0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Îmi stă gândul la unul, AWD, 1,4 mild hybrid, manual, passion sau luxus.
La ce să mă aștept?
Ce vă place și ce nu vă place?
Ce e bine și ce e rău?
Are rost varianta AWD (nu fac aproape deloc ieșiri în teren, dar mai umblu prin zăpezi, mai merg la munte etc.)? Eu m-am gândit la ea pentru că mi se pare ciudat să ai o mașină SUV și să nu ai AWD.
Cum e motorul în viața de zi cu zi (pe mine nu m-a impresionat prea tare; adică nu prea am simțit prezența turbinei sau a cuplului)?
Cât e de zgomotoasă, stabilă și confortabilă la drum lung?
Cât este de practică și ușor de condus în oraș?
Eu voi folosi mașina 70% în oraș. Nu sunt vitezoman. Am și copii. 2. Nu vreau nici probleme cu mașina, nici costuri mari pentru benzină, reparații sau revizii.
Așadeci, ORICE părere / sugestie / critică / sfat sunt binevenite.
Bună seara, tuturor!Sunt un nou utilizator al acestui forum. Am și eu rugămintea să mă ajutați cu câteva, idei, sugestii, sfaturi, avertismente, păreri etc.Sunt în căutarea unei mașini noi și azi am făcut o vizită la dealerul Suzuki din oraș, să văd și să mă dau cu SX4 S-Cross. Îmi stă gândul la unul, AWD, 1,4 mild hybrid, manual, passion sau luxus. Rugămintea mea este, dacă puteți, să-mi spuneți cum e viața cu un SX4 S-Cross. La ce să mă aștept? Ce vă place și ce nu vă place? Ce e bine și ce e rău? Are rost varianta AWD (nu fac aproape deloc ieșiri în teren, dar mai umblu prin zăpezi, mai merg la munte etc.)? Eu m-am gândit la ea pentru că mi se pare ciudat să ai o mașină SUV și să nu ai AWD. Cum e motorul în viața de zi cu zi (pe mine nu m-a impresionat prea tare; adică nu prea am simțit prezența turbinei sau a cuplului)? Cât e de zgomotoasă, stabilă și confortabilă la drum lung? Cât este de practică și ușor de condus în oraș?Eu voi folosi mașina 70% în oraș. Nu sunt vitezoman. Am și copii. 2. Nu vreau nici probleme cu mașina, nici costuri mari pentru benzină, reparații sau revizii. Mai fac și concedii cu mașina. Nu vreau nici să mă trezesc peste 5-10 ani (intenționez să o țin mai mult) că nu aș mai avea cui să o vând mai departe. Asta ca să vă puteți face o idee despre ce fel de utilizator de Suzuki aș fi și cam ce vreau de la mașină. Așadeci, ORICE părere / sugestie / critică / sfat sunt binevenite.Vă mulțumesc și vă doresc să vă folosiți și bucurați de Suzuki-urile voastre cât mai mult și cât mai fără probleme!
AWD il folosesti 1-4 zile pe an (am mers pe drumuri forestiere cu zapada, la ski, etc). In restul anului cari 400 kg in plus relativ degeaba.
Nu-mi plac generalizarile astea. Una e sa ii spui omului la ce il poate folosi sau nu, alta e sa spui ferm ca „n-o sa-l folosesti „.
Mulțumesc de sugestia cu allgrip-ul. Știu că nu îl voi folosi "conștient" de mai mult de vreo 4-5 ori pe an. Dar cred că e bine să fie el acolo și să facă singur, pe auto, ce știe el mai bine, în cazul ăsta. Plus că, da, din când în când mai am și de urcat niște dealuri, neasfaltate, pe care, trebuie să recunosc că le-am urcat și cu un Peugeot 309 (de prin 80-și-ceva), dar nu mă întrebați câți "iepuri" erau pe bancheta din spate. Dar mai am o întrebare. Motorul e turbo, pe benzină. Cum stă cu consumul de ulei de la schimb la schimb? Eu fac schimbul la 10k, indiferent ce zice producătorul.