0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
@Soimu avand in vedere ca masina este lansata in 2017, cine ti-ar putea da relatii despre fiabilitate, etc...? Hai sa ne gandim mai bine inainte de a intreba ! Exact cum a spus si @jupanul1, "sapte vorbe-un ban nu face", drive-testul este baza !
Alegerea fiind necesara pt. o masina cat mai mica strict de oras(98%) si pt. sofer de sex feminin, si eu cred ca o aspirata CVT este alegerea potrivita;
Citat din: Soimu din 12.Feb.2018, 04:50:44 p.m.Alegerea fiind necesara pt. o masina cat mai mica strict de oras(98%) si pt. sofer de sex feminin, si eu cred ca o aspirata CVT este alegerea potrivita; Eu ti-as mai face o sugestie ! Are cam aceeasi echipare, inclusiv CVT si mi s-a parut mai frumoasa. Si poate are si de test. Si eu cred ca e mai bine ca alegerea sa fie facuta chiar de sotie, daca tot o va conduce permanent, tu sa fii doar consultant. Daca mergi la "impuse", pe viitor orice problema se va ivi, tu vei fi vinovat!("- ti-am spus eu !")
salut Emil,da intr-adevar este diesel masina si are 30000km. istoria este lunga rau. dupa aprox 1 an de la achizitie a inceput sa se manifeste. la inceput doar cand masina era calda. apoi si la rece. am fost cu ea de trei ori pana acum in service si de fiecare data am primit vedictul clasic: clientul este nebun . glumesc . nu a spus nimeni chiar asa dar printre randuri cam asta a fost concluzia. o sa postez aici saptamana viitoare ce si cum mai zic domnii de la service si mai am si cateva istorii interesante pe care pana acum nu am vrut sa le spun pe principiul "poate am avut eu ghinion" stima.