Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79315 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Garett

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #160 : 06.Sep.2017, 12:38:18 p.m. »
Doua intrebari:
1. O masina cu livrarea in noiembrie vine din fabrica echipata cu cauciucuri de iarna?
2. Cum se impaca plafonul panoramic cu grindina? La o trapa normala n-am avut probleme, dar suprafata era jumatate. Inca stau in dubii pe tema asta.
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline Cosmin09

« Răspuns #161 : 06.Sep.2017, 12:41:19 p.m. »
La prima intrebare iti raspund eu: Nu.

Masina mea, asa cum am scris si in semnatura, a fost livrata livrata in 18.11.2015 (comandata din aug), a venit cu cauciucuri de vara. Eu am cumparat un set de roti de iarna (cele recomandate de dealer) inca din luna septembrie si le-am spus sa mi-o livreze (masina) cu rotile astea de iarna, avand in vedere data la care a sosit.

Nu cred ca din 2015 si pana in prezent sa se fi schimbat ceva in privinta echiparii masinii in functie de sezonul in care este livrata.
« Ultima Modificare: 06.Sep.2017, 02:20:30 p.m. de Cosmin09 »
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline jupanul1

« Răspuns #162 : 06.Sep.2017, 02:14:14 p.m. »
@garett - la a doua întrebare răspund eu, dar tot cu o întrebare: cum se împacă parbrizul/luneta cu grindina?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Garett

« Răspuns #163 : 06.Sep.2017, 03:12:28 p.m. »
Depinde de grindina si de parbriz, presupun!
Oricum, e retorica intrebarea, am comandat deja! :)
Sper sa nu aflu cum (nu) se impaca cu grindina!  :D

Offline jupanul1

« Răspuns #164 : 06.Sep.2017, 03:19:23 p.m. »
Ei, vezi?

P.S. - grija mea principală ar fi cum se comportă plafonul de sticlă în caz de accident, nu în caz de grindină...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline adita80

« Răspuns #165 : 07.Sep.2017, 11:53:16 p.m. »
Si eu tot in Noiembrie o ridic credca pe 13/14 , din ce știu eu de la rădăcini masina vine cu anvelope de vara , iar cu privire la plafonul de sticla  =)) =)) =)) depinde de noroc :)) :))
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline Garett

« Răspuns #166 : 08.Sep.2017, 08:34:09 a.m. »
Mie mi-au dat termen informativ 30.11, posibil sa vina mai repede, toate o data.
Tie ti-au dat deja VIN? Dealerul mi-a spus ca doar cand intra in fabricatie efectiv, dar, daca tin bine minte cand am luat Loganul, acum multi ani mi-au dat VIN-ul la lansarea comenzii.
Eram curios sa fac o estimare pentru RCA dar peste tot imi cere VIN.
Ce culoare, btw?
A mea e/va fi alb metalizat, habar n-am cum arata, n-am vazut decat in poze dar pare ok.

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #167 : 08.Sep.2017, 08:45:47 a.m. »
Uite aici un VIN de S-Cross SX4 iar la final in loc de X X pune 2 cifre (care vrei tu).
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Garett

« Răspuns #168 : 08.Sep.2017, 02:49:51 p.m. »
Multam fain!  :)

Offline Garett

« Răspuns #169 : 14.Sep.2017, 06:10:02 a.m. »
Inca un pachet de intrebari (pana in noiembrie cand vine masina o sa tot am! :d ) :
1. Am vazut in multe poze capacul de la RBS scos. Asa trebuie pentru functionare sau e doar o chestie de gust?
2. Si-a comandat cineva bandouri laterale? Si daca da, de la dealer sau aftermarket? Daca aftermarket merg puse si pe folie? Cum vopseaua am inteles ca e slabuta am de gand sa infoliez toata masina cu folie transparenta.
3. Am vazut pe aici ca multi si-au comandat antifurturi, ultima data cand am fost pe la dealer si masina expusa si una pregatita de livrare aveau un prezon antifurt si 4 normale. Am presupus ca asa vine echipata din standard, inteleg ca nu?
4. Ati vazut pe undeva sau chiar montat protectie de capota? Am vazut doar la Suzuki New Zealand, se gaseste ceva asemanator si pe la noi?
5. Protectiile de colt de la pre-facelift se potrivesc si la generatia curenta? Am gasit prin "Mama China" si pentru cea actuala dar cromate si mi se par prea "bling-bling", cele originale sunt negre.
6. Protectiile de noroi merita? Se monteaza usor sau trebuie date gauri?
Atat deocamdata, cand mai stranga va mai bombardez! :)
Multumesc anticipat!