Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79292 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #80 : 17.Mai.2016, 02:20:03 p.m. »
Salutare tuturor.
Isi aminteste cineva care si-a luat S-Cross (probabil e valabil si pentru celelalte modele), cati km. avea rulati (in teste si/sau pregatire transport) la momentul livrarii?
Multumesc.

Ti-a venit masina la dealer, de intrebi de km la momentul livrarii?
Mie in 2007 mi-a venit Dacia cu vreo 4 km rulati si benzina pe rosu, adica vreo 2 litri.

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #81 : 17.Mai.2016, 02:25:47 p.m. »
Multumesc.
Da Cad, de vreo 3 saptamani sta in curtea dealer-ului  :(. Astept cu interes si dezamagire programul rabla, pt. ca mi-ar fi necaz dupa atata asteptare sa renunt tocmai acum la reducerea efectiva de 1000 euro.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

Offline AT

« Răspuns #82 : 17.Mai.2016, 02:29:08 p.m. »
Cu zero km la bord nu cred ca vine vreo masina.  De pe linia de fabricatie se deplaseaza pe roti pana in zona de imbarcare pe trailere,
probabil si cu un scurt test de rulare pentru a vedea daca nu sunt zgomote anormale. Plus la destinatie de la trailer pana la showroom.
De exemplu,  la mine masina avea 4 km la bord si ... rezervorul pe rosu :)
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline ...

« Răspuns #83 : 17.Mai.2016, 02:32:23 p.m. »
Eu am cerut dealerului spre final de aprilie sa intarzie livrarea de la fabrica, cand am vazut ca nu apar informatii despre programul Rabla, si cred ca a reusit, motivand ca e si Pastele ortodox cu concedii, pentru ca a spus ca ma tine la curent cand vine masina si inca nu m-a contactat...Desi a cam trecut ceva timp. Dar daca tot nu incepe Rabla, n-are rost sa ma agit, desi sunt si eu frustrat. Nu-mi place nici mie ideea de a sta masina la dealer cu saptamanile...
La dealerul local agentul de vanzari a spus ca daca clientul plateste integral masina, o poate lua cand soseste din fabrica, si apoi cand incepe programul Rabla (sau cand primeste dealerul banii de la stat) ii returneaza contravaloarea de 6500 lei. Nu stiu cum de e posibil, n-am indrazit sa cer detalii, dar parca nu suna tocmai a legalitate...
In orice caz, eu incep incet-incet sa ma pregatesc cu actele pe care le pot pregati acum, tocmai am ridicat certificatul de atestare fiscala si e valabil 30 de zile (cu ceva vreme in urma era valabil doar pana la finalul lunii calendaristice in care era emis) si chiar sper sa nu fie nevoie sa cer alt certificat (adica sa ma incadrez la depunerea dosarului pana pe 16 iunie).
« Ultima Modificare: 17.Mai.2016, 02:37:57 p.m. de cad »

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #84 : 17.Mai.2016, 02:53:51 p.m. »
In cazul meu, dealer-ul se jura cu mana pe inima ca nu imi poate da masina nicicum, se pare ca data facturii trebuie sa fie ulterioara inceperii programului rabla pentru a inscrie vanzarea in program si a-si lua banii pe tichet.
Intrebam de nr. de km. pt. a sti la ce sa ma astept, sa nu am vreo surpriza. Acum na, ma gandesc si eu la toate "nefacutele", mai ales ca sunt super maniac cu masina personala.

Offline ...

« Răspuns #85 : 17.Mai.2016, 03:00:11 p.m. »
Mie mi-e doar sa nu se schimbe piese, am auzit de cazuri gen schimbat anvelope, baterie, stergatoare. Si-asa clientul nu stie cu ce a venit masina. Cu cat sta masina mai mult, cu atat mai multe riscuri sa pateasca ceva sunt.

Offline fireburn

« Răspuns #86 : 17.Mai.2016, 03:00:36 p.m. »
E bine sa verifici, dar vorbim totusi de o masina noua :)
Spor la asteptat.

Offline fireburn

« Răspuns #87 : 17.Mai.2016, 03:01:51 p.m. »
Mie mi-e doar sa nu se schimbe piese...

La un dealer serios nu cred ca se pune problema asa.

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #88 : 17.Mai.2016, 03:10:44 p.m. »
Si eu sper sa nu fie cazul, insa factorul psihologic e intretinut de diverse povesti si nu ai cum sa nu te gandesti si la necazuri.

Offline ...

« Răspuns #89 : 17.Mai.2016, 03:16:28 p.m. »
Daca tot s-au intensificat discutiile inainte de intrarea in posesie a masinilor pentru cei care asteapta Rabla, intreb si eu pe forum ce tip de alarme ati montat pe Suzuki-uri, la dealeri. M-ar interesa sa pun o alarma cu actionare de pe telecomanda originala, la un pret mediu, sa fie cat de cat fiabila, adica sa nu dea alarme false la pisici, sau sa piuie cand cineva o atinge mai tare, sau o tamponeaza in parcare...Nu am avut alarma auto pana acum, deci nu stiu cu ce se mananca "subiectul"