Salutare,
e primul meu post pe forum, desi il urmaresc de cand a aparut noua Vitara. M-am tot gandit la Vitara, in special 1.4 turbo, am avut azi un drive-test programat, cand am ajuns acolo - masina nu era, am condus o vitara Spirit 1.6 benzina.
Masina mea actuala e o Toyota Corolla hatchback din 2006, benzina 1.4 VVTI 97 CP, greutate ~1100 in talon. E cam putoare in unele situatii, Vitara 1.6 e fix la fel.
Toyota - in 10 ani si ~110000 km am schimbat placute + discuri de frana, ambreiajul, 2 amortizoare si niste becuri de faruri. Nici o bucsa sau altceva. Nu am greierasi. Dar are 10 ani... va ramane masina a doua.
Dupa drive test-ul de azi am trecut pe la Nissan Badsi - am facut un drive test cu un Qashqai. Mi s-a facut o oferta la 25.000 euro, diesel 1.6, 4x4, nivel Acenta + navi.
Si asa am ajuns sa ma gandesc la o Vitara la ~22.000 euro si cu problemele de greierasi reclamate (pe care nu le am la Toyota de 10 ani) si Nissan, cu niste chestii in minus - are pilot automat dar fara ACC (cred), fara RBS (cu lipsa care pot trai)... am omis ceva?
In plus, Nissan-ul are un interior... peste Vitara, nu are piele pe scaune dar in rest e ^^^.
Voi face un credit pe 5 ani pentru masina, deci deferenta de 3000 euro se dilueaza...
Pareri?