Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79352 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #410 : 12.Oct.2018, 01:14:04 p.m. »

Offline veyr00n

« Răspuns #411 : 12.Oct.2018, 02:34:05 p.m. »
Salutari !
De aproximativ 1 luna de zile, ma tot chinui sa gasesc si eu o masina potrivita pt nevoile noastre. Avand in vedere ca de anul viitor conditiile pt rabla se schimba putin , iar masina actuala e cam veche, m-am pus pe cautat.
Eu de fel, investighez lucrurile in cel mai mic detaliu, dar imi e imposibil sa iau o decizie...Am plecat la drum cautand un Opel Crossland X, apoi m-am sucit pe VW Golf, apoi pe Ford Focus...i-am terorizat pe dealerii de VW, Opel si Ford de cap, cerand configuratii peste configuratii; am ajuns in situatia in care noaptea stau sa ma uit la telefon la review-uri cu masini, am ajuns sa imi masor masina actuala cu ruleta ca sa vad cat de mare ar fi posibila alegere; pe scurt, la birou ajung numai obosit si simt ca o iau razna, neputand sa ma decid ! :notlst:
Din intamplare, am cerut zilele trecute o oferta si la Suzuki, abia azi m-am uitat mai serios pe ea si SX4 S-cross, in varianta Passion cu motorul de 1L, pare ca imi acopera aprope toate nevoile ( doar lipsa senzori parcare ), ba chiar mai mult de atat. Maine, urmeaza sa ma duc la un delaer din Bucuresti ( nu stiu daca am voie sa ii dau numele ) sa o vad pe viu...Acum, voi cam ce oferte ati obtinut pt o asemenea configuratie? La prima strigare, mie mi-au spus 14475 eur ( incluzand discount de rabla ) , dar daca vreau vopsea metalizata, +375 eur...Orice recomandare mi-ar fi de mare ajutor .
  • Acum, pieton :(

Offline ...

« Răspuns #412 : 12.Oct.2018, 03:28:46 p.m. »
Merci mult .
Pentru mine a fost important ca masina are cel mai mare spatul din clasa ei si la pretul asta .
In interior si in portbagaj nu exista concurent !!! Nu am gasit la nici un dealer asa spatiu .
Asta era nr 1avand in vedere ca mai am o masina mica si doream acum spatiu (dar nu de Octavia ci hatch )
Pretul bun de achizitie cu rabla si discount 14.000 de euro !!!
Apoi dotarile peste asteptari in varianta passion .
Nu este masina de 14.000 de euro care sa concureze cu ea .Si asta este important .Japonezii fac masini corecte .
Sa vedem si calitatea (era chestia la cele noi cu apa in usa :)
Uite mai sus colegul a spus cat a dat pe S-Cross 1.0 versiunea Passion.

Offline matei86

« Răspuns #413 : 12.Oct.2018, 03:31:22 p.m. »
Salutari !
De aproximativ 1 luna de zile, ma tot chinui sa gasesc si eu o masina potrivita pt nevoile noastre. Avand in vedere ca de anul viitor conditiile pt rabla se schimba putin , iar masina actuala e cam veche, m-am pus pe cautat.
Eu de fel, investighez lucrurile in cel mai mic detaliu, dar imi e imposibil sa iau o decizie...Am plecat la drum cautand un Opel Crossland X, apoi m-am sucit pe VW Golf, apoi pe Ford Focus...i-am terorizat pe dealerii de VW, Opel si Ford de cap, cerand configuratii peste configuratii; am ajuns in situatia in care noaptea stau sa ma uit la telefon la review-uri cu masini, am ajuns sa imi masor masina actuala cu ruleta ca sa vad cat de mare ar fi posibila alegere; pe scurt, la birou ajung numai obosit si simt ca o iau razna, neputand sa ma decid ! :notlst:
Din intamplare, am cerut zilele trecute o oferta si la Suzuki, abia azi m-am uitat mai serios pe ea si SX4 S-cross, in varianta Passion cu motorul de 1L, pare ca imi acopera aprope toate nevoile ( doar lipsa senzori parcare ), ba chiar mai mult de atat. Maine, urmeaza sa ma duc la un delaer din Bucuresti ( nu stiu daca am voie sa ii dau numele ) sa o vad pe viu...Acum, voi cam ce oferte ati obtinut pt o asemenea configuratie? La prima strigare, mie mi-au spus 14475 eur ( incluzand discount de rabla ) , dar daca vreau vopsea metalizata, +375 eur...Orice recomandare mi-ar fi de mare ajutor .

Am avut si eu o perioada similara , te inteleg :)) Pai ce vrei sa faci cu masina? Ai nevoie de spatiu, ai nevoie de tractiune integrala, planuiesti sa tractezi ceva, ai familie mare sau mergi singur cu ea, sunteti toti inalti sau mai mici, mergi mai mult in oras sau in afara etc etc etc?. Consider important la o masina motorul+transmisia in raport cu masa totala, eu incerc sa ma uit la asta prima oara si sa gasesc cel mai puternic motor si eventual o transmisie automata (dar sa schimbe totusi treptele decent, nu ca si cum am pus un betiv sa faca asta) care se incadreaza in bugetul pe care il am. Cred ca degeaba am toate dotarile din lume pe o masina daca ea are un motor ridicol de mic si slab sub pretextul economiei de combustibil si are acceleratia si dinamica unui melc. In primul rand trebuie sa iti faca placere sa o conduci. S-Cross-ul cu motor de 1,4 si tractiune integrala se conduce placut, uiti imediat de micile neajunsuri. Altfel...din gama VAG poti oricand sa iei un Golf, Leon sau Octavia, sunt masini bune dar cam scumpe. Eu am obtinut un discount de aproximativ 400 eur la achizitia S-crossului plus niste accesorii gratuit. Din gama Suzuki Vitara e ok dar ceva mai mica la interior ca S-Cross iar ca masina de oras/compacta, Swiftul e excelent. Succes!
  • Suzuki S-Cross Passion 1.4 T AT Allgrip 2017

Offline veyr00n

« Răspuns #414 : 12.Oct.2018, 03:42:04 p.m. »
Salut,
Suntem o familie cu varsta de aprox. 30 ani, care in curand vor un copil, asadar orice alegere fac, tin cont si de aspectul asta.Nu suntem genul care sa iesim in off-road, noi folosim masina doar pt a ne duce la supermarket in oras, sa ajungem la servici ( cand n-a sunat ceasul si am pierdut autocarul :) ), pe la bunici in weekend, vara la mare prin Grecia si cam atat. Media de km pe an e de aproximativ 5000, asadar putin, foarte putin.
In primul rand ne-am gandit la siguranta (m-am tot uitat pe rapoartele detaliate de la NCAP ), apoi usurinta in manevrabilitate ( camere, senzori ) si pe ultimul loc partea de entertainment .
Ca idee, noi avem un Opel Astra G cu un motor de 1.6, 101 cai, care as putea spune ca ne satisface 90% din nevoi, dar i-a trecut vremea si chair ne dorim o masina noua, mai frumusica, mai sigura, mai moderna.

Offline razordan88

« Răspuns #415 : 12.Oct.2018, 03:45:22 p.m. »
Salutari !
Eu iti recomand sa incerci si la Royal Motors din Pitesti ca tot esti prin zona. Eu am obtinut discount mai bun ca in Bucuresti. Lafel iti recomand motorul de 1.4.
  • Vitara S Allgrip AT

Offline veyr00n

« Răspuns #416 : 12.Oct.2018, 03:56:46 p.m. »
Salutari !
Eu iti recomand sa incerci si la Royal Motors din Pitesti ca tot esti prin zona. Eu am obtinut discount mai bun ca in Bucuresti. Lafel iti recomand motorul de 1.4.
Din pacate, motorizare de 1.4 sare din buget...

Offline ocoleanui

« Răspuns #417 : 12.Oct.2018, 03:59:21 p.m. »
Fa drive test.Motorul de 1 l are 112 cp si 170 nm !!!O cutie super etajata ,chiar daca este in 5 trepte .Eu la drive test am fost uimit cum s a miscat cu 2 pers de 100 km -eu si dealerul !!
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline ocoleanui

« Răspuns #418 : 12.Oct.2018, 04:02:26 p.m. »
Vezi ca pe stoc mai au 2 passion 1l mt 4*2!!!Si urmeaza si sa produca alte 2.
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline veyr00n

« Răspuns #419 : 12.Oct.2018, 04:10:51 p.m. »
Vezi ca pe stoc mai au 2 passion 1l mt 4*2!!!Si urmeaza si sa produca alte 2.
Daca e vorba de Royal Motors, chair mai devreme am sunat la ei si mi-au zis ca nu mai au nimic pe stoc, ca si-au facut targetul, ca abia din ianuarie mai pot comanda ceva si sa incerc in alta parte  :-j