Autor Subiect: Dauna - La ce service sa merg?  (Citit de 4692 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
Dauna - La ce service sa merg?
« : 10.Mai.2009, 09:20:11 a.m. »
Salutare,

Zilele trecuta am avut un mic accident. Un nene a depasit coloana pe banda de virat la stanga si pentru ca fix in fata lui se gasea scuarul statiei ratb a fortat intrarea pe banda de mers inainte, adica s-a bagat fix in fata mea, unde era loc la limita, si apoi a pus frana, iar eu am intrat in fundul lui. Politia m-a scos pe mine vinovat ca eu nu am respectat distanta regulamentara fata de cel din fata....
Daune: de inlocuit capota, inlocuit far stanga + dreapta (s-au spart suportii de prindere), inlocuit grila de platic de la radiator, revopsit spoilerul din fata. In mare cam astea sunt; motorul, radiatorul si alte parti mecanice sunt ok.

Am fost la politie, am fost si la asigurator, acum urmeaza sa ma duc in service. Si oscilez in ce service sa ma duc: BS vs Radacini vs Autonet.

Cu BS am mai lucrat, per total zic ca isi fac treaba, dar sunt cam neseriosi, timp mare de asteptare, probleme cu piesele comandate (nu stiu daca si ceilalti au aceeasi problema), plus locatia la mama dracu.
Ma bate gandul sa apelez la Radacini..
Voi ce imi recomandati?

Offline miocrl

Re: Dauna - La ce service sa merg?
« Răspuns #1 : 10.Mai.2009, 11:06:29 a.m. »
nasol incident
informatii despre service nu stiu sa iti dau.
offtopic: ma intriga faptul ca ai iesit tu vinovat :(

Offline gabin

« Răspuns #2 : 10.Mai.2009, 11:55:12 a.m. »
BS nu iti recomand, eu am masina acolo de peste o luna.
Eu as merge la AutoNet pt ca il ai aici pe wayoflife si imediat poti afla starea masinii tale.
Decizia iti apartine.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 10.Mai.2009, 02:48:23 p.m. »
De ce trebuie sa mergi la unul dintre cei 3 dealeri Suzuki din BUCURESTI? Masina e in garantie?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Dokken

• Full Member
« Răspuns #4 : 10.Mai.2009, 03:01:15 p.m. »
Da, masina este in garantie. Am cumparat-o de la BS.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 10.Mai.2009, 03:11:47 p.m. »
Ok. E periculos sa dai sfaturi in astfel de situatii. Eu iti dau un singur sfat: casca bine ochii pe hartiile pe care ti le aduc la semnat si cere un termen pentru lucrare (data exacta, nu 3-4 zile).
Numai bine,
Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Dokken

• Full Member
« Răspuns #6 : 10.Mai.2009, 03:56:52 p.m. »
Pai stai putin ca nu inteleg ceva. Garantia la masina nu o ofera fabrica? Eu sunt obligat sa apelez la garantie doar la firma de unde am luat-o? Nu pot sa apelez la orice dealer Suzuki?

In plus, in acest caz nici nu apelez la garantie, ci la o reparatie pe casco facuta la o reprezentanta Suzuki.

Offline hugbear

« Răspuns #7 : 10.Mai.2009, 08:33:04 p.m. »
Politia m-a scos pe mine vinovat ca eu nu am respectat distanta regulamentara fata de cel din fata....
ma intriga faptul ca ai iesit tu vinovat :(
OffTopic:
Pentru trebi de-astea vreau io sa-mi iau (intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat...) CarCamONE (vezi mai jos in pagina).

- discutia despre CarCamONE am mutat-o aici
« Ultima Modificare: 11.Mai.2009, 12:52:33 a.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Dokken

• Full Member
« Răspuns #8 : 10.Mai.2009, 09:52:13 p.m. »
Revenind la problema initiala.. Sunt obligat sa imi repar masina la dealerul de unde am cumparat-o sau pot merge la orice alt dealer Suzuki?
Si pana la urma ce service imi recomandati? A apelat cineva la Radacini sau Autonet?

Offline hugbear

« Răspuns #9 : 10.Mai.2009, 10:30:44 p.m. »
Pai ca sa-ti pastrezi garantia, trebe lucrata intr-un service autorizat. ORICE service autorizat... Nu vad nici un motiv pentru care ar trebui sa mergi musai la firma de la care ai cumparat-o!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon