Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79313 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dragne

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #570 : 10.Feb.2022, 06:13:04 p.m. »
Nu le are absolut deloc. Masina e facuta pe aceeasi platforma ca predecesoarea.
Scadeti presiunea de la 3 bari la 2.2, puneti roata in portbagaj si 2 pasageri si o veti vedea ca pe predecesoarea in trafic :)
Cred ca „pe aceeasi platforma” este de asteptat intr o forma sau alta, pana la urma vorbim de un upgrade al aceluiasi model. Desi dimensiunile sunt foarte asemanatoare, este vizibil ca spatele are o forma ceva mai diferita decat predecesoarea.
  • Suzuki SX4 S-CROSS 1.4 Hybrid AllGrip Luxus 2022
Jurnal de bord

"I knew you couldn't drive. I didn't think you couldn't read." - Doc Hudson, 'Cars' (2006).

Offline CyborgSky00

« Răspuns #571 : 10.Feb.2022, 06:48:33 p.m. »
Fratilor...dilema thnica...intrebare..eu fac reviziile..1, 2 mau multe  la un service...nu Suzuki , sau si Suzuki...pe elemenye de filtre, ulei, panarane consumabile, apoi  cade cutia sau rup scaunele, sau curge ulei la 4x4, sau, sau ..orice altceva, ce e in carnet si e pe garantie, ..ce se intampla. Unde, cine, face, rep
ara. , da sau nu. NU doresc pareri ci specificatii si baza legala
  • Suzy

Offline enicky

« Răspuns #572 : 11.Feb.2022, 12:29:18 a.m. »
"Pentru a vă menţine dreptul la reparaţii în perioada de garanţie extinsă, întreţinerile la service trebuie să fie conforme cu recomandarea producătorului autovehiculului şi să fie efectuate de un Reparator Autorizat Suzuki."
  Exista si service-uri multimarca autorizate ca reparator Suzuki unde poti face reviziile anuale si care iti asigura si reparatii pe garantie.
Dupa cum probabil cunosti, toate marcile de pe piata noastra au dealeri/service sau reparatori autorizati, nu numai Suzuki.
  Chiar daca formularea intrebarilor este diferita, raspunsul este acelasi ! Nu este o parere personala, este specificatia unui dealer autorizat. Detalii pe suzuki.ro.
Scuze c-am raspuns eu, dar am vazut ca n-a dorit nimeni...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #573 : 11.Feb.2022, 12:37:13 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Hoinar

« Răspuns #574 : 11.Feb.2022, 06:37:34 a.m. »
Ai de facut o revizie pe an... da ... este mai scumpa, dar pentru a evita neplaceri, discutii, scandaluri, adica timp si nervi irositi, mai bine o faci la reprezentana si nu te doare capul. Eventual poti sa le dai un mail ( ca sa ai scris ) si le ceri sa te accepte cu pisele tale, pe care sa le aduci la revizie, dar cu mentiunea sa fie originale. Le procuri tu din sursele tale, dupa lista de coduri de piese originale si ei le inlocuiesc si factureaza doar manopera. Asta daca se accepta, ... am auzit ca se accepta de unele reprezentante.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline CyborgSky00

« Răspuns #575 : 11.Feb.2022, 08:39:44 a.m. »
Alt fel spus, adica daca nu schimb uleiul si filtrul la ei, pierd garantia la bateria de litiu!? (un prin exemplu, sau la tabla ?)..ce are una cu alta?
  • Suzy

Offline ntire2000

« Răspuns #576 : 11.Feb.2022, 08:49:05 a.m. »
Ai de facut o revizie pe an... da ... este mai scumpa, dar pentru a evita neplaceri, discutii, scandaluri, adica timp si nervi irositi, mai bine o faci la reprezentana si nu te doare capul.
Imi plac visele tale.
Sunt pline de optimism. :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline petre74

« Răspuns #577 : 11.Feb.2022, 09:18:14 a.m. »
@CyborgSky00, daca nu vrei sa depinzi de reprezentante si service-uri autorizate de ce nu cauti atunci un S-Cross rulat si iesit din garantie sau aproape sa iasa? E posibil sa patesti ce ai spus tu, chiar citisem anterior pe un topic de Vitara despre un caz asemanator. Cel mai bine citesti cu atentie contractul de garantie. De exempul pierzi garantia daca nu duci masina la timp la revizii in service-urile autorizate.
  • SX-4 S-Cross 1.4 allgrip

Offline enicky

« Răspuns #578 : 11.Feb.2022, 09:25:33 a.m. »
..ce are una cu alta?
  NU pe noi trebuie sa ne intrebi asta, practic ne pui in postura sa luam apararea dealer-ului explicandu-ti politica lui !!!!

Chiar si dealer-ii intre ei au diferente de aplicare a politicii suzuki.ro, asa ca astea sunt deja detalii pe care cel mai bine le lamuresc reprezentantele.

Iti dau un exemplu ca sa intelegi : unele service-uri te accepta la revizie cu piesele tale altele, nu.

Eu inteleg ca vrei sa ai "lectia invatata", dar ce se poate la CT nu se poate la Bucuresti, s.a.m.d.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #579 : 11.Feb.2022, 12:49:29 p.m. »
Daca puteti sa raspundeti la obiect, va rog s-o faceti. Daca nu, va rog sa va abtineti de la glume Avem alte topice pentru ele. Multumesc.
Offtopic-ul a fost inlaturat
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice