Autor Subiect: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)  (Citit de 114186 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catalln

Re: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)
« Răspuns #550 : 29.Iul.2018, 12:06:28 a.m. »
@BrSx4  nu pot fi comparate, e ca și cum ai compara un Samsung sau un iPhone cu Allview sau Vonio cu aceleași caracteristici de baza.
Fiecare face experimente pe banii sai, am donat 3-4 camere de 20-100 dolari luate de pe alliexpres ca nu îmi sta în caracter sa înșel pe cineva.
Am dat o posibila varianta pentru cei care vor ceva ok pe care se poate baza și recunoscut ca fiabilitate.

PS cuplata cu smatrboxul funcționează și în modul parcare (senzor mișcare si/sau soc) atât pe fata cât și pe spate.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Catalln

« Răspuns #551 : 29.Iul.2018, 12:29:09 a.m. »
Pentru cei care vor sa își pună camera pe mașină recomand acest ghid.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Offline Silfax

« Răspuns #552 : 01.Aug.2018, 10:17:07 a.m. »
Fain articolul. Cu ocazia aceasta am aflat ca am fost in cea mai neagra ilegalitate avand camera pe parbriz in timp ce am traversat Austria. Care va sa zica, in Austria si Luxemburg nu e voie ...
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Meltdown

« Răspuns #553 : 01.Aug.2018, 11:00:06 a.m. »
Da, am inteles ca poti sa zici ca faci documentar in Austria si scapi.

Sau iti iei ceva discret so nu se vede. :))
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline aleksanders

« Răspuns #554 : 01.Aug.2018, 11:20:32 a.m. »
ca sa va faceti o idee despre tarile care accepta sau nu camerele de bord.... intrati pe google street view si gasiti repede raspunsul  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #555 : 01.Aug.2018, 11:34:29 a.m. »
Chiar ma minunam caci am traversat Austria si Viena fara probleme. Si Google street este acolo asa ca ...info e vechi. Si in Suedia a fost discutia, chiar lunga, legal nu puteau nimic dar nici sa te lase asa nu au vrut. Pana la urma au spus ca poti avea camera dar nu poti publica imaginile..."dreptul la viata privata"...
Eu unul nu mi-am facut nici o grija, am adunat atatea frustrari de la tot soiul de administratii si functionari ca poate abia astept sa incep un razboi cu "regulatorii" care interzic ei ce vor si cum vor!
Adica pot fi martor in instanta pe baza a ceea ce am vazut dar nu pot aduce filmarea ca dovada , ca n-am avut aprobare pentru filmare (cam ce au introdus acum si in codul penal) !!! Si sa-mi spuna cineva ca politicienii nu slujesc infractorilor! Caci in Europa este o alta discutie acum, pentru camerele de supraveghere stradala...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #556 : 01.Aug.2018, 03:30:25 p.m. »
Doar ce am venit din Viena și nu am avut probleme,  ce este  drept nici nu am fost oprit de politie,  doar la granita rezema o polițistă un perete. In rest benzina si drum
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline enicky

« Răspuns #557 : 01.Aug.2018, 08:26:13 p.m. »
... ce este  drept nici nu am fost oprit de politie,  doar la granita rezema o polițistă un perete. In rest benzina si drum
   Daca ai condus corect nu vad de ce te-ar fi oprit politia !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #558 : 01.Aug.2018, 11:00:09 p.m. »
Poate nu am condus corect (dar nu asta era ideea discutiei) dar nu am văzut picior de politie o săptămână

Trimis de pe al meu AGS-L09 folosind Tapatalk

• SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline dacbuc

« Răspuns #559 : 31.Aug.2018, 10:41:28 p.m. »
Ma bate gandul sa montez la Vitara o camera pe haion pentru monitorizarea traficului din spate si as vrea sa o alimentez cumva in paralel cu priza de bricheta din portbagaj.
Are cineva idee cum reusesc sa desfac plasticele sa ajung cu cablurile acolo? Orice sugestie, sfat, indicatie este binevenita!
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip