Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 79301 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #100 : 21.Apr.2017, 02:06:19 p.m. »
Era mai simplu cu credit de nevoi personale dar mai scump.
  Acum un an si ceva am testat si eu la fel bancile : Raiffeisen a percutat in 48 de ore(aveam suma ceruta pe card) si mai nou ING. La ambele credit de nevoi peronale era mai ieftin decat cel auto.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline CornelT

« Răspuns #101 : 21.Apr.2017, 02:55:27 p.m. »
@jupanul1, n-am nici-o problema sa incep sa platesc ratele inca de pe acum (cu cat incep mai repede cu atat o sa termin mai repede), la BT mi-au dat termen 3 saptamani de la depunerea dosarului... Chestia e ca mi-e frica ca vine masina si eu o sa astept sa se aprobe creditul.

@enicky, o sa merg si la bancile precizate de tine, insa pe site la o simulare ies mai scump ca la BT.

Multumesc pentru raspunsuri.

"Alta intrebare:"   :D

Daca masina va fi fabricata pe 30 iunie, am sanse ca pe 1 aug sa fie inmatriculata definitiv ?
  • Suzuki S-CROSS 1,4 MT Passion

Offline ...

« Răspuns #102 : 21.Apr.2017, 03:29:24 p.m. »
Eu am ridicat masina pe 05.07.2016 si pe 01.08 am inmatriculat-o definitiv. Dar am mai stat dupa talon inca cca. 10 zile. La Brasov.

Offline enicky

« Răspuns #103 : 22.Apr.2017, 01:00:28 p.m. »
Daca masina va fi fabricata pe 30 iunie, am sanse ca pe 1 aug sa fie inmatriculata definitiv ?
             Important este sa ai si cartea, restul depinde de tine, mai ales ca ai scapat de taxa de mediu, deci e mult o luna.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline zongor

« Răspuns #104 : 22.Apr.2017, 01:09:23 p.m. »

Pentru cei care au achizitionat masina prin credit auto: la orice banca este obligatoriu sa ai seria masinii cand completezi dosarul ? (Eu am aplicat la BT)

Eu am luat anul trecut credit nevoi personale de la Garanti, a fost mai ieftin decat orice credit auto.
In plus, cu credit auto nu este masina ta pana nu rambursezi creditul, iar creditul auto are costuri ascunse de genul asigurari unde vrea banca. Ultima data cand am cumparat cu credit auto m-a mpus banca sa platesc inclusiv o asigurare in caz ca nu mai platesc :))))

Offline aleksanders

« Răspuns #105 : 22.Apr.2017, 08:37:15 p.m. »
prin creditul auto esti proprietar - de la carte... pana la talon figurezi doar tu, masina este obiectul ce gireaza creditul! - oricand poti vinde masina fara sa ai obligatia vreunei hartii din partea bancii - ce e drept, cat timp se desfasoara creditul esti obligat la asigurare de tip casco la o firma agreata de banca ce ofera creditul - dobanzile nu le comentez;
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline fulgerul

« Răspuns #106 : 19.Mai.2017, 01:54:28 a.m. »
Eu am luat anul trecut credit nevoi personale de la Garanti, a fost mai ieftin decat orice credit auto.
In plus, cu credit auto nu este masina ta pana nu rambursezi creditul, iar creditul auto are costuri ascunse de genul asigurari unde vrea banca. Ultima data cand am cumparat cu credit auto m-a mpus banca sa platesc inclusiv o asigurare in caz ca nu mai platesc :))))

Parca mi-ai luat vorbele din gura  :D

Tot Garanti, tot nevoi personale, din cate simulari am facut, la mai multe banci, sunt cei mai OK din piata momentan.

Acum beleaua mare, se prelungeste asteptarea si am mai ramas si pieton, in aceasta seara am urmarit cum de acum fosta masina paraseste parcarea, si nu condusa de mine  =((

Astazi trebuia sa demareze programul Rabla, insa din cate am vorbit cu dealerul nu primisera inca datele de login asa ca, pana una alta, ma uit la poza de mai jos si oftez  :-j

• Suzuki SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP Passion Grey

Offline jupanul1

« Răspuns #107 : 19.Mai.2017, 08:26:53 a.m. »
@fulgerul - fiecare bancă are propriile marje și criterii în stabilirea bonității clienților, desigur toate astea fiind limitate de niște norme BNR. Costurile totale cu creditul pot varia spectaculos din această cauză. Anul trecut, în cazul nostru, s-a potrivit mai bine Idea. Deși ING avea de gând să ne dea banii pe loc, atunci, în seara aia, când ideea de achiziție auto era abia formată și făceam doar investigații.

Nu văd care ar fi problema în a rămâne pieton. Eu m-am speriat că nu o să vând vechea mașină (poveste lungă) și nu o să avem bani de Vitara și m-am cam grăbit... deci am fost pieton undeva pe la 30-40 zile. Ca să zic așa: cu această ocazie vei aprecia mai mult noua achiziție! :D

S-o stăpânești sănătos, să te ducă mulți km, fără evenimente!

P.S. - vezi că or să-ți facă unii observație că n-ai salutat, fiind la primul mesaj.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline fulgerul

« Răspuns #108 : 19.Mai.2017, 02:58:41 p.m. »
@fulgerulP.S. - vezi că or să-ți facă unii observație că n-ai salutat, fiind la primul mesaj.

Va salut cu respect, eram prea adormit aseara sa scriu cate aveam in gand.

Intre timp am primit si vestea mult asteptata de la dealerul Radacini, a inceput programul Rabla.

Am stabilit ca luni ca prima ora sa fiu la REMAT cu batrana 1310 pentru a fi casata.

Chiar asa, aveti idee, din proprie experienta, cam cat dureaza, in medie, casarea vechiului auto - politie pipera - inapoi la dealer si facturare ?

Dealerul estima la 2 saptamani, dar mi se pare mult, mai ales pentru ca masina este in curtea dealerului si ma asteapta cuminte  :happy:
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP Passion Grey

Offline Meltdown

« Răspuns #109 : 19.Mai.2017, 03:02:45 p.m. »
@fulgerul
Salut,

La ce dealer Radacini ai fost ?

Si eu tot de la Radacini trebuie sa iau una ca a ta, dar rosie.

Mersi.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl