Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79273 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sirsefu

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #30 : 23.Mar.2016, 01:44:21 p.m. »
ar fi misto sa obtii toate cele descrise de tine :) si la un pret final cat mai mic. sa ne tii la curent cu ce primesti. chiar ajuta informatiile astea pentru viitorii doritori. am observat ca reducerile/cadourile sunt mai mari la versiunile superioare si mai putin consistente pentru versiunile de baza. dar, cine stie, apropiindu-se faceliftul acestui model, poate apar surprize placute la acest moment

culoare - 400 eur in plus e orice, in afara de superior white (care e un alb cat se poate de standard :)

eu am ales alb imi place pana la urma asa. si cei 400 de eur i-am investit in sistemul multimedia. aveam si eu in plan sa mai adaug 2 boxe in usile din spate, se aude ok asa cum e acum (pentru urechile mele) si mai stau o vreme.
daca primeam cadou culoarea as fi ales lime-ul din brosura de prezentare :)
« Ultima Modificare: 23.Mar.2016, 01:57:42 p.m. de sirsefu »

Offline ...

« Răspuns #31 : 23.Mar.2016, 02:17:55 p.m. »
Nu am vrut sa spun ca vreau sa obtin toate astea, ma refeream ca asta e ordinea pe lista de prioritati obtinute, calculate rational, nu cu inima...
Sunt constient ca nu se pot oferi toate, dar ceva sa fie ambele parti multumite (alarma nu strica sa fie, nici covorasele de cauciuc, prima revizie ar fi si ea un bonus bun).
Va tin la curent, deocamdata niciun raspuns la mailul trimis acum 24 de ore. O fi strategie de vanzare, sau dezinteres, ca nu iau o versiune de top?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #32 : 23.Mar.2016, 09:06:29 p.m. »
Din ce am citit pe forum, nu cred ca poți obține de la Suzuki alarma sau revizie. Covorașele oferite sunt de proasta calitate (cel puțin ce mi-au dat mie).
Concentreaza-te sa negociezi bonusul la valoare,  vopseaua metalizata sau alte accesorii.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #33 : 23.Mar.2016, 09:52:27 p.m. »
Si cere oferte de la mai multi dealeri din tara. Nu stii de unde sare iepurele...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: ...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #34 : 23.Mar.2016, 10:02:09 p.m. »
Inclusiv de la Vâlcea,  Pitesti sau Brăila. Colegii au confirmat ca acești dealeri au dovedit disponibilitate la reduceri de preț sau la reduceri
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

« Răspuns #35 : 23.Mar.2016, 10:12:09 p.m. »
Voi face asta, de ce nu? Nu ma doare mana sa scriu mai multora. Multumesc de sfaturi.
Este careva care sa fi avut probleme in primii ani cu S Cross? Sunt extrem de putine Suzuki-uri in trafic, care sa fie motivul? Lipsa de agresivitate in marketing sau mitul german? Nu stiu. Se gasesc piese de schimb usor si la preturi rezonabile?

Offline enicky

« Răspuns #36 : 23.Mar.2016, 10:28:04 p.m. »
    @cad mitul german a fost, este si va fi !!
    Masina pe care ti-o vei cumpara este in garantie !! Pt. tine nu are relevanta daca x a avut o problema sau y a avut alta in garantie ! Sti si tu ca masina este "un fier" care are comportament ...diferit chiar daca sunt identice ! Piese cred ca se gasesc mai mult ca la Vitara, dar, repet, masina este in garantie !
    Parerea mea este ca deja "sapi" prea mult, in loc sa te "axezi" pe o "strategie" de achizitie, si retine ce ti-am scris in postarea mea anterioara. Intereseaza-te de ce accesorii poti "smulge" de la ei si nu te lasa ! Daca nu merge  un discount.  Parerea mea este ca ai suficiente informatii, macar da le folosesti pe toate. :)
« Ultima Modificare: 23.Mar.2016, 10:32:21 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #37 : 23.Mar.2016, 10:55:27 p.m. »
Corect, am obtinut destule informatii si voi avea garantie, dar in Romania...si fac pauza. Nu sunt cel mai bun strateg, cam zic verde in fata ce vreau, dar na, dealerul e mai scolit in vanzari. Voi reveni cu ce oferte obtin.

Offline sirsefu

« Răspuns #38 : 23.Mar.2016, 10:55:32 p.m. »
prin tg mures si medias ai sa vezi chiar multe de acum :) si-au innoit cei de la romgaz flota si au luat o gramada de s-cross-uri :)

Offline migabi

« Răspuns #39 : 24.Mar.2016, 09:03:56 a.m. »
Baza de testare pt Suzuki.
SX4 SE m16a awd 2011