0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Buna seara din nou,Nu stiu daca cineva a mai intrebat asta, dar ce tavita folositi in portbagaj la noul scross? am trecut azi pe la suzuki si am vazut solutia lor, respectiv o tavita din polistiren, modelat destul de frumos, dar subtire, in jur de 130 ron. Problema ar fi, in opinia mea, durabilitatea acesteia in situatia in care este spalata de mai multe ori. Are cineva sau a vazut vreo tavita din cauciuc ce s/ar potrivi la auto? Multumesc
Salut, revin cu o alta intrebare.Jantele pe care le folosesc in prezent sunt confectionate din aliaj, cu anvelope de vara 215/55/17 si vreau sa imi fac rezerva cu janta de tabla si anvelopa de iarna 215/60/16. Un prieten zicea ca in situatia in care folosesc rezerva cu anveopa de iarna alaturi de cele de vara, ar sta diferentialul blocat tot timpul sau ceva de genul, aspect care este daunator pentru autoturism. Cu masina anterioara, in 13 ani de utilizare, nu am facut niciodata pana, dar acum vreau sa am rezerva, pentru confortul psihic.Pot folosi in caz de nevoie 3 anvelope 215/55/17 cu una de 215/60/16?Multumesc
Nu e foarte tehnica intrebarea: ce fel de cutie automata are S-Cross 1.4T, clasica, CVT etc?