0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Am luat un cric hidraulic cu punctul de sprijin ca acesta:Stie cineva vreun adaptor bun intre punctul de reazem al cricului si urechea corespunzatoare a masinii ?
Multumesc. Am luat o rezerva slim de la Marius / jante.otel, si "lumea" spune ca imi trebuie si un cric.
Citat din: Biker din 09.Feb.2022, 10:29:19 a.m.Multumesc. Am luat o rezerva slim de la Marius / jante.otel, si "lumea" spune ca imi trebuie si un cric. Ei, vorbeste lumea... merge si un cric pe langa "rezerva". E misto ala de la emag, dar asta de la dedeman era vreo 50lei parca.
Citat din: enicky din 09.Feb.2022, 10:45:46 a.m.Citat din: Biker din 09.Feb.2022, 10:29:19 a.m.Multumesc. Am luat o rezerva slim de la Marius / jante.otel, si "lumea" spune ca imi trebuie si un cric. Ei, vorbeste lumea... merge si un cric pe langa "rezerva". E misto ala de la emag, dar asta de la dedeman era vreo 50lei parca.Mai uite-te la marca, la specificatii, la chei, la multe detalii si apoi incerca sa faci comparatia cu mizeria de 50 RON de la Dedeman