Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79316 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ManuP

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #180 : 13.Oct.2017, 05:08:06 p.m. »
@hippo: Ai sa razi, dar Hardughia este mai mica decat un Ford Focus si are cam 1200kg, adica cam cu 100kg mai putin decat acelasi Ford Focus.
In opinia mea motorul de 1.0 112cp este ok cu mentiunea ca acest ok este totusi destul de subiectiv.
Cand am ales 1.0L turbo 112cp aveam experienta Octavia 1.2 tsi 105cp si Focus 1.0 125cp asa ca aveam termen de comparatie si cam stiam la ce sa ma astept

Mic mi s-a parut motorul aspirat de 1.4 80cp care era intr-o vreme pe Skoda Octavia, desi cat am stat pe forumul Skoda erau destui care jurau ca Octavionul merge decent cu motorul ala  :)
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #181 : 13.Oct.2017, 05:49:44 p.m. »
Principalul este ca-ti faci treaba cu ea, daca tu esti multumit cu atat mai bine.
Nu am condus nicio masina suzuki cu motorizarea asta, dadeam si eu cu parerea ca romanul priceput
La toate si la nimic.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: ...

Offline Mariusmusat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #182 : 19.Oct.2017, 09:38:22 p.m. »
În sfârșit. După 4 luni de așteptare, am luat suzeta acasă.
Bineînțeles am făcut doar 8km, dar vreau sa spun că îmi place. Mă simt bine in ea si simt că se potrivește că o mănușă. Încă nu știu ce poate motorul de 1.4 dar presimt că nu mă va dezamăgi. In săptămânile care urmează poate voi face si un jurnal de bord. Momentan m a cramponat in conectivitate a bluetooth. Eu aud apelantul, dar el nu mă aude pe mine. Sigur e ceva setat greșit. Oricum cred că merită să cumperi de nouă mașină asta! Toate cele bune!
  • Suzuki S-Cross 1.4 boosterjet

Offline Garett

« Răspuns #183 : 23.Oct.2017, 10:19:02 p.m. »
De curiozitate: butoanele de la geamuri sunt iluminate?
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #184 : 23.Oct.2017, 10:44:27 p.m. »
Doar pe partea soferului.
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Alex003

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Bucuresti
« Răspuns #185 : 25.Oct.2017, 09:58:10 a.m. »
În sfârșit. După 4 luni de așteptare, am luat suzeta acasă.
Bineînțeles am făcut doar 8km, dar vreau sa spun că îmi place. Mă simt bine in ea si simt că se potrivește că o mănușă. Încă nu știu ce poate motorul de 1.4 dar presimt că nu mă va dezamăgi. In săptămânile care urmează poate voi face si un jurnal de bord. Momentan m a cramponat in conectivitate a bluetooth. Eu aud apelantul, dar el nu mă aude pe mine. Sigur e ceva setat greșit. Oricum cred că merită să cumperi de nouă mașină asta! Toate cele bune!
Sa o stapanesti sanatos si sa revii cu impresii  ;).

De vreo 3 luni sunt in cautare de un S-Cross sau Vitara S dar nici un dealer nu ofera un discount mai mare decat vopseaua metalizata. Aveti vreo recomandare de un dealer Suzuki mai bun ?  :dknw: Sau sa il astept pe Mos Craciun ?
Remat se mai tine ?

Multumesc.
  • Corsa

« Răspuns #186 : 25.Oct.2017, 10:50:17 a.m. »
Daca imi permiti o gluma proasta, sara motors timisoara, aveau cele mai mari discounturi de pe piata.
Acum revenind, nu vreau sa para reclama, dar eu am luat de la Royal Pitesti, la vremea respectiva a oferit un discount mai mare ca cei din Bucuresti.
Problema este ca dealerii si-au cam facut planul de vanzari pe anul asta, asa ca nu te astepta la minuni.
Iar ca sfat personal intreaba-i ce au e stoc sau precomandat, ca sa nu stai inca 3 luni dupa masina.

Offline ...

« Răspuns #187 : 25.Oct.2017, 11:12:26 a.m. »
Aveti vreo recomandare de un dealer Suzuki mai bun ?  :dknw: Sau sa il astept pe Mos Craciun ?
Remat se mai tine ?

Multumesc.

Dealer mai bun nu stiu, dar incearca sa suni la dealerii mai noi din reteaua Suzuki Romania, gen Rubin Bistrita si Autohaus Huber Deva, poate ei nu si-au facut planul...

Offline sfichiu

« Răspuns #188 : 25.Oct.2017, 10:20:39 p.m. »

Incearca la Bistrita,e foarte amabila:Adina Bogdan

Suzuki Bistrita
0726 999 988
  • VITARA S ,Matiz

« Răspuns #189 : 25.Oct.2017, 10:50:05 p.m. »
Daca vine pana la tie la Bistrita, toaca discountul pe benzina 😂