Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79333 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline veyr00n

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #510 : 08.Nov.2018, 10:24:37 a.m. »
Nici nu ar intra in discutie sa anulez plecarea ; una peste alta, masini se gasesc pe toate drumurile :) Eu suspectez ca se trage de timp pentru a mai prelua si alte comenzi, astfel incat sa nu vina platfoma cu 1-2 masini; probabil ca daca instiintez dealer-ul ca sunt tentat sa renunt la achizitie din cauza intarzierii, s-ar gasi o solutie miraculoasa. deja mi s-au promis senzorii AM gratis si pachetul legislativ, in caz de intarziere :)
Chiar si daca ar pleca azi masina din Ungaria, nu cred ca as avea cum sa o ridic sambata pt ca :
- daca pana maine la ora 13:00 nu fac plata facturii, banii se vor vedea abia luni
- probabil ca sunt si ceva formalitati legale privind masina care dureaza ( ex. numere provizorii ), nu stiu concret, doar presupun :)
- vor trebui sa imi monteze senzorii AM, proces care am inteles ca il executa o firma partenera, deci depinde ce progam au si ei
  • Acum, pieton :(

Offline ...

« Răspuns #511 : 08.Nov.2018, 10:28:32 a.m. »
Atunci "impinge plicul"! Nu in sensul cunoscut la romani, de spaga, ci din expresia englezeasca "push the envelope", adica forteaza nota si cere inca vreun accesoriu gratuit.

Offline veyr00n

« Răspuns #512 : 08.Nov.2018, 10:33:39 a.m. »
Nici nu stiu ce as putea sa cer...nici pe celelalte nu le-am cerut eu, s-au oferit ei sa mi le dea; acum eu nu zic ca nu mi-ar sta bine si cu un set nou de boxe, mai performante decat cele stock  :fluier:

Offline ...

« Răspuns #513 : 08.Nov.2018, 10:37:01 a.m. »
Pai vezi? Adica, auzi? :)

Offline Soimu

« Răspuns #514 : 08.Nov.2018, 11:51:08 a.m. »
Din pacate se pare ca intarzie livrarea la mine...ieri era ultima zi de livrare conform contractului, dar cel mai probabil nici macar saptamana asta nu va sosi  :-(( Marea problema este ca eu e posibil sa plec cateva zile prin Turcia cu serviciul si nu voi putea sa o ridic nici saptaman viitoare . Mi se pare foarte aiurea ca o masina din stoc, din Ungaria sa fie livrata intr-o luna...Daca era pe comanda in Japonia, cred ca pana imi sosea, aparea urmatorul model de S-Cross  :-))

Care-i problema?..daca oricum trebuie sa pleci, daca masina e contractata o sa te astepte frumos la dealer; au timp s-o pregateasca cum trebuie; poate mai pleci de cateva ori si inca nu vine! :P...eu am asteptat spre 3 luni sa vina din Japonia...probabil se asteapta un trailer pt. mai multi dealeri ca sa fie plin...
Sanatos sa fii, ca masina va veni...!Sa-ti aduca noroc! :)
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline ocoleanui

« Răspuns #515 : 08.Nov.2018, 12:30:43 p.m. »
Masinile din Ungaria se livreaza doar cu platforma plina .
Niciodata nu va pleca de acolo platforma cu 1 .2 masini .
Poate vine cu a mea ,care asteapta sa fie adusa in capitala (daca ai luat de aici )

• S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline veyr00n

« Răspuns #516 : 08.Nov.2018, 12:33:26 p.m. »
Da, am luat-o din B, de la Radacini.

Offline ocoleanui

« Răspuns #517 : 08.Nov.2018, 11:15:24 p.m. »
Pfff si eu !!!
De la Bianca ?
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline veyr00n

« Răspuns #518 : 09.Nov.2018, 03:32:45 a.m. »
De la Alexandru

Offline veyr00n

« Răspuns #519 : 19.Nov.2018, 08:49:02 a.m. »
A sosit si am ridicat-o ! :)
Poate o sa a apuc de un jurnal de bord :)