Autor Subiect: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)  (Citit de 114216 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)
« Răspuns #430 : 27.Sep.2017, 01:58:27 p.m. »
@Laurentiu
Poti sa ne spui ce ai avut in vedere spunand asta?
Nestiind daca omul are ceva abilitati tehnice, am optat pt aceasta notificare. Introducind cablul numai prin chederul de etansare dintre haion si portbagaj, scapi de o serie de probleme (mari sau mai mici) la montaj. In plus, in cazul cind cablul de alimentare se intrerupe (necaz de care m-am lovit), inlocuirea lui nu necesita mai mult de 5 minute.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #431 : 27.Sep.2017, 05:00:27 p.m. »
Multumesc pentru clarificare si apreciez cand afirmatiile personale sunt insotite de (minimul de) justificari. Acum @Meltdown are mai multa libertate de a alege daca sa treaca prin burduf cablul, sau nu. Poate alege sa o faca singur sau sa apeleze la un serviciu specializat. Poate sa evalueze riscul de a se intrerupe cablul versus dificultatea inlocuirii, versus obtinerea unei instalari cu aspect profesional ( fara improvizatii la vedere), versus etc.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Meltdown

« Răspuns #432 : 03.Oct.2017, 02:58:15 p.m. »
Probabil atunci cand o sa ma hotarasc la modelul de camera o sa o iau atunci la mana.

Posibil sa evit burduful si doar sa "lipesc cablul" de burduf. Asta in combinatie cu trecutul pe sub diferse elemente.

O sa vad cand imi voi comanda camera.

Ar cam trebui sa stea lipita de luneta.

Mersi de info.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline Ash

« Răspuns #433 : 03.Nov.2017, 08:07:03 p.m. »
Urmeaza sa imi montez si eu camera...optez pentru viofo 119s si as dori sa stiu daca folosesc asa ceva http://www.grote.com/wp-content/uploads/2014/07/82-22122.jpg mai e nevoie sa ajung la service?
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #434 : 03.Nov.2017, 08:20:05 p.m. »
Eu sunt de părere că dacă n-o legi cu sârme direct pe baterie nu trebuie nicium să ajungi la service. Eu tocmai am venit de la prima revizie şi nu s-a legat nimeni de nimic din modificările pe care le-am adus maşinii mele (şi care nu sunt puţine...).

Deci până la urmă totul ţine de curajul şi determinarea ta.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline Ash

« Răspuns #435 : 03.Nov.2017, 09:05:00 p.m. »
Pai au observat modificarile? Gen modulul de ridicat geamuri sau obd-ul?
  • -

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #436 : 03.Nov.2017, 09:34:06 p.m. »
OBD-ul l-am scos eu inainte, că m-am gândit să nu-i facă vreo diagnoză şi să creadă că-i virgină.
Dar nu, nu m-a întrebat nimeni de nimic. Oricum, am avut de a face doar cu recepţionerul, că la Rădăcini Militari atelierul e undeva în spate şi nu dai cu ochii de mecanici.
E drept că, din motive obiective, l-am rugat să îmi facă revizia cât de repede şi în vreo 45 de minute eram plecat (mulţumescu-i!). Deci nici prea mult timp să se hlizească la ea n-au avut.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: Ash

Offline Ash

« Răspuns #437 : 18.Nov.2017, 04:27:55 p.m. »
Tocmai ce am achizitionat de BF o Viofo A119S si as dori sa o montez pe masina...din cate am inteles exista un fir care trebuie conectat la masa si am observat ca unele masini au un surub pe undeva pe la pedalier care este masa si se poate conecta acolo....stie cineva la Vitara de asa ceva? Am luat si un adaptor pentru sigurante si nu am de ce sa ajung la dealer pentru montaj..
  • -

Offline enicky

« Răspuns #438 : 18.Nov.2017, 08:02:49 p.m. »
   Pai orice surub/piulita situat/a pe "suport" metalic "da la masa". Trebuie sa-l gasesti doar. Atentie ca mai sunt si gauri tehnologice(fara surub) care nu fac "masa" deoarece zona respectiva este vopsita. Vrei sa caute un coleg sub pedalier sau bord un surub ? :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ash

« Răspuns #439 : 18.Nov.2017, 09:36:01 p.m. »
Nop, sunt perfect capabil sa o fac si eu...intrebarea se adresa celor care au facut deja asta sa nu stau sa bajbai...
  • -