Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79356 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ajax26

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #320 : 21.Ian.2018, 04:19:01 p.m. »
Mai ai de așteptat cu cei de la Turatii. Băiatul ala e foarte entuziasmat de noul Duster. E cea mai tare masina dupa el... suspensia la Vitara e de caruta... Vedeti pe youtube...
Testele astea se fac in functie de cat se cotizeaza probabil si Suzuki nu prea s-a bagat
  • SX4 S-CROSS 1.4 LUXUS AT ALLGRIP

Offline JMu

« Răspuns #321 : 21.Ian.2018, 04:22:01 p.m. »
Dar eu chiar îmi cer scuze, că nu am avut intenția de a jigni. Și ca să fim corecți, nu am înjurat pe nimeni. :)
Și eu am zis de câteva ori ce mă enervează la mașină - sigur o să mai zic, nici nu o ridic în slăvi. Dar mi-ar părea rău să vadă alții lucruri... hai să zicem neprobate, și să considere că Suzuki nu sunt bune de nimic.

Culmea e că pe mine nu mă deranjează deloc puntea spate, dar parcă mă așteptat la puțin mai mult de la motor. Nu e rău, dar poate l-ar fi ajutat primele 3 trepte puțin mai scurte, era și mai plăcut de condus.

@Ajax26 am văzut și eu testele cu Duster... sincer chiar așa mă și așteptam sa zică despre el. Eu în continuare îl consider destul de imparțial, chiar dacă a zis de suspensia de Vitara ce a zis (chiar și cu precizarea "cu ghilimelele de rigoare").
Dl. Adam îmi dă impresia, ca și mine, că-i place cam orice mașină. Cât timp nu are vreo problemă majoră, și înțelegem că nu există mașină perfectă, iar compromisuri există la orice mașină (compromis e fi faptul că costă cât un iaht - doar că e de partea cumpărătorului), fiecare mașină are ceva bun, și merită.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline matei86

« Răspuns #322 : 21.Ian.2018, 04:28:59 p.m. »
Eu cred ca si Vitara si S-Cross se pot descurca foarte bine pe zapada si pe orice drum neasfaltat, cu conditia sa nu fie inamolit sau foarte denivelat, fapt ce ar solicita puntile care nu sunt punti de off-road, rigide, ca la jimny de exemplu si nici suspensia nu are o cursa mare. Eu am mers cu rav4 mk 2 in locuri in care nici nu ma gandeam ca as putea sa ma aventurez, problema pe care o simti imediat este garda la sol mica si la vitara si S cross si unghiurile de atac si trecere mici. Ravul era mai permisiv cu unghiurile insa tot garda la sol mica avea si suspensie independenta pe fata si spate si totusi cu atentie m-am descurcat. Sigur, nici Vitara si nici S cross nu sunt masini off road veritabile insa daca te pricepi te duc unde nu ai banui ca sunt capabile. Ideea e daca vrei sa risti...In rest, pentru zapada, forestiere si drumuri neasfaltate de la campie, sunt excelente.
  • Suzuki S-Cross Passion 1.4 T AT Allgrip 2017

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, toma

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #323 : 21.Ian.2018, 04:34:44 p.m. »
Corect, daca nu o pui pe burta e ok tractiunea integrala.
Eu am bagat masina pe nisip, namol si zapada si s-a descurcat ok cu limitarile date de garda si unghiuri, daca le stii e ok. Dar adevarul e cam joasa, de aceea e buna pe autostrada unde am mers cu 200.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline shpeedy

« Răspuns #324 : 22.Ian.2018, 08:43:03 a.m. »
Parerea mea e ca atata vreme cat nu aveti in vedere minime modificari pentru iesiri in off-road (scuturi, lift-kit-uri, anvelope AT), nu prea isi au rostul discutiile cu privire la off-road la aceasta categorie de masini (S-Cross, Vitara, CX-3/5, generatiile curente de Rav4, CRV, Qashqai). Exceptand off-road-erele clasice, cross-over-ele/SUV-urile astea mai abordabile ca pret care sa se descurce mai bine in off-road in forma lor stock se numara pe degetele de la o mana (Duster, Subaru XV, Outback, Forester - p'astea de la Subaru le ajuta atat tractiunea integrala permanenta, cat si garda la sol).

LE: sincer sa fiu, eu n-as da cu piciorul nici la motorul 1.0T, cel putin nu prin prisma valorilor de putere si cuplu - este inlocuitorul aspiratului de 1.6 (M16A-ul inca prezent pe New Vitara), un motor ce - odata apasata pedala cum trebuie - se descurca onorabil pe sosea; mai mult, 1.0T-ul are o valoare cu 10% mai buna de cuplu si pe o plaja mai accesibila...
« Ultima Modificare: 22.Ian.2018, 10:48:32 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline steph

« Răspuns #325 : 22.Ian.2018, 09:42:40 p.m. »
Ma poate indruma si pe mine cineva catre un topic unde se discuta de covorase pentru S-Cross? Nu reusesc sa mai gasesc si sunt sigur ca s-a discutat.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #326 : 22.Ian.2018, 10:02:27 p.m. »
Acesta pare a fi topicul cautat.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: steph

Offline enicky

« Răspuns #327 : 22.Ian.2018, 10:58:11 p.m. »
Eu cred ca si Vitara si S-Cross se pot descurca foarte bine pe zapada si pe orice drum neasfaltat, cu conditia sa nu fie inamolit sau foarte denivelat, fapt ce ar solicita puntile care nu sunt punti de off-road, rigide, ca la jimny...

....Sigur, nici Vitara si nici S cross nu sunt masini off road veritabile insa daca te pricepi te duc unde nu ai banui ca sunt capabile. Ideea e daca vrei sa risti...In rest, pentru zapada, forestiere si drumuri neasfaltate de la campie, sunt excelente.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #328 : 23.Ian.2018, 07:09:45 a.m. »
Mda, ce sa zic?!  :-? Whatever makes you happy...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Lucian BLK

« Răspuns #329 : 23.Ian.2018, 01:19:41 p.m. »
Tocmai ce-am facut un drive test cu un passion 1.4 2wd mt. Ma declar impresionat. Se misca foarte, foarte bine. Mai ramane sa proclam dealerul castigator si, saptamana aceasta, sa dau si avansul. Apoi asteptarea rablei!
  • SX4 S-Cross 1.4 AT Allgripp / Renault Megane 2 hatch