Autor Subiect: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)  (Citit de 114162 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;)
« Răspuns #10 : 03.Nov.2009, 10:10:00 a.m. »
Super interesant..sunt curios daca la astia poti returna produsul dupa x zile (as vrea sa-l testez ;))
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

« Răspuns #11 : 03.Nov.2009, 10:26:54 a.m. »
Citat
NOTA referitoare la produsele cumparate ON-LINE
Consumatorul care a comandat pe site on-line si a primit produsele prin curier sau posta are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la cumpararea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Atentie, aceasta nota se refera doar la produsele cumparate ON-LINE (adica prin comanda pe Internet). Se accepta la retur doar produse nefolosite, complete, in ambalajul original nedeteriorat.
:(

Da' pobabil poti sa-i faci proba la magazinul lor b&m... si sa-mi zici si mie cum a fost :P. Eventual du-te cu cardul tau si pune filmele pe forum  =))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 09.Nov.2009, 11:20:22 a.m. »
Something like that is....
  • #romaniaelectrica

Offline hugbear

« Răspuns #13 : 09.Nov.2009, 07:19:06 p.m. »
Arata bine! Putin defocalizata, totusi. Ai observat cumva daca poate fi focalizata? Are si iesire video? A fost doar test sau ti-ai si luat-o?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 09.Nov.2009, 09:19:14 p.m. »
Multumesc :)
Nu, nu se mai poate focaliza. Are focus automat. Da are si iesire video (probata pe HU meu) in modul play.
Am cumparat-o. Pentru ea am un card de 8GB.

Din pacate This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete.
  • #romaniaelectrica

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #15 : 08.Dec.2009, 01:00:48 p.m. »
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #16 : 08.Dec.2009, 01:40:02 p.m. »
Pot spune ca se vede ok,tinand cont de vreme!
Go Terios!!!:)

Offline ggombos

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #17 : 06.Ian.2010, 05:09:43 p.m. »
Salutare tuturor!
Urmăresc de mult timp acest forum, în special pentru aceste jurnale de călătorie pe care eu nefiind încă fericit proprietar de Suzuki nu le pot deocamdată întreprinde :) În speranţa că pot să contribui cu un sfat util pentru sistemele de filmat din maşină şi că acest sfat va duce la creşterea numărului de filme postate care să ne astâmpere dorul de ducă celor care nu putem pleca în fiecare weekend de acasă, vă ofer următorul link: http://www.dogcamsport.co.uk Acum singura problemă e să vă decideţi ce sistem vreţi... :)
Personal aş putea recomanda un suport gen http://www.dogcamsport.co.uk/bullet-camera-suction-mounts.htm#screen cuplat cu o cameră http://store.kodak.com/store/ekconsus/en_US/pd/Zi8_Pocket_Video_Camera/productID.156585800 Un exemplu de rezultat (total nereprezentativ pentru calitatea filmului înainte de upload şi compresia youtube) ar fi

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #18 : 06.Ian.2010, 05:27:22 p.m. »
Bun venit şi ca utilizator înregistrat!
Văd că e primul post al tău şi e unul foarte util!  :clap: Excelentă calitatea filmului (chiar şi la YouTube)!  ;) Păcat că erai pe sensul de întoarcere spre România (am recunoscut blocurile alea înalte de pe dreapta şi la sfârşit scrie direcţia Zagreb)...  :)

Pentru moment eu am 2 camere video (dar nu din cele dedicate filmarilor auto sau sportive - una e la rezoluţie HD, una e la rezoluţie DVD) şi îmi lipseşte doar un suport. Mă tot uit la cel denumit "Heavy Duty Windscreen camera mount" în link-ul dat de tine şi văd că e cam la acelaşi preţ ca cel de aici.

Dacă ai putea să dai mai multe detalii şi despre software-ul folosit, ar fi tare bine. Eu acum trebuie să răsucesc imaginea, prin 2 procesări.

Există acest topic: Camere PERSONALE de supraveghere a traficului ;) , unde ne tot dăm cu părerea.  :D Mulţumiri pentru informaţii.
La cât mai multe excursii în care să avem ce filma!  :good:
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline ggombos

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #19 : 06.Ian.2010, 07:11:32 p.m. »
Bine v-am găsit :)
Două procesări pentru a răsuci imaginea îmi par... dublu faţă decât este necesar. Avidemux printre multe alte filtre poate şi să rotească imaginea cu 180 de grade.
Nu ştiu ce fel de camere ai, dar recomandam o cameră cât mai uşoară din motiv că 1) se bălăngăne mai puţin la trecerea peste denivelări 2) mă gândesc că în cazul unei deceleraţii bruşte camera riscă să se transforme într-un proiectil letal care circulă prin habitaclu (eu fiind mai paranoic de fel).
"Heavy Duty Windscreen camera mount" ăla mi se pare foarte ok (eu folosesc ceva asemănător cu cel de sub el, numai că are 4 ventuze) - am observat că pentru a minimiza vibraţiile camerei sunt de preferat ventuze mai multe şi mai mici decât puţine şi mari.