturi care se alimenteaza de acolo, inlusiv convertoare 12DC-220 AC!  De acolo toti  alimentam aspiratorul si nici o camera din lume nu consuma mai mult...mi se pare bataie de joc!