Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79297 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #670 : 12.Mai.2022, 12:03:57 p.m. »
Achiziția unui autovehicul nou din afara țării e o opțiune, dar cred că e mai facilă pentru un deținător de cod valabil de TVA. Ce nu mi-i clar, că nu-s de specialitate, e dacă ulterior se poate deduce acel TVA plătit aci în patria mumă.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Calin sb

« Răspuns #671 : 12.Mai.2022, 12:12:28 p.m. »
Firma plătitoare de TVA cumpara mașina fara TVA si fara taxe deci plătește pentru speța respectiva 24500 EUR.
Daca ulterior o vinde unei persoane fizice in romania va adauga TVA care se varsa la stat.
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Online ntire2000

« Răspuns #672 : 12.Mai.2022, 09:11:05 p.m. »
Anul trecut in decembrie am incercat sa cumpar un Kia Niro nou din Ungaria ,dar ii foarte complicat. Masina se achita cu tva din Hu , apoi o inmatriculezi in Ro , umblat la finante fiind persoana fizica sa platesti TVA , si dupa acte pentru recuperarea TVA din Hu. Prea mult de umblat plus trebuia un cash flow sa poti platit tva in ambele parti.

Am umblat eu pentru Vitara.
E drept ca te cam lasa nervii pâna la final, dar ce nu face omul pentru niste mii de euro bune (în cazul meu vreo 3800)?
Oricum doar de la respiratul în RO la un moment dat te lasa nervii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline caraciu

« Răspuns #673 : 15.Mai.2022, 08:31:20 a.m. »
Buna ziua,
Masina mea sta si asteapta in curtea Suzuki de vreo luna.  Passion, manuala, allgrip, gri. Trebuie sa se inceapa demersurile Rabla 2022 etapa 2. Intr-o saptamana o iau. Am vizitat-o ultima data acum 2 saptamani. Am urcat la bord, i-am dat si un start, e in modul Transport. Nu am miscat-o din loc. Miroase a masina noua, uitasem cum e. Comunicarea cu dealerul a fost pana acum buna. 
  • SCross Passion 2022 MT

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #674 : 15.Mai.2022, 08:33:01 a.m. »
Ce înseamnă "modul Transport"?
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #675 : 15.Mai.2022, 09:23:56 a.m. »
Uite aici explicatia.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: vali22

Offline Sergynio

« Răspuns #676 : 26.Mai.2022, 05:18:40 p.m. »
@Sergynio baftă. Să fie ce îți dorești. Să ne spui dacă s-a rezolvat..
Ultimele noutati:
In 25.05 a intrat masina in productie, in data de 30.05 se pregateste pentru export. Saptamina 30.05-03.06 formalitatile pentru export. Estimativ sa intru in posesie 14-17.06.
  • S-Cross Hybrid

Offline sorinvision

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Petrosani
« Răspuns #677 : 10.Iun.2022, 10:27:59 p.m. »
Am comandat Suzuki S-Cross la inceputul lunii februarie, chiar pe data de 2. Am intrat in primul val al programului rabla, termen de livrare prevazut in antecontract intre 3 si 10 luni. De curiozitate am aruncat ieri o intrebare catre dealer. Raspuns: inca nu am primit nici un Suzuki S-Cross versiunea 4x2, doar 4x4. Nu stim cand va veni. Am comandat un Suzuki S-Cross Passion 4x2. Am vrut un Duster mai spilcuit. :) Concluzia: No, fiind ardelean, mai sed si mai astept. :))))
  • Suzuki S-Cross

Offline dragne

« Răspuns #678 : 10.Iun.2022, 11:13:19 p.m. »
Am comandat Suzuki S-Cross la inceputul lunii februarie, chiar pe data de 2. Am intrat in primul val al programului rabla, termen de livrare prevazut in antecontract intre 3 si 10 luni. De curiozitate am aruncat ieri o intrebare catre dealer. Raspuns: inca nu am primit nici un Suzuki S-Cross versiunea 4x2, doar 4x4. Nu stim cand va veni. Am comandat un Suzuki S-Cross Passion 4x2. Am vrut un Duster mai spilcuit. :) Concluzia: No, fiind ardelean, mai sed si mai astept. :))))
Comanda pe 1 februarie, luxus 4x4 AT (neagra), termen initial pe factura proforma 3-6 luni. Dupa trecerea la MT (discutata anterior), am acceptat un luxus 4x4 gri... in sperata ca voi conduce masina pana la iarna  :-)) :-))

P.S.: rabla in a doua transa
  • Suzuki SX4 S-CROSS 1.4 Hybrid AllGrip Luxus 2022
Jurnal de bord

"I knew you couldn't drive. I didn't think you couldn't read." - Doc Hudson, 'Cars' (2006).

Offline Hoinar

« Răspuns #679 : 11.Iun.2022, 07:52:48 a.m. »
Poate ii faci si un jurnal si o comparatie cu Duster, dupa ceva luni ce folosire, avand in vedere ca esti fost posesor :)
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!