0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@fulgerul Salut,La ce dealer Radacini ai fost ?Si eu tot de la Radacini trebuie sa iau una ca a ta, dar rosie.Mersi.
@fulgerul Cred ca o sa fie mare trecerea de la Dacia 1310 la Suzuki, daca a fost singura ta masina.
Stii ca puteai sa cumperi direct de la dealer un tichet rabla cu 2000RON, nu ? Ti-ai luat si certificatul de atestare fiscala pentru rabla?Si eu am luat tot de la ea. Am dat comanda cam acum 1 luna.
Nu prea ai ce regreta, am vorbit si eu cu fasnetii aia (de la autonet) dar cand auzeau de reducere parca le puneam sare pe rana, asa ca tot cu radacini am rezolvat. Mai "indulceste-o" si tu pe d-na ! Stai linistit ca n-o s-o poti alimenta pe Vitara cu motorina, chiar daca vrei.
@fulgerul Dacă banul este la tine, să înțeleg că nu ai dat 5000 RON avans? Să nu te trezești că îți cumpără altcineva mașina din curte. :-)Am mai citit cazuri pe forum.
....Astfel, zic eu, am ajuns la un rabat destul de bunicel, inca confidential, pana nu ma vad cu actele semnate.
Asta este f. bine ca ai negociat cu mai multi. Pe mine personal nu ma intereseaza "rabatul"(pe altii poate da), am mai spus-o, este o chestie personala/individuala (subiectiva pt.mine), important este sa-ti fie tie bine si sa te incadrezi in buget si chiar sub.