Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79304 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fulgerul

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #110 : 19.Mai.2017, 03:08:50 p.m. »
@fulgerul
Salut,

La ce dealer Radacini ai fost ?

Si eu tot de la Radacini trebuie sa iau una ca a ta, dar rosie.

Mersi.

La cel de pe Iuliu Maniu, de la iesirea inspre Pitesti - A1.

Imi pare rau ca m-a sunat dealerul prea tarziu astazi, eram aproape de serviciu (Voluntari), altfel ma intorceam sa incarc rabla pe Platforma, cu directia REMAT.

Aia e, e si luni o zi  :-S
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP Passion Grey

Offline Meltdown

« Răspuns #111 : 19.Mai.2017, 03:35:25 p.m. »
@fulgerul

De acolo iau si eu masina.

Nu te stresa, o zi in plus nu conteaza :)

Cred ca o sa fie mare trecerea de la Dacia 1310 la Suzuki, daca a fost singura ta masina.

Asteptare usoara.

Cine ti-a vandut masina ?
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline fulgerul

« Răspuns #112 : 19.Mai.2017, 06:40:42 p.m. »
@fulgerul Cred ca o sa fie mare trecerea de la Dacia 1310 la Suzuki, daca a fost singura ta masina.

Hehe, Dacia e gasita pe OLX pentru REMAT, am avut Astra H 1.7 CDTI 101CP si Megane 1.5 DCI 82 CP inainte, ambele SH.

Dar, am zis sa fac o nebunie si sa ma aventurez la una noua, si cu ocazia asta am schimbat complet macazul, alegand SUV-uletz  :fluier: si benzinar, fara de diesel.

Sper doar sa nu alimentez vreodata cu motorina, dupa 7 ani numai de diesel  :-((

Dealeritza e Iulia, primul birou pe dreapta, dar ori e mega sictirita ori asa e stilul ei, am mai initiat discutii si cu alti 2 dealeri de la DAB si AUTONET, care erau mult mai saritori si fasneti  :baston:

Multumesc pentru urare, sa avem asteptare placuta cu totii  :x

Offline Meltdown

« Răspuns #113 : 19.Mai.2017, 08:09:56 p.m. »
Stii ca puteai sa cumperi direct de la dealer un tichet rabla cu 2000RON, nu ? :)
Ti-ai luat si certificatul de atestare fiscala pentru rabla?

Si eu am luat tot de la ea. Am dat comanda cam acum 1 luna.

The following users thanked this post: fulgerul

Offline enicky

« Răspuns #114 : 19.Mai.2017, 09:04:29 p.m. »
    Nu prea ai ce regreta, am vorbit si eu cu fasnetii aia (de la autonet) dar cand auzeau de reducere parca le puneam sare pe rana, asa ca tot cu radacini am rezolvat. Mai "indulceste-o" si tu pe d-na ! :-))
    Stai linistit ca n-o s-o poti alimenta pe Vitara cu motorina, chiar daca vrei.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: fulgerul

Offline fulgerul

« Răspuns #115 : 19.Mai.2017, 11:17:50 p.m. »
Stii ca puteai sa cumperi direct de la dealer un tichet rabla cu 2000RON, nu ? :)
Ti-ai luat si certificatul de atestare fiscala pentru rabla?

Si eu am luat tot de la ea. Am dat comanda cam acum 1 luna.

Intr-adevar, 2000 RON era tichetul direct de la ei; Insa am gasit tichett cu 1000 RON + bani pe fier de la REMAT aprox 200 RON, astfel, in total, ajung la 800 RON. 1200 prefer sa-i investesc ulterior in accesorii pentru S-Cross. Luat si certificat, luni am vorbit la REMAT sa casez Dacia.

Nu prea ai ce regreta, am vorbit si eu cu fasnetii aia (de la autonet) dar cand auzeau de reducere parca le puneam sare pe rana, asa ca tot cu radacini am rezolvat. Mai "indulceste-o" si tu pe d-na ! :-))
    Stai linistit ca n-o s-o poti alimenta pe Vitara cu motorina, chiar daca vrei.

Doamna este mai ceva decat o poama acra, fiecare discutie cu ea este din ce in ce mai contrarianta. Ieri nu mi-a raspuns la telefon, ca astazi sa-mi spuna ca stia de ce o sun (pentru a afla daca a demarat programul RABLA), dar nu voia sa-mi dea o veste proasta, acesta fiind motivul pentru care nu at fi raspuns.  :-O X-(

Dar deh, mai mult are ea nevoie de mine decat eu de ea, S-Cross se gasesc peste tot, banul e la mine.

Cat despre dealeri, toti au fost dupa mine la fel de dispusi sa negocieze, si am aplicat o tactica interesanta, cum mai venea unul cu un discount, cum il apelam pe celalalt pt o contraoferta.

Astfel, zic eu, am ajuns la un rabat destul de bunicel, inca confidential, pana nu ma vad cu actele semnate.  B-)

Offline Meltdown

« Răspuns #116 : 20.Mai.2017, 03:45:18 a.m. »
@fulgerul
Interesant cum ai procedat cu rabla.
Bine că ai avut timp și mod de cărat Dacia.
Ai ieșit bine.

Dacă banul este la tine, să înțeleg că nu ai dat 5000 RON avans?
Să nu te trezești că îți cumpără altcineva mașina din curte. :-)
Am mai citit cazuri pe forum.

Offline fulgerul

« Răspuns #117 : 20.Mai.2017, 12:10:37 p.m. »
@fulgerul
Dacă banul este la tine, să înțeleg că nu ai dat 5000 RON avans?
Să nu te trezești că îți cumpără altcineva mașina din curte. :-)
Am mai citit cazuri pe forum.

Intr-adevar, nu am dat avans, voi plati factura de achizitie intreaga, la sfarsiul.

M-am gandit si eu la scenariul prezentat de tine, insa din moment ce am primit actele de inscriere la program REMAT de la dealer, ma gandesc ca nu au cum sa-mi vanda o masina inexistenta.

Offline enicky

« Răspuns #118 : 20.Mai.2017, 12:20:03 p.m. »
....Astfel, zic eu, am ajuns la un rabat destul de bunicel, inca confidential, pana nu ma vad cu actele semnate. 
      Asta este f. bine ca ai negociat cu mai multi. Pe mine personal nu ma intereseaza "rabatul"(pe altii poate da), am mai spus-o, este o chestie personala/individuala (subiectiva pt.mine), important este sa-ti fie tie bine si sa te incadrezi in buget si chiar sub.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline fulgerul

« Răspuns #119 : 20.Mai.2017, 12:32:16 p.m. »
      Asta este f. bine ca ai negociat cu mai multi. Pe mine personal nu ma intereseaza "rabatul"(pe altii poate da), am mai spus-o, este o chestie personala/individuala (subiectiva pt.mine), important este sa-ti fie tie bine si sa te incadrezi in buget si chiar sub.

Total de accord cu tine, daca ai fi dispus de suma ... CASH. Insa, tinand cont ca am facut un imprumut bancar, iar socotelile erau 'la limita', pentru a ma incadra la nivelul de echipare dorit, a trebuit sa 'asud' putin pana cand am adus-o in buget.

Insa, la sfarsitul zilei, sunt multumit pentru ca am reusit sa ma incadrez, iar, pentru cat costa, masina este extrem de dotata.