Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79276 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bar

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #50 : 26.Mar.2016, 11:30:32 a.m. »
Bafta
Suna si la Pitesti si spune ca vrei un Premium. Poate te ajuta sa te hotărăști. Poti face si acolo test.
Sa nu faci comparația doar la pret de lista. Suna, vizitează si negociază.

Si pune una langa alta ambele modele, așeazate pe un scaun la privit si servește o cafea.
Te gândești bine si ce alegi inseamna ca aia ti se potrivește.

Cel mai corect in businessul auto ar fi sa poti închiria, contra cost bineînțeles, o saptamana masina, te duci cu ea la munte, mare si oras, si apoi alegi clar ce te satisface.
« Ultima Modificare: 26.Mar.2016, 11:39:05 a.m. de Bar »
  • X

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #51 : 26.Mar.2016, 02:46:59 p.m. »
Tocmai ce m-am intors de la test-drive.
Concluzia este urmatoarea: la felul cum s-a comportat si raportat la ce asteptari si necesitati am eu de la o masina, S-Cross a castigat.
Mai ramane sa analizam si partea financiara, dar in final sper sa fim colegi de forum in curand  :).
Ca si oferte, discut deja si in provincie, nu se stie de unde apare oferta cea mai avantajoasa.
Multumesc si sa ne auzim sanatosi.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #52 : 26.Mar.2016, 03:00:33 p.m. »
.....Dar inima parca zice S-Cross. Om vedea dupa ce le testez, ....
           Vezi, de la inima ti s-a urcat la cap  :D ! Asa e cel mai bine, ai vazut, ai pipait si-acum sti ce vrei !  Ce sa te mai iei dupa unu si altul. Cu atat mai bine c-ati fost singuri. Bafta !
« Ultima Modificare: 26.Mar.2016, 03:18:12 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #53 : 26.Mar.2016, 03:07:27 p.m. »
"Cel mai corect in businessul auto ar fi sa poti închiria, contra cost bineînțeles, o saptamana masina, te duci cu ea la munte, mare si oras, si apoi alegi clar ce te satisface".

Corect.
Eu astazi am insistat si am plecat in test doar cu sotia si baiatul cel mic (cel mare inca dormea cand am plecat de acasa). In felul acesta nu am fost nevoit sa ascult "tehnicile de vanzare" si m-am concentrat pe cum urca copilul pe locurile din spate, cum "aud" si ei masina comparativ cu ce conduc in momentul de fata, etc.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

Offline ...

« Răspuns #54 : 26.Mar.2016, 03:47:27 p.m. »
Am testat si eu azi s cross. Ca posesor de logan abs plus cu 4 airbag-uri si A/C, deci nu chiar chel, m-am simtit f. bine in varianta Start. In afara de comenzi audio si cruise control pe bord, eu nu imi doresc alta versiune. Nici culoare metalizata. Pacat ca e salt financiar prea mare pana la versiunea Comfort, pt. ce ofera.
Astept sa mai strang 2 oferte si sapt. viitoare decid de unde iau versiunea Start. Pitesti a fost cel mai amabil si responsiv, si Braila e ok ca pret. Va spun verdictul in cateva zile, dar tin sa multumesc celor care mi-au dat sfaturi bune.

Offline Marci

« Răspuns #55 : 26.Mar.2016, 03:53:04 p.m. »
Uite cum se inmultesc posesorii de S Cross. Foarte bine pt. forum.  >:D<  :). Bafta la prospaturi.
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Offline ...

« Răspuns #56 : 26.Mar.2016, 04:25:54 p.m. »
Am testat la Ploiesti. 4 s cross-uri am intalnit pe drum, si inainte sa incep goana dupa oferte niciunul nu am vazut...

Offline enicky

« Răspuns #57 : 26.Mar.2016, 04:47:30 p.m. »
.... 4 s cross-uri am intalnit pe drum,
             Pai n-aveai ochi pt. ele ! Asa mi s-a intamplat si mie cu Vitara. "Start" e variant de baza (2WD), n-o sa ai cruise control si oglinzi cu degivrare, dar iti poti monta dupa achizitie. La "comfort" are, dar asa am facut si eu, am luat variata entry level si am pus pe ea dupa. Se pare ca e oferta la "Start", dar mai negociaza (ceva accesorii).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #58 : 26.Mar.2016, 05:24:40 p.m. »
@enicky, am inteles bine, ti-ai pus cruise control aftermarket pe varianta start de la s cross? fara sa afecteze garantia sau la dealer, dupa achizitie? e usor de pus si cat te-a costat?

Offline enicky

« Răspuns #59 : 26.Mar.2016, 08:01:57 p.m. »
     Din semnatura vezi ca am Vitara, iar despre cruise control am citit pe site-urile mai multor firme ca instaleaza acest sistem pe orice tip de masina. Poti cauta pe net. Pe mine nu m-a preocupat aceasta optiune, dar o alta varianta(probabil mai scumpa) ar mai fii sa ceri sa ti-o instaleze chiar la service-ul Suzuki.