Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79272 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mcv

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #20 : 22.Mar.2016, 11:46:58 p.m. »
vitara nu vrei sa încerci?

Sent from my XT1068 using Tapatalk

• Vitara S 2016

The following users thanked this post: ...

Offline sirsefu

« Răspuns #21 : 23.Mar.2016, 12:01:11 a.m. »
Doar versiunea Start e posibila la bugetul meu. Oricum, nu am cum sa testez decat o versiune superioara, ca asa e in tenis. Mi-as fi dorit sa fie optional de adaugat cruise control, dar nu cred ca se poate la Suzuki. In rest, alte lipsuri nu ma deranjeaza (radio cd si scut se pot adauga), ar fi masina aproape perfecta...
tot de la buget am plecat si eu. era la 12.800 eur anul trecut. mi-au dat un discount de cca 300 eur, am mai cumparat un tichet rabla si am ajuns pe la 11.000. la banii astia, dorind sa iau masina noua, fie luam ceva de la dacia, fie alta marca, dar din clasa mica.Eventual ceva compacte cu unele neajunsuri (de ex citroen c elysee - dar cu motor in 3 cilindri).
daca ajungi la tg.ms - poti testa start-ul meu. si micile imbunatatiri adaugate.

Offline ...

« Răspuns #22 : 23.Mar.2016, 06:24:35 a.m. »
@mcv, vitara pot testa aici saptamana viitoare.
@sirsefu, daca promotia actuala mai tine pana in aprilie, cum a zis dealerul, mai astept, ce sa fac, ca si prog. Rabla tot cam pe atunci incepe. Tu ai asadar vers. Start a  S Cross-ului? Ce optiuni ai putut adauga? Multumesc tuturor pt. implicare.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #23 : 23.Mar.2016, 07:15:06 a.m. »
Mi-as fi dorit sa fie optional de adaugat cruise control, dar nu cred ca se poate la Suzuki.

Optiunea asta mai trebuie studiata. Sunt colegi care si-au montat after-market pe SX4. Poate iti dă detalii suplimentare unul dintre ei.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ...

Offline sirsefu

« Răspuns #24 : 23.Mar.2016, 07:42:06 a.m. »
@cad, da versiunea start. am pus la imbunatatiri: sistem multimedia si navigatie aftermarket, camera marsarier, bec si priza in portbagaj, presuri originale si tavita portbagaj.
...cred ca suntem mult offtopic pe subiectul initial

Offline ...

« Răspuns #25 : 23.Mar.2016, 08:27:18 a.m. »
Ziua buna, stimabililor!

In ideea achizitiei unui S-Cross Start, m-am alaturat comunitatii SCR pentru a obtine informatii de la colegi, lucru pe care l-am realizat deja, partial, intr-un alt topic, si multumesc celor care au bunavoit sa raspunda.

@sirsefu, din specificatiile primite la dealer volanul este reglabil pe inaltime, portbagajul, torpedoul si spatiul pentru picioare sunt iluminate. Sistemul de decuplare a pedalierului in caz de accident apare si el. Tu ai montat navigatia si multimedia aftermarket la dealer, sau la alt atelier autorizat, ca sa nu pierzi garantia?

Offline enicky

« Răspuns #26 : 23.Mar.2016, 09:59:50 a.m. »
    Din cate am citit eu, la orice masina se poate monta cruise control. Exista firme pe net care arata detaliat sistemul, asta daca nu vrei sa fie neaparat original.
    Trebuie sa mai incerci si negociere cu dealer-ul, daca nu la pret, macar niste accesorii. Nu le da repede pretul afisat, ca au de unde sa lase !
« Ultima Modificare: 23.Mar.2016, 10:24:28 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sirsefu

« Răspuns #27 : 23.Mar.2016, 10:50:10 a.m. »

@sirsefu, din specificatiile primite la dealer volanul este reglabil pe inaltime, portbagajul, torpedoul si spatiul pentru picioare sunt iluminate. Sistemul de decuplare a pedalierului in caz de accident apare si el. Tu ai montat navigatia si multimedia aftermarket la dealer, sau la alt atelier autorizat, ca sa nu pierzi garantia?
[/quote]

salut, sigur vorbea de versiunea start? nu cred ca s-au schimbat dotarile fata de anul trecut. cred ca sunt trecute ok si pe site
- volanul - este reglabil pe inaltime, adica il poti regla sus-jos. eu ziceam ca nu e reglabil pe adancime - poate nu am folosit termenul potrivit - adica nu are reglarea de a-l trage mai in fata sau a-l impinge mai in spate.
- singurele lumini din interior, la aceasta versiune, sunt cele de langa oglinda si cele de la mijlocul plafonului. altele, pentru torpedou, portbagaj, parasolar (nu are nici oglinda in dreapta), picioare, nu sunt
- sistemul de reteagere a pedalierului este
- sistemul multimedia - montat la dealer dar nu l-au instalat cu mecanicii lor, au chemat unul de la o firma ce se ocupa cu asta - firma respectiva a facturat direct catre mine - gasesti info despre asta pe forum, am mai povestit pe alte topicuri

e important sa stii exact ce are si ce nu, pentru a nu fi dezamagit ulterior si sa iti lipseasca. spre exemplu, eu am avut un citroen c4 sh inainte si era o versiune destul de echipata dar avand metehnele unei masini de 10 ani. acolo aveam comenzi pe volan, cruise control, clima 2 zone, volan in piele, cheie briceag, toate iluminarile etc. in limita bugetului avut, am renuntat la o parte din ele si am descoperit ca nu erau atat de importante pentru nevoile si preferintele mele. venind si al doilea copil anul trecut, am preferat o masina ceva mai incapatoare, noua, cu mai putine riscuri si emotii de a ramane in drum intr-un concediu pana in grecia si care are are componentele esentiale de siguranta ca la versiunea de top (structura caroserie, numar de airbaguri, asistente la franari etc). plus a o gasi placuta si confortabila la condus, adica efectiv sa te simti bine in ea :)

Offline ...

« Răspuns #28 : 23.Mar.2016, 12:15:26 p.m. »
@sirsefu, asa scrie in documentul Word primit pe mail de la dealer, lumini in portbagaj, torpedou si la spatiul de la picioare. Crucial pentru mine pentru achizitie ar fi: 1) sa obtin un discount in bani de la dealer 2) roata de rezerva de mici dimensiuni, sa fie, chiar daca in 9 ani eu n-am folosit-o la Logan deloc, pentru ca am 2 copii si nu vreau sa stau prin camp pe undeva in vreo tara/insula straina 3) sistem audio si boxe in spate (Start are doar 2 incinte si preechipare pentru radio, nu stiu cum arata un radio-cd montat ulterior) 4) tempomat/cruise control/limitator. In ordinea asta. In rest, varianta Start e foarte buna pentru exigentele mele. Sa nu uit, acum am logan rosu cu spoilere negre, iar din galeria de poze pe site-ul Suzuki mi-a picat cu tronc culoarea rosie in combinatie cu partea de jos a masinii complet neagra (nu are proiectoare, nu le-am prea folosit si pot si fara ele). Pentru mine, cel putin, arata ca in Stendhal: Rosu si Negru. Mai ales ca si manerele portierelor si carcasele oglinzilor laterale sunt tot negre. Nu stiu de ce, imi place combinatia asta (sa fie pretul de 400 EUR pt. culoarea metalizata un factor din subconstient? :) )

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #29 : 23.Mar.2016, 12:53:49 p.m. »

... mi-a picat cu tronc culoarea rosie in combinatie cu partea de jos a masinii complet neagra (nu are proiectoare, nu le-am prea folosit si pot si fara ele). Pentru mine, cel putin, arata ca in Stendhal: Rosu si Negru. Mai ales ca si manerele portierelor si carcasele oglinzilor laterale sunt tot negre. Nu stiu de ce, imi place combinatia asta (sa fie pretul de 400 EUR pt. culoarea metalizata un factor din subconstient? :) )

John the club! Uite aici Stendhal nemetalizat după șase ani de exploatare.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice