Autor Subiect: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)  (Citit de 114201 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ciubex

Re: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)
« Răspuns #510 : 27.Iun.2018, 11:27:53 a.m. »
Se refera la diminuarea automata a reflexiei oglinzii retrovizoare in functie de lumina din spate, spre exemplu de la luminile farurilor celor aflati in spate.
In mod normal, oglinda retrovizoare poate estompa lumina reflectata.
Daca se pune o alta oglinda aceasta functie este pierduta, noua oglinda trebuie sa aiba de asemenea aceasta functie pentru a te proteja de lumina farurilor celor din spate.
  • SX4 S-Cross

Offline bisti

« Răspuns #511 : 27.Iun.2018, 11:52:52 a.m. »
Daca ai luneta fumurie din fabrica, nu se observa deranjant faza lunga a celui din spate.

Offline jupanul1

« Răspuns #512 : 27.Iun.2018, 12:36:59 p.m. »
@ciubex - nu știu despre ce vorbești, că la Vitară nu-i așa... SX4 are ceva funcții la retrovizoare, restul nu, #saraki.

Pe de altă parte, e cum zice @bisti - nu m-au deranjat farurile celor din spate de când am mașini cu lunetă fumurie, poate un pic în cele laterale, dar parcă sunt mai sus acum la Vitara (față de Swift) și nu se [mai] întâmplă prea des.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Meltdown

« Răspuns #513 : 27.Iun.2018, 03:10:27 p.m. »
@Meltdown - care funcție?  :-/
Functia antiorbire, se innegreste oglinda. Luminile capata o tenta verzuie.

Daca ai luneta fumurie din fabrica, nu se observa deranjant faza lunga a celui din spate.
De fapt, daca sunt de puternice farurile te deranjeaza cam prin orice.

Am observat ca functia antiorbire se activeaza doar la halogen. La cele cu LED sau xenon nu se activeaza.

In fine, sa zicem ca daca as monta altceva peste oglinda retrovizoare as monta pentru a pune o camera de marsarier, nu de supraveghere. Asta tine doar de preferinte. Cea mai mare frica est sa nu se desprinda oglinda cu totul.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline jupanul1

« Răspuns #514 : 27.Iun.2018, 03:41:21 p.m. »
Bun, aș fi vrut să las aici o snoavă, dar poate se simte lumea deranjată, așa că nu o mai fac.

For the record - știu că SX4 are oglindă retrovizoare heliomată, speram doar ca autorul să se prindă că la Vitara nu e așa, deci eu aș putea pune orice peste ea, că nu pierd ceva util.

Offline Meltdown

« Răspuns #515 : 27.Iun.2018, 03:59:50 p.m. »
Am vazut Vitara S, AT, allgrip, nu m-am gandit ca nu are asa ceva...
Mi se pare aiurea din partea lor. Si este si mai scumpa decat s-cross...
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline shpeedy

« Răspuns #516 : 01.Iul.2018, 01:01:14 a.m. »
Mie nu-mi place calitatea obținută cu camera asta de oglindă. Sau youtube și-a băgat coada și a comprimat/stricat excesiv filmarea. De ce zic asta:
  • cerul supraexpus;
  • rezoluție slabă (de ex. abia poți distinge numărul de înmatriculare al zmeului de pe moto)
  • frame-rate discutabil
  • îi trebuie neapărat un filtru pentru a mai scăpa din reflexiile de pe parbriz - personal mă deranjează groaznic
  • având în vedere cele de mai sus, oare ce filmare scoate pe timp de noapte

Bine-acum, astea ”le face” cam toate. Mi-aș dori și eu să achiziționez o asemenea ”jucărie” de pus peste oglindă și sunt complet dezamăgit de ce se găsește...

Intr-adevar rezultatul final nu este de o foarte buna calitate, dar pana acum n-am folosit camera pentru realizari artistice, ci ca martor - deocamdata m-a ajutat la o contestare de PV; la o adica, am un action-cam ce-l pot folosi la inregistrari artistice. Pe latura utilitara, ma ajuta prin dimensiunea mai mare fata de oglinda standard si prin faptul ca este heliomata...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline jupanul1

« Răspuns #517 : 01.Iul.2018, 09:36:56 a.m. »
Zău dacă văd unde și cine a zis de ”realizări artistice”! Spuneam doar că rezultatul finit e de o calitate cel puțin mediocră, am dat chiar și vina pe iutiub, că știu că au un algortim de compresie cel puțin dubios (dar și necesar, aparent)...

Offline maxwell

« Răspuns #518 : 12.Iul.2018, 01:33:22 p.m. »
Xiaomi are de curând reprezentanță în Romania.  Eu aștept să fie disponibilă camera din următorul link:

https://blacktech.ro/gadgeturi/63-175-camera-auto-xiaomi-dash-cam.html#/31-culoare-negru
A sosit și camera. O folosesc de câteva zile și deocamdată nu am nimic de reproșat.
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline ciubex

« Răspuns #519 : 12.Iul.2018, 02:38:43 p.m. »
Poti face niste poze cu camera instalata sa se observe cat de ascunsa e in realitate?
Multumesc! :pardon:
  • SX4 S-Cross