Autor Subiect: Întrebări tehnice  (Citit de 14655 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Întrebări tehnice
« Răspuns #40 : 28.Oct.2016, 11:53:10 a.m. »
eram la semafor pe un bulevard, dar la distanta mare de un bloc ...
In fata nu era nici o masina care sa lase "dira"?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ...

« Răspuns #41 : 28.Oct.2016, 12:11:29 p.m. »
N-am observat dire din fata, ce-i drept, dar dupa 2 m am intrat in benzinarie, deci nu cred ca am calcat in rahat de ceapa...
Multumesc tuturor de raspunsuri. Oricum o sa urmaresc sa vad daca reapare. Poate ca trebuie sa ma uit si pe talpile papucilor sotiei, sa nu fi calcat ea (stramb) in ceva care s-a dezghetat la caldura  :D...

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #42 : 28.Oct.2016, 12:29:24 p.m. »
Daca masina a stationat in zona unei guri de canalizare iar un bucatar tocmai a aruncat ceapa ce a ars pe aragaz pe timpul vizionarii unei telenovele, poate fi o explicatie. Este sezonul de pregatit zacusca si alte delicateturi ...
Instalatie absoarbe in habitaclu imediat mirosurile de sub masina, de aceea evit - cand este posibil - sa stationez in apropierea gurilor de canal.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline ...

« Răspuns #43 : 28.Oct.2016, 01:06:48 p.m. »
Interesant. O sa ma duc pe acolo sa vad daca e vreun canal, ca nu e departe de zona mea. Mersi.

Offline ...

« Răspuns #44 : 13.Apr.2017, 09:44:15 a.m. »
De cateva zile, la franare foarte usoara, cand masina da sa se opreasca la semafor, spre ex., aud un scartait usor, dar sesizabil chiar si cu muzica in masina, de la roata dreapta fata. S-o fi adunat mizerie? Pe serpentinele urcate acum cateva zile cu geamul deschis am sesizat prima oara ca nu e doar fasait ci si zgomot metalic. Am nici 8000 de km, asa usor se uzeaza mai nou placutele moderne???

Offline enicky

« Răspuns #45 : 13.Apr.2017, 09:54:08 a.m. »
        Ceva similar mi s-a intamplat si mie la ford la roata spate-dreapta. Si am mers cateva zile cu scartaitul ala care era deranjant si incepea cum puneam piciorul pe frana. Au dat roata jos, au dat cu spray (degripant cred), s-a curatat si gata.
     L.P. Bine ca ai terminat cu rantasul ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #46 : 13.Apr.2017, 10:20:32 a.m. »
Nu era rantas, era un fel de ceapa calita :), din fericire a disparut ulterior de tot. Pana cand schimb rotile de iarna, undeva dupa Pasti, sper sa nu se intensifice. Poate ramane placuta intr-o pozitie nefireasca, voi vedea dupa ce aplic niste franari mai serioase...

Offline ariciul

« Răspuns #47 : 13.Apr.2017, 11:35:30 p.m. »
Eu la un moment dat am prins o pietricica cred la una din roti, ce scandal si ce zgomot se auzea! Am scapat de ea la primul rond unde am facut un cerc complet.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline valeriu

« Răspuns #48 : 17.Apr.2017, 01:28:39 p.m. »
Salut si La multi ani!
am o problema cu senzorul de ploaie de la scross noul model, in sensul ca nu mai functioneaza.
a mai avut cineva aceasta problema si cum a rezolvat/o? am vazut ca una dintre solutii este vizita la dealerul suzuki.
multumesc
  • SX4 Scross 2017, mineral grey, Passion, all grip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #49 : 17.Apr.2017, 02:44:12 p.m. »
Vezi poate te ajuta documentul atasat.  :)

Daca nu, o vizita in service e cu siguranta cea mai buna solutie.