Salut Meltdown.
În primul rand ai grija sa o montezi în zona unde bate ștergătorul. În caz contrar, pe vreme ploioasa nu va filma mare lucru.
Spor.
Asta clar faceam.
Am deja o camera pe fata si am avut si la masina anterioara.
@Meltdown
In jurnalul meu, aici, poti sa vezi doua poze cum am montat eu o camera pe haion.
. Este doar o simpla camera, unitatea de inregistrare fiind in oglinda retrovizoare care are si camera frontala. Cablul este tras prin plafon si trecut prin burduful de cauciuc ce conecteaza haionul de caroserie.
[/quote]
@yeti, eu deja am camera fata si nu vreau sa o schimb. O sa iau una noua. Eventual una din asta:
Totusi, ma gandeam si eu la cablu trecut prin burduful acela. Ma refer la burduful care are deja fire prin el.
Te-ai chinuit? Sunt sanse sa rup ceva usor ? Ideea este ca ar trebui sa trec cablu plus capatul cablului. Daca mai este mult spatiu atunci nu o sa fie problema.
Altă întrebare este: unde ați monta camera pe spate?
Dacă o lipesc de lunetă trebuie să văd cum trag cablul.
Camera spate o poti monta pe luneta in partea ei superioara; alimentarea o tragi din priza portbagaj iar cablul il treci prin chederul haionului pina la mufa camerei.
La asta ma gandeam si eu. Doar sa vad cum trec firul prin acel "cheder" cu fire prin el.